Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potřebovala bych poradit (asi jako stovky jiných nastávajících maminek přede mnou i po mně
):
Jaký koupit kočárek (a kde v Praze a okolí), když chci aby splňoval tyto parametry:
Doufám, že jsem na nic nezapomněla.
Už nějakou dobu se kočárky zaobíráme a pořád nevíme jaký zvolit. Uvažovali jsme na EasyWalkerem Qtro - máte někdo zkušenosti? Teď už nad ním pochybuji, ale nevím, co jiného. A čas začíná tlačit ![]()
Díky za všechny zkušenosti a rady.
zkus se kouknout na Inglesinu magnum. je to kalsická čtyřkoulka, dobře odpružená s velkou korbičkou (klárka v ní bez problémů spala i v roce a půl). jediné co nemá jsou volná přední kolečka a pravda je, že při skládání do krátké fabie jsme museli sundavat kolečka z podvozku, když jsme tam chtěli dát i něco jiného. když jsme vezli jen kočárek, tak ne. jde použít i jako sporťák, ale mě to už pak moc nevhovovalo, hlavně kvůli cestování MHD, protože jsem si nemohla kočár sama naložit do vysokého busu. na druhé určitě vydrží. ten náš vypadá pořád jako nový.
ten easy walker vpadá výborně a je super, že na něj jde autosedačka Maxi cossi - to je jedna z nejbezpečních sedaček na našem trhu. jen mě osobně by na něm vadilo, že má korbičku dost nízko nad zemí a musela bych se k mimču hodně ohýbat.
Mrkni na kočárky Gesslein ![]()
* netrvám na kombinaci se sporťákem (i když pokud to půjde, budu ráda)
Šťastnou ruku při výběru ![]()
Dále mohu doporučit kočárek Mutsy, taky byl jednička.
Ostatní jsem měla trojkolky.