Jaký kočárek s danými parametry?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.1.11 00:28

Jaký kočárek s danými parametry?

Potřebovala bych poradit (asi jako stovky jiných nastávajících maminek přede mnou i po mně :lol: ):

Jaký koupit kočárek (a kde v Praze a okolí), když chci aby splňoval tyto parametry:

• netrvám na kombinaci se sporťákem (i když pokud to půjde, budu ráda)
  • chci opravdu dostatečně velkou korbičku a raději pevnější než „hadrovou“ (rozhodně ne takový ten vsunovací vak)
  • mám menší auto - VW Golf, tak aby se mi pohodlně vlezl do kufru
  • snadné skládání
  • spíše čtyřkolku, přední kolečka volná, kola spíše gumová
  • lehký (nepatřím mezi obryně ani siláky)
  • terén - spíš „offroad“ - to co máme před domem rozhodně není asfaltka
  • cena - limit na kombinovaný je cca 20 tis. (méně uvítám, trošku více přežiju)
  • ráda bych, aby vydržel i na případné druhé dítě

Doufám, že jsem na nic nezapomněla.
Už nějakou dobu se kočárky zaobíráme a pořád nevíme jaký zvolit. Uvažovali jsme na EasyWalkerem Qtro - máte někdo zkušenosti? Teď už nad ním pochybuji, ale nevím, co jiného. A čas začíná tlačit :wink:

Díky za všechny zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21470
9.1.11 08:36

zkus se kouknout na Inglesinu magnum. je to kalsická čtyřkoulka, dobře odpružená s velkou korbičkou (klárka v ní bez problémů spala i v roce a půl). jediné co nemá jsou volná přední kolečka a pravda je, že při skládání do krátké fabie jsme museli sundavat kolečka z podvozku, když jsme tam chtěli dát i něco jiného. když jsme vezli jen kočárek, tak ne. jde použít i jako sporťák, ale mě to už pak moc nevhovovalo, hlavně kvůli cestování MHD, protože jsem si nemohla kočár sama naložit do vysokého busu. na druhé určitě vydrží. ten náš vypadá pořád jako nový.

ten easy walker vpadá výborně a je super, že na něj jde autosedačka Maxi cossi - to je jedna z nejbezpečních sedaček na našem trhu. jen mě osobně by na něm vadilo, že má korbičku dost nízko nad zemí a musela bych se k mimču hodně ohýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
9.1.11 08:37

Mrkni na kočárky Gesslein :-D

* netrvám na kombinaci se sporťákem (i když pokud to půjde, budu ráda)

• Lze koupit sporťák + hluboká korba
    • chci opravdu dostatečně velkou korbičku a raději pevnější než „hadrovou“ (rozhodně ne takový ten vsunovací vak)
  • Korba je klasika, i když u Gesselinu lze i ta vložná taška
    • mám menší auto – VW Golf, tak aby se mi pohodlně vlezl do kufru
  • bez problémů
    • snadné skládání
  • bez problémů
    • spíše čtyřkolku, přední kolečka volná, kola spíše gumová
  • Gesslein Future má dvoje přední kola, velká neotočná do terénu a malá aretovací na klasika ježdění, nenafukovací, můžeš je měnit dle nálady
    • lehký (nepatřím mezi obryně ani siláky)
  • je lehký
    • terén – spíš „offroad“ – to co máme před domem rozhodně není asfaltka
  • s velkýma kolama projede všechno
    • cena – limit na kombinovaný je cca 20 tis. (méně uvítám, trošku více přežiju)
  • Vejdeš se
    • ráda bych, aby vydržel i na případné druhé dítě
  • Přežije všechno :-D

Šťastnou ruku při výběru 8-)

Dále mohu doporučit kočárek Mutsy, taky byl jednička. :palec: Ostatní jsem měla trojkolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák