Autobazar Štěpánek auto

Anonymní
3.1.11 11:30

Autobazar Štěpánek auto

Dnes se ptám za kamarádku-nemáte některá „zkušenost“ s tímto autobazarem?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
3.1.11 12:52

Mame celkem cerstvou - mezi svatkama. Po telefonu na vykup auta hodili cenu o 30 tisic vyssi nez potom v realu a jeste s manzelem jednali jako s podvodnikem, kdyz chtel prodat auto psane na mne s moji plnou moci…

Takze jsme ho dali na protiucet za nove auto a byl klid. Za mne Auto Stepanek uz ani nahodou… 8-o

• Citovat
  • Upravit
1648
3.1.11 12:58

loni, prodávala jsem auto, shodili uměle tak cenu, že jsem od nich odjela zpět bez podepsání smlouvy s nimi a auto prodala za cenu reálnou na trhu a ne pod cenou, kterou nabídli. Mimochodem jejich nabízená cena oproti reálu byla skoro o 40% nižší 8-o , takže s nimi už nikdy, nejlepší je prodej přímý, i když se třeba o týden dýl počká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.11 13:02

No kamarádka by tam chtěla auto koupit,má snad už vybráno,ale ..... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1648
3.1.11 13:43

Ať si vezme sebou někoho, kdo autům rozumí , jinak neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.11 14:00

Lowel děkuji,máme kamaráda automechanika,takže ten jí určitě poradí.Ono asi vybrat dobrý autobazar je umění.Ale jinak vám moc děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7182
4.1.11 12:44

Dáš mi vědět, jak kamarádka dopadla? Jási tam právě taky vybrala jedno auto.. Doufám, že nemáme v merku stejné.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.3.11 19:41

štěpánek auto

Ahoj holky,já si od Štěpánka auto nedávno koupila a jsme spokojená,dojeli pro nás a navíc předchozí komunikace po telefonu byla výborná.I se mi zdá,že nemají auta až tak drahá třeba oproti AAA,které mi nikdo ze známých nedoporučil.No uvidím za čas.Každopádně jsme dostala klubový certifikát ,na který mohu uplatnit slevu ,jak já ,tak případný kupující na auto,což mi přijde hodně výhodné.Sleva je 2000 a 3000Kč.Pokud byste měl někdo zájem můžeme se dohodnout.Já bych to určitě uvítala,když jsem auto kupovala,ale nikoho jsme nenašla.Sleva platí bez omezení,ale v dohledné době auto kupovat nebudem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teck
27.5.11 05:11

Souhlasím. Pokud dáváte auto v bazaru protiůčtem,popř.jen k prodeji,vždycky proděláte a bazar vždy bude hledat nějaké nedostatky,jen aby cena byla co nejnižší. Lepší je prodat vozidlo sám přes inzerát,i třeba trochu npod cenou,ale pořád dostanete podstatně víc,než kolik vám nabídne bazar.. :think:

• Citovat
  • Upravit
AndreeHolopainen
27.8.11 13:11

Děvčata pár rad z branže:

1. jak už bylo řečeno - bazaristi nejsou charita, tudíž musí auto vykoupit pod cenou, aby se dostali na tržní cenu i s marží.
  2. automechanik neznamená zákonitě záruku, že pozná co je na autě špatně. V dnešní době se auta kamuflují na úrovni, takže když někdo bude chtít abyste to nepoznali, tak to prostě nepoznáte
  3. doporučuji pokaždé při koupi vozu provést lustraci vozu přes systém cebia + fyzickou - jsou to náklady navíc, ale vyplatí se (lepší než potom dělat třeba generálku motoru
  4. doporučuji vybírat auta přivezená z operativních leasingů - mají JASNOU minulost - bez kompromisů

Toť vše, držím palce

Andree :srdce:

• Citovat
  • Upravit
šedák
8.9.11 18:30

Mám opačnou zkušenost

Já mám tedy přesně opačnou zkušenost, auta u Štěpánka drahý, oproti pražským autobazarům fakt o hodně. Takže nakonec jsme se rozhodovali mezi Autoesa a AAA a jen těsně (díky nižším splátkám)vyhráli áčka. Než něco koupíte u Štěpánka, koukněte se určitě na ceny i jinam… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jarda1993
14.6.12 12:07

Dobrý den, před nedávnem jsem u nich koupil auto, po dvou měsících jsem zjistil, že auto nemá v TP zapsáno ABS, tak jsem jim volal, nadiktuju vin atd, další den mi volali, že si to mám vyřídit u Fordu a že mi náklady proplatěj, přijel jsem k nim asi po 6ti měsích s účtenkou od Fordu, vyplatili mi 4000,– náklady a vše v pořádku, počítal jsem s tim že se na mě vyserou, jako každej bazar, myslim že to je ferovej bazar a další auto bych od nich klidně znovu koupil. Můžu doporučit, mám zkušenosti z AAA auto a autoesa a tam už nevlezu nikdy.

• Citovat
  • Upravit
38
10.12.12 11:50

Zdravím, taky jsme kupovali auto u Štěpánka před 9 měsíci a setkali jsme se s vřelým přijetím, přijeli pro nás k metru. Dokonce jsme dostali slevu 6000, které nám chyběly. Nabízejí záruku rok na skryté vady, jednu jsme později také objevili, řešení opravy by stálo asi 12000, manžel kontaktoval bazar po vysvětlení, ihned poslali peníze na účet. Auto zatím jezdí v pořádku a není si na co stěžovat. Pokud auto kupujete tak to je velmi kvalitní bazar, ovšem co se týče výkupu, jsem slyšela spíše negativní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca213
21.4.13 08:50

Auto Esa

Včera jsem navštívila tuto firmu za účelem nákupu vozu na protiúčet.
Postup firmy vůči zákazníkovi hodnotím jako nekoordinovaný, trapný a velmi nesolidní.
Firemní „sebeprezentaci“ na webu považuji za sci-fi.
Rozpory mezi internetovou nabídkou a realitou na prodejní ploše považuji za klamání zákazníka.
Domnívám se, že ze strany této firmy dochází minimálně k porušování „Zákona o ochraně spotřebitele“ č. 634/1992 Sb.

• Citovat
  • Upravit
Marcela Danová
25.5.13 08:45

Help friends by sending energy!

Chtela jsem se zeptat na ACKO chci si koupit auto

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat