Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AAA v žádném případě nedoporučuji, chtěli jsme tam vzít auto na splátky, ale když nám řekli že musíme zaplatit i nevratnou aukci na dstaelit ve výši 20000 aby mohli auto kdykoli sledovat tak se nám to nelíbilo. je na nich uplně vidět jak se snaží auto prodat za každou cenu.
@mamka5 píše:
Zdravím, taky jsme kupovali auto u Štěpánka před 9 měsíci a setkali jsme se s vřelým přijetím, přijeli pro nás k metru. Dokonce jsme dostali slevu 6000, které nám chyběly. Nabízejí záruku rok na skryté vady, jednu jsme později také objevili, řešení opravy by stálo asi 12000, manžel kontaktoval bazar po vysvětlení, ihned poslali peníze na účet. Auto zatím jezdí v pořádku a není si na co stěžovat. Pokud auto kupujete tak to je velmi kvalitní bazar, ovšem co se týče výkupu, jsem slyšela spíše negativní zkušenosti.
to jako vážně? my od nich máme auto od prosince a ted 14 dnů v opravě, oprava nás stála 15000kč, má cenu je kontaktovat?
Mně přijde, že největší bazary mají většinu diskuzí podchycenou a buď se vychvalují, nebo naopak pomlouvají konkurenci. Určitě mají PR agentury, které tohle více či méně úspěšně dělají, doporučuji tedy nevěřit všemu, co se kde napíše a spíš dát na selský rozum a případně nechat zkontrolovat v dobrém servisu, než člověk něco koupí. O prodeji v AAA už jsem psal, je to jen pro silný nátury, ale pokud má člověk auto, po kterým je poptávka a stojí si za cenou, kterou chce, tak jí nakonec dostane, ale některých lidí, co prodávali auto s tím, že za něj dostanou 40 tisíc a odcházeli s desítkou a to ještě nevěděli, že jim naúčtujou nějakej poplatek až 5 tisíc (to oznamujou tak po hodině čekání po odsouhlasení ceny výkupčím), bylo mi jich dost líto.. Takže asi tak ![]()
Já před dvěma lety nakonec auto u Štěpánka koupila a s přístupem bazaru jsem byla spokojena, upozornili i na vady, kterých jsme si my nevšimli. Kdežto u Acek bych auto nekoupila. A to nejsem nijak podplacena, abych jeden bazar chvalila a druhy hanila.
To máte pravdu radeji si koupím auto z ruky než na splatky o to udelam líp
a já jsem slysela že aaa uto tam jsou strasne vychcany lidi a strejd ais koupil auto za rok ho zplatil a pak se zniceho nic stratilo urcite meli nahradní klíce
@Fedlenka píše:
to jako vážně? my od nich máme auto od prosince a ted 14 dnů v opravě, oprava nás stála 15000kč, má cenu je kontaktovat?
Záleží na povaze toho co tam opravujete, jestli to byla zjevná skrytá vada, nebo jen dáváte dohromady běžně opotřebené díly. Pokud se jedná o skryté vady tak je určitě kontaktujte. Pak napiš jak jste dopadli