Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
rozhodli jsme se investovat do thermoprádla, ale nemáme s ním zatím žádnou zkušenost.Chceme ho používat hlavně při sjezdovém lyžování a manžel při zimním rybaření. Jedná se nám hlavně o tu první vrstvu.
Našla jsem u značky CRAFT typ Pro Warm, že by to mohlo být to pravé pro nás. Anebo by nám stačil i Craft Zero? Craft je celkem drahý a nejsem si jistá jestli se tam hlavně neplatí za značku. Poraďte s jakým thermoprádlem jste spokojení vy? Je Craft opravdu nejlepší? Co jiné značky-Senzo, Moira…? A co thermoprádlo pro děti(využití hlavně na sjezdovky?
Mám pár kousků Moiry, Sensoru a Aley. Zdá se mi, že nejlíp funguje Moira, ale po nějaké době praní a nošení už nevypadá zrovna atraktivně. Ten Craft mě taky láká, ale je dost drahý, myslím, že tam se platí i značka. TeĎ jsem koupila zkusmo nějaké temoprádlo od Tchiba, bylo za babku, jsem zvědavá. Kalhoty budou určitě O.K., tam se nepotím, u trička na zádech uvidíme.
Dcera měla dlouho body od Moiry, teď má nějaké triko od Jitexu a mikinu O´style, funguje O.K. Na nohy dáváme normálně punčocháče.
My máme Moiru spodky (na lyže parádní) a trika různá - Moira, Klimatex, Hannah… hlavně muž je nosí hodně a dost je točí. K tomu na lyže i mikiny od Moiry a lyžařské podkolenky (dokud jsem je nevyzkoušela, tak jsem nevěřila jaký to může být rozdíl) a jsme moc spokojení.
Craft je opravdu vymakaný, moc se mi líbí svrchní vrstvy na běžky. Moc mě láká vyzkoušet termo prádlo z vlny, ale to je už úplně jiná cenová kategorie
.
Ahoj, my máme dobré zkušenosti s Craftem. S manželem jsme jezdili hodně do hor, výborný nátělník i spodky. Teď jsme craft triko koupili i malýmu a je to výborná věc i pro něj. jednak jsem si jistá, že je v teplíčku a je to paráda i do autosedačky-nemá zpocený záda a je v teple, nemusí být tolik nabalenej. Moiru jsme nosili před craftem, ale přijdde mi trochu syntetická.
Jako spodni vrstva staci triko od JITEXu - je levnejsi nez moira mono, ma stejne vlastnosti a mene se zatrhava. Na lyze (sjezdovky) bych asi vzala moira plys (levnejsi varianta - mam podvlikacky i mikinu) nebo rolak moira trio, ten je taky moc super, ale drazsi. Zkousela jsem i Sensor a jeste jednu znacku, ale osobne uprednostnuji Moiru
Jo u Sensoru jsem nemohla mit spodni vrstvu s plochymi svy, citila jsem je na kuzi a drely me ![]()
mně se nejvíc osvědčilo funkční prádlo Moira, alespoň první vrstva je fakt super ale je fakt, že není tak hezká. Ale i po vyzkoušení různých značek jednoznačně nejrychleji uschne a mí kluci jsou pod Moirou sušší než pod Senzorem. Craft zkoušel můj manžel a zas se vrátil k Moiře. Prý je na kolo nejlepší a jiné sporty moc nepěstuje. Merino mě taky láká ale je drahé:-(