Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potřebovala bych nějákou radu, vím, že na poslední chvíli, ale taková jsem já
známí jsou v počátcích těhotenství, chtěla jsem koupit něco na mimi, ale bojím se abych něco nezakřila… nevíte co by se tak hodilo, něco co potěší, klidně i něco vtipného…
Co třeba poukázku do obchodu s dětskými věcmi?můžou ji využít později a nic se nezakřikne.v některých obchodech mají popř.i věci ne jen na mimi.
Davat vyslovene neco na mimi asi neni uplne dobry napad. Nikdy nevis …
nevim asi bych koupila nejakou knihu o tehu a miminku nebo poukaz na nakup mimi veci. Vim ze to neni moc duvtipne, ale neurazis tim. Nebo neco tehulce - krem na strie, masaz pro tehotne…
Tak jestli mě něco štve (a štvalo) že oznámením těhotenství skončily dárky pro mě a dostávalo jen mimino… Jako ne že bych bažila po darech=) ale prostě… Pod stromkem něco bude, narozeniny se smrskly na víno a bonbošku.
Kup jim něco jen pro ně… na mimino toho dostanou fakt mraky a příležitostí je koupi dárku miminku bude ještě plno.
Ahoj, já kupovala fotoalbum.
Dnes už dělají i sady na vytvoření dle vlastního návrhu, tak kdyby se mimi nějak ,zaseklo´, můžou si z toho udělat album třeba na dovolené.
Pipet píše:
Tak jestli mě něco štve (a štvalo) že oznámením těhotenství skončily dárky pro mě a dostávalo jen mimino… Jako ne že bych bažila po darech=) ale prostě… Pod stromkem něco bude, narozeniny se smrskly na víno a bonbošku.
Kup jim něco jen pro ně… na mimino toho dostanou fakt mraky a příležitostí je koupi dárku miminku bude ještě plno.
Jéžiš, to je přesné!!
Ahoj. Já bych nic na miminko nekupovala. Ani nic, co s miminkem souvisí. Moje švagrová je těhotná už dýl, ale vím, že nic pro miminko by nechtěla. Já jsem byla vloni těhotná zhruba stejně a všem jsem dala najevo, že na miminko nic nechci (pod stromečkem pak byl jen jeden dárek nadepsaný pracovním názvem našeho miminka a v něm byly dupačky
).
Nastávající mamince bych koupila maximálně nějaký dražší krém na strije a nastávajícímu tatínkovi maximálně knížku typu Prevítů nebo Řidičák na miminko ;) .
Taky bych rodičům nekupovala nic na mimi, ale něco jim. Může se cokoliv stát. Byli jsme chvíli nastávající rodiče (doufáme, že za čas zase budeme) a nepotěšilo by mě, kdybych začala dostávat dárky na mimi, které ještě není na světě.
Děkuju moc za reakce, rady a názory… sama děti nemám, dá se říct, že je to jedna z prvních kamarádek, která čeká mimi a tak jsem potřebovala někam nasměrovat…
Já bych byla pro nějaké těhu triko… I když jestli chceš něco pro oba, tak asi knížku o těhotenství, nebo tak. Na nákupy pro mimino ude času dost a pak jim můžeš darovat něco po narození mrněte
pomeranca píše:
Já bych byla pro nějaké těhu triko… I když jestli chceš něco pro oba, tak asi knížku o těhotenství, nebo tak. Na nákupy pro mimino ude času dost a pak jim můžeš darovat něco po narození mrněte
No, nevím, jestli by triko využila, za celé těhotenství jsem na sebe žádné těhu triko nevzala, nosila jsem normální, vypadalo to O.K.:-)
Želvuško když jsem byla těhotná moc mně potěšila malá dřevěná soška anděla
My jsme taky dostali na začátku těhu sošku anděla (keramickou) a byl to nádherný dárek. Dodnes si myslím, že mě celé těhu opravdu ochraňoval ![]()