Internetová parfumerie

1965
15.12.10 17:48

Internetova parfumerie...

Prosim, nemate nekdo zkusenost s nakupem parfemu pres internet? Potrebuji poradit nejaky overeny obchod :-)

V kamennem obchode uz se ta vune neprodava…je ze starsi rady Dunhill :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
15.12.10 17:52

Mnohonásobná výborná zkušenost s www.parfums.cz . Doporučuju!Poštovné neplatíš a ke každé objednávce máš vzorek parfému zdarma. Ceny super, dodání bleskové.

Příspěvek upraven 15.12.10 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.12.10 17:54

vune-parfemu.cz, nakupuju tam pravidelně a spokojenost, jsou hodně levní, nejlepší je, když nás potřebuje v rodině víc nějakou voňavku, při objednání tří totiž neplatím poštovné. :palec:
Teď jsem potřebovala něco, co tam neměli, nakoupila jsem poprvé na parfumcity.cz, taky spokojenost, proběhlo to rychle a taky to bylo levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
15.12.10 18:14

Já objednávala odsud http://www.jedenklik.cz/ a taky spokojenost :palec: …především ty parfémy, které jsem chtěla, měli bezkonkurenčně nejlevnější, co jsem na netu našla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
15.12.10 18:52

esmeralda.cz nebo idárek .cz nakupujeme několik let a bez potíži v kamennem obchodě jsme nenakupovali nikdy cenny jsou totiž mnohem vyhodnějši na netu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.12.10 18:58

Moc dekuju… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.12.10 22:16

www.Parfemy.cz - výborný ceny, dárky k nákupu, slevové kupony za nákup, maximálně doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
30.12.10 12:25

http://www.parfemy-elnino.cz/ Nakupovala jsem několikrát, vždy doručení bez problémů a zdarma, dárek byl také vždy a i o něco lepší ceny než na parfums.cz - tam jsem taky objednávala a doručení také bez potíží. Všude ale nakupuji na dobírku, nikdy neposílám peníze předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.12.10 12:26

tak :mrgreen:

parfums a el-nino u mě vedou…jsem stálý zákazník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.12.10 19:13

beru z www.parfemy.cz, asi 10 objednávek bez problémů, posílají hned, pošlou zároveň mail a SMS, přidají i nějaké dárky a slevový kupon na příští nákup (mám pocit,že 3% z uskutečněné objednávky), ten kupon platí i na jejich partnerské weby - krasa, hodinky, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák