Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,poradíte mi prosím dárek pro mého tátu?Pokaždé je to těžký výběr,táta je už důchodce-64 let,domácí kutil,zahrádkář.Chtěla bych mu udělat radost,nebo koupit něco,co by se mu hodilo.problém je ten,že vercajch má,dost věcí si nasyslil za léta-nikdy nic nevyhazuje.Loni jsme mu dali předplatné Receptáře,to nějak neslavilo úspěch,tak už vážně nevím ![]()
Tak můj táta dostane dálniční známku,koš–velkej s dobrotama a s mamkou dohromady kalendář s prckem…
Napadlo mě takové ty šuplíčky právě na ty šrouby a podobné užitečnosti. My jsme to kupovali tchánovi, aby si udělal ve slepě pořádek, no naplnil šuplíčky to, jo ale bordel tam má stejně
Ale asi se v něm vyzná.
u nas pro rodice bodujou naturalie…takze kos kde je dobry vinko, slivovica, klobasky, syry… vsechno takovy lepsi co si clovek normalne nekoupi… ![]()
Petra Z píše:
Tak můj táta dostane dálniční známku,koš–velkej s dobrotama a s mamkou dohromady kalendář s prckem…
Asi taky skončíme u kartonu dvanáctky a balíku jídla ![]()
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radost ![]()
Další tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
MaryClementine píše:
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radostDalší tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
A kde se ten šek dá sehnat?
momi33 píše:MaryClementine píše:A kde se ten šek dá sehnat?
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radostDalší tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
Domácí výroba
Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.
Když už mluvíte o těch šekách, to nabízí skoro každý obchod, my jsme dali našemu dědovi, který je rybář, šek do rybářského obchodu, měl velkou radost a hned jel nakupovat.
MaryClementine píše:momi33 píše:Domácí výrobaMaryClementine píše:A kde se ten šek dá sehnat?
Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.
Jsem si to myslela ![]()
Já myslím, že ten šek by se dal sehnat i ve Starklu nebo v nějakém jiném obchodě zaměřeném na rostliny a dřeviny ![]()
Jinak mi to přijde super nápad ![]()
momi33 píše:MaryClementine píše:Jsem si to myslelamomi33 píše:Domácí výrobaMaryClementine píše:A kde se ten šek dá sehnat?
Lucyus12 píše:
Já myslím, že ten šek by se dal sehnat i ve Starklu nebo v nějakém jiném obchodě zaměřeném na rostliny a dřeviny
Jinak mi to přijde super nápad
taky si myslím, že by se to možná dalo sehnat v nějakém tom OBI, Baumaxu, Hornbachu apod… Dneska už ty poukázky vedou fakt všude ![]()
Tak u našich bodujeme s kvalitním nářadím - mají všeho sice dost, ale rýč Fiskars si moc chválí:-)))
jancab píše:
Tak u našich bodujeme s kvalitním nářadím - mají všeho sice dost, ale rýč Fiskars si moc chválí:-)))
Fiskars taky doporučuji, kupovali jsme rýč, kleště, dlouhé nůžky na větvičky apod., sekyru, pilu… a supr.. není to nejlevnější, normálně by se mu do toho asi investovat něchtělo, tak to pižlal všim možnym.. takže jako dárek ![]()
My letos kupujeme Fiskars hrablo na sníh - prý je ultralehké a super ostré ![]()
Jinak druhý děda má brýle, takže letos dostane ultrazvukový čistič. Krom brýlí se v tom nechají čistit DVD, šperky, atd. Mají ho v Tchibu :
http://media4.tchibo-content.de/…840fcf6/.jpg
Sem s dalšími tipy ![]()