Dárek pro tátu - dědu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
12.12.10 20:49

Dárek pro tátu-dědu

Ahoj,poradíte mi prosím dárek pro mého tátu?Pokaždé je to těžký výběr,táta je už důchodce-64 let,domácí kutil,zahrádkář.Chtěla bych mu udělat radost,nebo koupit něco,co by se mu hodilo.problém je ten,že vercajch má,dost věcí si nasyslil za léta-nikdy nic nevyhazuje.Loni jsme mu dali předplatné Receptáře,to nějak neslavilo úspěch,tak už vážně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65273
12.12.10 20:51

Tak můj táta dostane dálniční známku,koš–velkej s dobrotama a s mamkou dohromady kalendář s prckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
12.12.10 20:53

Napadlo mě takové ty šuplíčky právě na ty šrouby a podobné užitečnosti. My jsme to kupovali tchánovi, aby si udělal ve slepě pořádek, no naplnil šuplíčky to, jo ale bordel tam má stejně :roll: Ale asi se v něm vyzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.12.10 20:54

u nas pro rodice bodujou naturalie…takze kos kde je dobry vinko, slivovica, klobasky, syry… vsechno takovy lepsi co si clovek normalne nekoupi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.12.10 20:55
Petra Z píše:
Tak můj táta dostane dálniční známku,koš–velkej s dobrotama a s mamkou dohromady kalendář s prckem…

Asi taky skončíme u kartonu dvanáctky a balíku jídla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.12.10 20:55

Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radost :-)

Další tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.12.10 20:56
MaryClementine píše:
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radost :-)Další tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.

A kde se ten šek dá sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.12.10 20:59
momi33 píše:
MaryClementine píše:
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radost :-)Další tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.

Domácí výroba :-) Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
12.12.10 21:02

Když už mluvíte o těch šekách, to nabízí skoro každý obchod, my jsme dali našemu dědovi, který je rybář, šek do rybářského obchodu, měl velkou radost a hned jel nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.12.10 21:02
MaryClementine píše:
momi33 píše:
MaryClementine píše:
Domácí výroba :-) Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.

Jsem si to myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.12.10 21:03

Já myslím, že ten šek by se dal sehnat i ve Starklu nebo v nějakém jiném obchodě zaměřeném na rostliny a dřeviny :think:
Jinak mi to přijde super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
12.12.10 21:15
momi33 píše:
MaryClementine píše:
momi33 píše:
MaryClementine píše:
Domácí výroba :-) Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.
Jsem si to myslela :lol:
Lucyus12 píše:
Já myslím, že ten šek by se dal sehnat i ve Starklu nebo v nějakém jiném obchodě zaměřeném na rostliny a dřeviny :think:
Jinak mi to přijde super nápad :palec:

taky si myslím, že by se to možná dalo sehnat v nějakém tom OBI, Baumaxu, Hornbachu apod… Dneska už ty poukázky vedou fakt všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
12.12.10 21:20

Tak u našich bodujeme s kvalitním nářadím - mají všeho sice dost, ale rýč Fiskars si moc chválí:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
12.12.10 21:25
jancab píše:
Tak u našich bodujeme s kvalitním nářadím - mají všeho sice dost, ale rýč Fiskars si moc chválí:-)))

Fiskars taky doporučuji, kupovali jsme rýč, kleště, dlouhé nůžky na větvičky apod., sekyru, pilu… a supr.. není to nejlevnější, normálně by se mu do toho asi investovat něchtělo, tak to pižlal všim možnym.. takže jako dárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
12.12.10 21:33

My letos kupujeme Fiskars hrablo na sníh - prý je ultralehké a super ostré :wink:
Jinak druhý děda má brýle, takže letos dostane ultrazvukový čistič. Krom brýlí se v tom nechají čistit DVD, šperky, atd. Mají ho v Tchibu :
 http://media4.tchibo-content.de/…840fcf6/.jpg

Sem s dalšími tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák