Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kup pivo bečku,která se dá čepovat sama,ale pozor spotřeba je od datumu myslím 2 měsíce
Já jsem kupovala,ale na narozeniny pivní koupel pro dva i z čepováním piva zdarma a masáže k tomu se dají také přikoupit
Dálniční známka také není špatná volba ![]()
kachnatto píše:
Kup pivo bečku,která se dá čepovat sama,ale pozor spotřeba je od datumu myslím 2 měsíceJá jsem kupovala,ale na narozeniny pivní koupel pro dva i z čepováním piva zdarma a masáže k tomu se dají také přikoupit
Dálniční známka také není špatná volba
Jojo,tatík jezdí ve staré piksle nejdál do Lidlu cca 10km-jako správnej důchodce ![]()
kachnatto píše:
Tak to by nebyla dobrá volba co parní hrnec?
Naši vaří ve starých smaltovaných hrncích,to jim už prej stačí
já vím,je to moc těžký ![]()
A co zahradnický monterky s nápisem: NEJLEPŠÍ DĚDEČEK NA SVĚTĚ???
![]()
Parní hrnec umožňuje zdravé vaření v páře
Ještě mě napadá sušička na ovoce a houby. Náš taťka furt valí křížaly ![]()
Lucyus12 píše:
A co zahradnický monterky s nápisem: NEJLEPŠÍ DĚDEČEK NA SVĚTĚ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo aha a si by se jím ani nelíbila spotřeba elektřiny,je super ten tento rok kupujem rodičům od chlapa,je to zdravé vaření bez tuku a s chutí,je super pro malé děti,vše je na páře a má super ohlasy,je digitální…nastavíš dáš tam masíčko,zeleninu,bramborya vše máš super nemusíš mít nepořádek v kuchyni.Asi do něj taky půjdu
![]()
my budem davat kalendar s Honzikovo fotkama a pristi tyden jdem na utz a kdyz bude vse ok, tak dostane i video se zaznamem dalsiho vnoucka, na toho si ale bude muset jeste par mesicu pockat ![]()
v minulych letech dostal sekacku, poukaz na masaze (ma pohybove problemy), vitaminy, knizky, kameru,…
PeťulaK píše:momi33 píše:MaryClementine píše:Jsem si to myslelamomi33 píše:Domácí výrobaMaryClementine píše:A kde se ten šek dá sehnat?
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radostDalší tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.
Lucyus12 píše:taky si myslím, že by se to možná dalo sehnat v nějakém tom OBI, Baumaxu, Hornbachu apod… Dneska už ty poukázky vedou fakt všude
Já myslím, že ten šek by se dal sehnat i ve Starklu nebo v nějakém jiném obchodě zaměřeném na rostliny a dřeviny
Jinak mi to přijde super nápad
Obi stoprocentně, dávali jsme kolegovi jako odchodné právě šek.
My taťkovi dáváme trojdílnou řadu Kmotr Mrázek
Ho baví takové věci…
momi33 píše:MaryClementine píše:A kde se ten šek dá sehnat?
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radostDalší tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
Takhle jsem vyráběla dárkový poukaz do zlatnictví v nějaké hodnotě s tím, že jsem se tam s nima domluvila, zaplatila dopředu a oni pak čekali na člověka, který přijde s tou poukázkou. Na tu poukázku mi dali i razítko, aby to bylo jako "poukázka od nich ".
Ale tohle se dá domluvit se soukromníky, ne s Hornbachem a pod.
momi33 píše:
Ahoj,poradíte mi prosím dárek pro mého tátu?Pokaždé je to těžký výběr,táta je už důchodce-64 let,domácí kutil,zahrádkář.Chtěla bych mu udělat radost,nebo koupit něco,co by se mu hodilo.problém je ten,že vercajch má,dost věcí si nasyslil za léta-nikdy nic nevyhazuje.Loni jsme mu dali předplatné Receptáře,to nějak neslavilo úspěch,tak už vážně nevím
a co zkusit nějaké slevové servery? Masáž, víkendový pobyt v lázních atd?
Ještě mně napadla lékarnička od nového roku musí být nová i trojúhelník ![]()