Dárek pro tátu - dědu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
12.12.10 21:36

Kup pivo bečku,která se dá čepovat sama,ale pozor spotřeba je od datumu myslím 2 měsíce :lol: Já jsem kupovala,ale na narozeniny pivní koupel pro dva i z čepováním piva zdarma a masáže k tomu se dají také přikoupit :palec: Dálniční známka také není špatná volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.12.10 21:39
kachnatto píše:
Kup pivo bečku,která se dá čepovat sama,ale pozor spotřeba je od datumu myslím 2 měsíce :lol: Já jsem kupovala,ale na narozeniny pivní koupel pro dva i z čepováním piva zdarma a masáže k tomu se dají také přikoupit :palec: Dálniční známka také není špatná volba :palec:

Jojo,tatík jezdí ve staré piksle nejdál do Lidlu cca 10km-jako správnej důchodce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
12.12.10 21:40

Tak to by nebyla dobrá volba co parní hrnec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.12.10 21:41
kachnatto píše:
Tak to by nebyla dobrá volba co parní hrnec?

Naši vaří ve starých smaltovaných hrncích,to jim už prej stačí :lol: já vím,je to moc těžký :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.12.10 21:42

A co zahradnický monterky s nápisem: NEJLEPŠÍ DĚDEČEK NA SVĚTĚ??? :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196

Parní hrnec umožňuje zdravé vaření v páře

• funkce Flavour Booster pro lepší chuť s vynikající vůní bylinek
  • optimální přednastavené meření času pro přípravu ryb, zeleniny, rýže atd.
  • digitální časovač
  • funkce udržování teploty
  • indikátor nutnosti odvápnění
  • 3 odnímatelné oválné nádoby
  • externí možnost dolévání vody
  • vyjímatelná miska na vodu o objemu 500 ml pro snadné čištění
  • ochrana proti přehřátí a vaření bez vody
  • tepelně izolované rukojeti
  • indikátor zapnutí
  • příkon 900 W
  • kapacita nádob 2,5 / 2,6 / 3,5 l
  • kapacita nádržky na vodu 1,1 l
  • napětí 220 - 240 V
  • frekvence 50/60 Hz
  • délka šňůry 100 cm
  • barva: černá s červenou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305

Ještě mě napadá sušička na ovoce a houby. Náš taťka furt valí křížaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.12.10 21:43
Lucyus12 píše:
A co zahradnický monterky s nápisem: NEJLEPŠÍ DĚDEČEK NA SVĚTĚ??? :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
12.12.10 21:44

Jo aha a si by se jím ani nelíbila spotřeba elektřiny,je super ten tento rok kupujem rodičům od chlapa,je to zdravé vaření bez tuku a s chutí,je super pro malé děti,vše je na páře a má super ohlasy,je digitální…nastavíš dáš tam masíčko,zeleninu,bramborya vše máš super nemusíš mít nepořádek v kuchyni.Asi do něj taky půjdu :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
12.12.10 22:06

my budem davat kalendar s Honzikovo fotkama a pristi tyden jdem na utz a kdyz bude vse ok, tak dostane i video se zaznamem dalsiho vnoucka, na toho si ale bude muset jeste par mesicu pockat :-D
v minulych letech dostal sekacku, poukaz na masaze (ma pohybove problemy), vitaminy, knizky, kameru,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.12.10 22:12
PeťulaK píše:
momi33 píše:
MaryClementine píše:
momi33 píše:
MaryClementine píše:
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radost :-)Další tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
A kde se ten šek dá sehnat?
Domácí výroba :-) Udělat to doma s tím, že je k vybrání od řekněme února do května 2011 na vaší adrese a posurfovat po netu a najít nějaké rostliny, co by se hodily. To už je pak spíš o domluvě mezi váma, až přijde čas.
Jsem si to myslela :lol:
Lucyus12 píše:
Já myslím, že ten šek by se dal sehnat i ve Starklu nebo v nějakém jiném obchodě zaměřeném na rostliny a dřeviny :think:
Jinak mi to přijde super nápad :palec:
taky si myslím, že by se to možná dalo sehnat v nějakém tom OBI, Baumaxu, Hornbachu apod… Dneska už ty poukázky vedou fakt všude :nevim:

Obi stoprocentně, dávali jsme kolegovi jako odchodné právě šek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.12.10 22:38

My taťkovi dáváme trojdílnou řadu Kmotr Mrázek :lol: Ho baví takové věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.12.10 22:48
momi33 píše:
MaryClementine píše:
Tátovi je 59 a je to též všeuměl, kutil a zahrádkář. Loni jsme se složili na sekačku k domácímu traktůrku, předloni časáček na ovoce a letos jsem mu dala rudl, aby nenosil pytle na zádech a bedny v ruce jak doteď. Našel ho bohužel dřív (byla jsem u našich na návštěvě a nechala ho ve sklepě), ale měl děsnou radost :-)Další tip je dát mu „šek“ na výběr nějakých nevšedních dřevin, rostlin, sazenic, které by si vybral, až by byl jejich čas na jaře. Třeba kanadské borůvky nebo tak.
A kde se ten šek dá sehnat?

Takhle jsem vyráběla dárkový poukaz do zlatnictví v nějaké hodnotě s tím, že jsem se tam s nima domluvila, zaplatila dopředu a oni pak čekali na člověka, který přijde s tou poukázkou. Na tu poukázku mi dali i razítko, aby to bylo jako "poukázka od nich ".
Ale tohle se dá domluvit se soukromníky, ne s Hornbachem a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
12.12.10 23:29
momi33 píše:
Ahoj,poradíte mi prosím dárek pro mého tátu?Pokaždé je to těžký výběr,táta je už důchodce-64 let,domácí kutil,zahrádkář.Chtěla bych mu udělat radost,nebo koupit něco,co by se mu hodilo.problém je ten,že vercajch má,dost věcí si nasyslil za léta-nikdy nic nevyhazuje.Loni jsme mu dali předplatné Receptáře,to nějak neslavilo úspěch,tak už vážně nevím :nevim:

a co zkusit nějaké slevové servery? Masáž, víkendový pobyt v lázních atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
13.12.10 07:51

Ještě mně napadla lékarnička od nového roku musí být nová i trojúhelník :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie