Jaké fixační kalhotky do porodnice

Anonymní
8.12.10 09:50

Jaké fixační kalhotky do porodnice

Ahoj, potřebuju poradit s výběrem fixačních kalhotek. Jsem silnější postavy a tím se mi výběr značně omezil. Byla jsem se podívat na různé kalhotky, které tu už ve starších diskuzích někdo doporučoval, ale třeba v DM je XL moc malá velikost. Našla jsem tyto http://www.lekarna.cz/…9252-xl-5ks/ a tyto http://www.lekarna.cz/…oft-xxl-5ks/ . Nemáte s nimi někdo zkušenost? Jakou velikost bych měla volit? Tedy jestli se spíš roztáhnou a vzít si akorát namírunebo raději větší? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.12.10 09:52

Já jsem sice hubeňour, měla jsem ty první, Mka asi a vešla bych se do nich dvakrát, jsou hrozně natahovací, takže XL musí stačit fakt všem.
Přinejhorším budeš muset nastřihnout ty lemy kolem nohou, ty už tolik nepruží.

S druhými nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.12.10 09:53

Ahoj, já měla síťované od Chicca a musim říct,že tyhle se roztáhnou do neuvěřitelných rozměrů :palec: A jak jsou děrované tak parádně větrají.Mají jednu velikost,ale opravdu pro každého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.12.10 09:55

Já měla ty první co si dávala odkaz. Měla jsem velikost myslím L. Byli fakt super. Neznám pohodlnější kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
8.12.10 10:18

Ty z DM (Jessa) byla jednak obrovský a pak taky vůbec nedržely, takový na prd. Síťovky (já měla myslím od Teny) super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.12.10 10:37

já měla od teny koupené normálně v lékarně podobné jako jsou v tom prvním od´kazu a paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.12.10 10:51

Já jsem silnější postavy, alespoň po porodu :mrgreen: v lékárně jsem koupila kalhotky Hartman ty největší a byly super, vydržely i každodenní přepírání celé šestinedělí, pěkně sedly, nikde netlačily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
8.12.10 11:19

Ahojky, já mela tyto a vesla bych se do nich 2krat..:) a to nejsem zadnej hubenour.. :-) http://www.lekarna.cz/…-5ks-754730/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
8.12.10 11:41

Mam doma jedno baleni tech prvnich ve sloni velikosti, chces premerit, kam az se roztahnou?? 8-) Jsou fakt megaobri, vesla jsem se do nich v pohode a jsem fakt otyla normalne, natoz tehu! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.10 11:45

Jé to bys byla zlatíčko :kytka: , já mám nyní kolem boků asi 126 cm a fakt se děsím, že mi nic nebude :zed: .

• Citovat
  • Upravit
5618
8.12.10 13:23

Tak jsem tu s mírami: Na kalhotkách je teda napsáno pro obvod boků 90-140cm, natáhnu je ještě o malinko víc, na nějakých cca 2×74cm, ale to je fakt už našponované, že by se to nedalo nosit. Jinak „nohavička“ má 2×34cm.
Takže myslím, že to bude v pohodě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.12.10 13:39

už nevím jaké jsem měla, ale doporučuju si je předem vyzkoušet. Okolo pasu mi sice byly dobře a ještě s rezervou, ale škrtily mě okolo stehen… Mamka mi naštěstí do porodnice urychleně dovezla nové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.12.10 14:18

Jojo můj chlap tenkrát s dobrým úmyslem vzal menší číslo a taky mě škrtili kolem stehen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.12.10 14:27

Já měla ty druhé, molipants. Měla jsem zase opačný problém, že ze mě všechny padaly… Vezla jsem si ještě papírové z DMka a Chicco. Ty byly úplně na prd. Někde mě řezaly, někde bych do nich dala celý balík vložek.
Ty molipants mi přišly nejpříjemnější, mega natahovací (já měla nejmenší - M a byly dobře i kamarádce, co normálně nosila XL), takže za mě jedině tyto :wink:
Nosila jsem je i doma při první menstruaci, která mě jaksi překvapila svou silou.
Jdou lehce přeprat a jsou hned suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák