Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AHoj holky,
objednala jsem před třemi týdny z Tchiba kabát, co byl k dostání jen na internetu.
Potvrzení o objednávce žádné. Odpověď na tři maily žádná. Telefon nikdo nebere. A kabát nikde…
JSem pěkně vytočená a nevím, co bych tak ještě mohla udělat. ![]()
Máte někdo podobnou zkušenost s Tchibem nebo jsem zase měla „štěstí“?
![]()
tak ja si ho taky objednala a asi za necely tyden prisel mail ze ho nemaji … ale objednavku na netu mne to nechalo udelat bez problemu ![]()
No ja jsem si minuly patek objednala fusak,v utery pak prisel mail,ze byl fusak odeslan,ale zatim neprisel.
Tak uvidime,kdy dorazi.
Jo a jinak jsem jim tam posilala uz 2 maily,protoze jsem k tomu fusaku chtela jeste neco priobjednat,ale na maily zadna odpoved neprisla ![]()
Tak to bych řekla, žes tam buď špatně zadala mail nebo zrovna zlobil jejich web, protože potvrzení o objednávce odesílá automat a mě přišlo během několika minut.
Já jsem tam objednávala asi 2×, všechno bylo bez problémů, jen teda dodací lhůta docela dlouhá, mám takovej pocit, že přes měsíc to bylo… ![]()
jani - no to mi právě přišlo divný nejvíc, že nedošel ten potvrzovací mail.Možný je všechno,že.
Ale proč neodpovídají na maily a neberou telefony…
Jako chápu, že před vánocema je blázinec, ale aspoň na jeden by odpovědět mohli, ne? ![]()
Mmch kabát tam byl v nabídce podruhý a už je zase vyprodanej. Tak číhám, jestli se ještě neobjeví. Ty dětský kombinézy byly taky na pokračování, jestli se nemýlím.
Tak já mám teda zkušenosti dobrý - asi 5 objednávek, všechny jsem měla do 14ti dní. Jestli nepřišel ihned potvrzovací email, tak je něco špatně. Dovolat se tam skoro nedá, víceméně je to náhoda, když se člověk dovolá. Asi 2× jsem tam psala, než se vůbec ozvali, to je dost blbý!!!
Objednávám vcelku pravidelně.
Vždycky přijde potvrzovací mail, ve většině případů přišel mail, že zásilka byla odeslána, naposledy dokonce i informace o tom, že mi přijdou balíky 2. Doručovatel vždy volá předem, jestli budu v určitou hodinu doma -není to ČP.
A tentokrát mi přišel mail, že vzhledem ke sněhové kalamitě jsou zásilky o několik dnů - myslím že max 7 dnů posunuty, abych se nezlobila ![]()
takže za mně naprostá spokojenost.
Je mi taky na nich sympatické to, že peníze nechtějí předem, ale až při přebírání zásilky - kde je pak i vidět co dodali nebo nedodali.
Neměla jsem s nimi ještě problém.
To je divné,já u nich nakupuju pořád,nesnáším obchody…
Potvrzení objednávky přijde okamžitě,pak po několika dnech vzkaz,že bylo odesláno a cca 6-8 dní to mám doma
,tak nevím,kde je chyba…že by letos nezvládali předvánoční frmol? To je možné,loni to měli před svátky taky trošku delší,ale do 10 dnů max…Te´d v prosinci jsem ještě nic neobjednala,tak nevím,ale je to fakt divné,že by je zasypal sníh? ![]()
Já u nich nakupovala asi 3×, pokaždé spokojenost. Potvrzovací email přišel velice brzy, a po odeslání mi vždy přišlo, že to odeslali. Chodí to přepravní službou GLS, jejich člověk vždy ten den, kdy to dodá, pošle ráno SMS, že přijede. Bohužel vždycky jsem na tu SMS přišla až po několika hodinách (nekontroluju pořád mobil), ale oni stejně přijedou a zkusí, jestli je člověk doma.
Já jsem moc spokojená ![]()
objednávám, zatím bez problémů, potvrzení o objednávce mi přijde automaticky pár minut po odeslání, akorát od mailu, že zásilka opustila jejich DC je to variabilní, ale to je na diskuzi o jejich úžasném partnerovi, GLS, kteří jsou schopní volat v 6:30 ráno a být naštvaní, že jim neberete telefon, ..
s eshopem tchibo jako takovým mám ale zkušenost dobrou, nikdy žádná chyba v objednávce, nikdy mě to nenechalo objednat něco, co by už nebylo atd.
Pajule22 píše:
No ja jsem si minuly patek objednala fusak,v utery pak prisel mail,ze byl fusak odeslan,ale zatim neprisel.
Tak uvidime,kdy dorazi.
25.11. jsem si objednala fusak, 27.11. mi přišlo, že je objednávka na cestě a ve středu 1.12 mi odpo fusak dorazil.
Jen jsem STRAŠNĚ rozčílená, protože rozměry nejsou takový, jako jsem se dočetla, takže je mi víceméně na houby.....
No to je pekny,ale tak prcek je o neco mladsi nez vas,tak snad se tam tuhle zimu vleze ![]()
Tuhle zimu jo. Prostě to ti syčáci měří totálně rozložené, do čehož zahrnuli i tu část látky, takový ten malý čtvereček, který překrývá spoj zipů… Jinak je fusak kratší než ten, co mám ještě po mně… Kupovala jsem ho jen proto, že se mi do toho starého Tomáš nevešel v botách a do tohohle se samozřejmě nevejde tuplem, navíc je docela úzký, prostě jsem faaaakt naštvaná. Ale pro menší a mladší dítě dobrý… Aspoň že jsem na něj natrefila úplnou náhodou a byl zrovna v té slevové akci ![]()