Jak sundat zabezpečení z oblečení?

Mufina
30.11.10 16:47

Jak sundat zabezpečení z oblečení?

Ahoj, nevíte některá jak se dá doma sundat takové to zabezpečení, co dáváají v obchodech na oblečení. Ne že bych něco ukradla :lol: ale chtěla jsem vyprat novou kombinézku z Tesca a zjistila jsem že mi to kolečko zapomněli jaksi sundat :-? Nechci aby se mi ta kombinézka nějak roztrhla :-? a zas běžet do Tesca se mi taky moc nechce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
30.11.10 16:50

No jako sundat by to jít měla, ale riskuješ poničení oblečení, radši bych do tesca zaběhla a nechala odstranit, akorát je teda zajímavý, že si nepípala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
30.11.10 16:53

No, ono tam těch koleček mohlo být víc a tohle nefunkční. Kupovala jsem to začátkem října, tak už si to nepamatuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26574

Jednou jsem sundávala a poničila. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785

mě to taky jednou v Tescu zapoměli sundat- u podprsenky.já to zjistila až doma a 50km do Tesca se mi vracet taky nechtělo.Tak jsem to zkusila odpáčit nůžkama a povedlo se.Ta podprsenka byla celkem levná,tak jsem to riskla,že jí zničim.US něčím dražším bych se tam raději vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.11.10 16:56

oni to sundavaji nejakym magnetem nebo tak to aspon vypada tak to zkus jestli mas nejaky doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mufina
30.11.10 17:03

Hm, tak já tam asi radši dojdu, ale nechce se mi teda :roll:

• Citovat
  • Upravit
2613
30.11.10 17:06

ahoj,
já jednou prošla s ponožkama a taky nepípla. Zjistila jsem to až doma a musela se vrátit. Když jsem se vracela, tak to píplo a prodavačka hned koukala co se děje, musela jsem jí ukázat i účtenku. Nevěřila mi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
30.11.10 17:11

Účtenku jsem naštěstí našla, bez ní bych tam snad ani nešla :-)

• Citovat
  • Upravit
23847
30.11.10 17:20

Co zkusit nějaký silný magnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.11.10 17:35
Mufina píše: Účtenku jsem naštěstí našla, bez ní bych tam snad ani nešla :-)

Jestliže jsi našla účtenku, tak bych to neřešila a při první příležitosti bych to zajela nechat odčipovat přímo do Tesca. (Myslím, že nemusíš ani tam, kde jsi to koupila…) Určitě nebudeš první ani poslední, manželovi se to loni taky stalo… Taky v Tescu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.11.10 17:48

Jojo pokud máš účtenku, tak bych tam taky zajela. Jako je celkem jejich mínus, že jim to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.11.10 18:00

Koupila sem si jednou tričko od holky která jednoznačně potřebovala dávku.Nevím kde ho čmajzla s tím kolečkem ale sundávala sem ho pěkně dlouho.A výsledek?Nakonec sundala,ale pěkná díra mi tam zůstala :-) Tak to raději nezkoušejte.Do baru mi chodili čorkaři s oblečením a kdyby ste viděli jak těm to šlo sundat raz dva.dělali to zapalovačem.Nějak to tam nahřáli a hned to povolilo.A neponičené.Hold praxe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
30.11.10 18:12

Muf - pokud máš doma velký magnet tak to zkus s ním. Jinak radím vrať se do prodejny. Vím co neodborné sundavání může udělat s oblečením, dělala jsem v supermarketu v textilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.10 18:23

Pracovala jsem v obchode s oblecenim, takze vim cim to povoli :-) Vem si nejaky silnejsi obycejny magnet a tim se ti to povoli a mas to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák