Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To je blbý, že to je jiná velikost. Zboží ale můžeš vrátit i bez udání důvodu ! Vrátí ti peníze bez problémů.
Potvrzení o objednání mi přišlo vždycky ještě týž den. Dodání jim trvá, to je fakt.
Já objednávám ráda u Tchiba - potvrzovací email chodí teda na přitelův mail, ale vždycky mi hlásí, že mi to už poslali - ale já si to nechávám posílát kurýrem a ne poštou ati mi pak ještě volaj, že mi to dneska dovezou.
Nikdy žádný problém s dodáním.
Jedno jsme něco vraceli a mají u toho docela vychytaný „vracecí“ papír, kde jen vyplníš co vracíš a kam chceš poslat peníze. ![]()
Boo píše:
Já objednávám ráda u Tchiba - potvrzovací email chodí teda na přitelův mail, ale vždycky mi hlásí, že mi to už poslali - ale já si to nechávám posílát kurýrem a ne poštou ati mi pak ještě volaj, že mi to dneska dovezou.Nikdy žádný problém s dodáním.
Jedno jsme něco vraceli a mají u toho docela vychytaný „vracecí“ papír, kde jen vyplníš co vracíš a kam chceš poslat peníze.
ono to ani poštou nejde..
to já bych zase ČP využila, prootže co předvádí někdy GLS je fakt „nádhera“, na druhou stranu, s čp problémy nebyly nikdy..
Přesně,GLS jsou ranní ptáčata,nikdo jiný si mi ještě v 6:30 volat na mobil nedovolil…taky bych radši pana pošťáka.. ![]()
já naštěstí brzo vstávám, takže mi to nevadí
Ale zase u nás čp naprosto nefunguje a balíky ani nezkouší doručit a rovnou za pár dní pošlou lístek, že nikdo nebyl doma
jestli vůbec do schránky dají ![]()
ahoj, tak to já taďka objednávám každý týden a vždy to bylo v pořádku. Akorát mi teďka přišel od nich mail, že z důvodu takového počasí, mi to přijde později. Ale vždycky mi přišel mail, tak nevím. jinak ten fusak byl pryč za jeden den. Já jsem si ho objednávala v pět hodin ráno a dost lidí to tam skupuje ve velkým, aby s tím mohli pak obchodovat.
Objednávala jsem tam dárek na Vánoce a v pořádku. Cca za týden byl doma.
Tady zakladatelka:
Tak jsem si to ohlídala, kabát se v e-shopu objevil časem i v mé velikosti znova a už to proběhlo úplně v pohodě a mám ho doma. Pravda, na té slečně modelce vypadá o něco líp, ale už se těším, až mi ho přinese Ježíšek a já budu honit vodu.
Zajímalo by mě, kde se poprvé stala chyba, ale to už asi nezjistím…
Díky všem za příspěvky. ![]()
Tchibo eshop zkušenosti za mě: pár objednávek došlo v pořádku, od září kdy mi místo pánských trenek došly štětky na záchod a reklamace trvala přes dva měsíce, komunikace z jejich strany téměř nulová, jsem se rozhodla, že už nikdy. Až do předvčerejška, prostě jsem vyměkla a objednala. Nejdřív byl problém se zadáním jiné dodací adresy (v době dodání budu v porodnici), poté byl problém s úhradou přes kreditní kartu a teď mi volala ségra, že asi nedostanu všechno, že bude přes dobírku platit míň. V potvrzení objednávky mám ale všechno, tak jsem zvědavá, kam a jaké zboží nakonec dorazí. Jsem fakt nepoučitelná. A člověk by řekl, že taková firma…, připadá mi, že i sebemenší eshop ze zapadlé vesnice to má lépe zorganizovaný. Toť za mě.
Já jsem u nich nakoupila několikrát. Poprvé mě nemile překvapilo, že jsem objednala na e-shopu lampičku, která šla normálně vložit do košíku a následně mi přišel email s tím, že je prý vyprodaná (?!)…to jsem moc neřešila, ale bylo mi to líto. Před Vánoci jsem objednala 5 polštářů, které mi dodnes nepřišly- napsala jsem asi 5 emailů, na které mi NIKDO dodnes neodpověděl- snažila jsem se tam zavolat, ale po chvíli, co na mě mluvila mašina se hovor sám z ničeho nic ukončil- jen jsem utratila bůh ví kolik za čekání na přepojení, které se nekonalo…vrcholem všeho bylo, že jsem si objednala odměrku s váhou, přičemž ta mi přišla v rozlepené krabici, chyběla dvířka v místě, kam se v kládá baterka a baterka samotná tam samozřejmě nebyla taky (klidně bych baterku dokoupila, ale to, že tam není ochrana proti jejímu vypadnutí je obzvláště při vaření dosti nevhodné). Za sebe tedy po těchto zkušenostech NEDOPORUČUJI NAKUPOVAT V E-SHOPU TCHIBO!!!! ![]()
Já už u Tchiba e-shopu taky nemíním nakupovat. Mně přišla prázdná - vykradená - krabice, zboží nikde, komunikace nulová. Na maily nereagují, jen automat potvrdí přijetí a tím to končí. Po třech týdnech marného psaní mailů, telefonování - nedovolání se, jsem to vzdala a za sebe říkám, už nikdy! Příště bych mohla dostat jen balík plný prázdných obalů a Tchibo by se tvářilo, že je vše v pohodě.
Asi nejsi spolehlivá proto ti musí volat ty káčo…nemá jenom tebe a je placený za rozvoz balíků které rozveze už tito zapaluje…proč volá ![]()
Nevíte prosím někdo o tom kodu, zda ješta platí na tu slevu 109 Kč? (bylo by to akorát na poštovné
) Když se člověk zaregistroval na odběr newsletteru, tak pak dostal kod na odběr 109 Kč při nákupu nad 800 Kč. Platí to ještě? Já to nemohu najít ![]()
Ahoj,
platí to pořád,klikni na newsteler/či jak se to píše/ a zaregistruj si email.
Musí to být ale jiný než jsi zadávala posledně ![]()