Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj mamči,poradíte mi pěknou aktivní hračku od 12 měsíců?Díky ![]()
tak u nás vedou vkládačky, pak z ikei dřevěná tyčka a na ní se navlékají dřevěné kroužky já tomu říkám maják, dřevněné vláčky z ikei,
Ta nafukovací skákací zvířátka jsou aktivní někdy až moc ![]()
Jinak od toho roku měla Majda první pokusy s Duplem, hodně ji ještě doteď baví mluvící pes FP.
Jinak nevím, co si představuješ pod pojmem „aktivní“…
hopsadlo máme také to je pravda, pak odrážedlo,něco ako chodítko, ale jsou tam vkládačky, pískací medvídek, hodiny atd…
Pipet píše:
Ta nafukovací skákací zvířátka jsou aktivní někdy až moc
Jinak od toho roku měla Majda první pokusy s Duplem, hodně ji ještě doteď baví mluvící pes FP.Jinak nevím, co si představuješ pod pojmem „aktivní“…
Něco,aby se na té hračce dalo s něčím kvedlat,ev. aby hrála a tak podobně
mám tedy vyhlídnuté toto:
http://www.funkids.cz/…revna-90837/
Ale píšou tam od 2 let… ![]()
Mluvící knížka od Fisher Price
Mimi kostka
Tyčka+kroužky
Kelímky
Jakékoliv tvrdší knížky,vedou zvířátka
S tímto si můj syn nejvíce vyhraje.
U nás je ten problém,že hračky ho moc nebaví,nejraděj krámuje-tahá věci z krabic,šuplíků,skříněk.Ale tu a tam ho něco zaujme,s cím se dá kvedlat,a dělat kravál ![]()
Kostka kterou máš v odkazu je pěkná-ale zrovna ty labirinty Míšu vůbec nezajímají-u Vás to ale může být jinak.Ještě bych doporučila zatloukačku a piano se zvuky zvířátek.
Sunnny píše:
Kostka kterou máš v odkazu je pěkná-ale zrovna ty labirinty Míšu vůbec nezajímají-u Vás to ale může být jinak.Ještě bych doporučila zatloukačku a piano se zvuky zvířátek.
Malýho labyrint zaujal v obchodě s botičkama,tak nad tím přemýšlím ![]()
Labyrint bych asi koupila ten z ikey.
A co tohle ,kravál by to dělalo,nebo bubínek.
Mluvící hrnec od FP, sice je tam napsáno od 6 měs., ale kamarádky malá si s tím hrála až od roka.
Sunnny píše:
Labyrint bych asi koupila ten z ikey.
A co tohle ,kravál by to dělalo,nebo bubínek.
Joo,něco takového mám v plánu-až půjdem na Vánoční trhy,tam mají drobnější dřevěné hračky.Nebo dětskou tamburínku.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru.
Já mám třeba nápadů hromadu co koupit za dárky k vánocům,ale pak přemýšlím,zda to má cenu a zda si s tím bude hrát.
Hraček hromada a stejně,všechno rozhází.Hraje si jen s těmi pár co má oblíbené.
Ahoj,
nevím, jestli dobře chápu, jakou máš představu, ale u kámošky dcerky jsem viděla aktivní stolek (něco v tomhle smyslu ) a malá u toho byla přilepená jak gemblerka a furt si tam měla s čím hrát, už ho měla delší dobu, ale furt jí bavil ![]()
Momi tak ten odkaz co jsi tady supla, je v klidu pro mladsi dite. Nase mala si s tim hraje v poradne a to ma neco pres rok. Jinak je fajn i hraci stolecek.