Tchibo e-shop - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16219
18.11.16 18:07
@kajadvor píše:
Právě, že obal byl neporušený. A na reklamacích se se mnou vůbec nechtěli bavit.

A máš na tom štítku na krabici uvedenou váhu? Podívej se, oni to musejí mít na podacím lístku, ale mělo by to být uvedeno i na tom balíku, pak bych sepsala odstoupení od smlouvy a poslala krabici se stejnou váhou zpět, s tím, že požaduji vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
19.11.16 10:59

Ja mam s tchibem taky spatne zkusenosti. Ne kvuli baliku, ale kvuli stiznosti. Skoro se se mnou nebavili, porad mi psali, at popisu problem, ja ho dokola popisovala a oni se na to vzdycky vyprdli. Nejlepsi na tom je, ze ac jsem byla v mailu podepsana, skoro pokazde me oslovili jinym jmenem. Nekolikrat jsem se pripominala, nic. Ja jsem i hledala kontakt na jednatele, ale nenasla, coz je jeho skoda. Nedozvi se, jak mu to tam „funguje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.11.16 21:58
@kajadvor píše:
Tak já mám s Tchibem velmi špatné zkušenosti. Přišla mi prázdná krabice a na reklamacích byli velice nepříjemní. Asi jsem přišla o peníze :-(.

Tomu nevěřím. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.4.18 09:09

Holky, nemáte někdo aktuální slevu do Tchiba z DM? Nemůžu najít tu jejich knížku… :oops: děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák