Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
nevíte prosím jaký je mezi těmito zimními pytli rozdíl?
Combi je prostě zimní fusak s odepínacím prodlouženým dílěm, combi exclusive se dá rozdělat a použít i jako letní fusak
Hanule, díky za odpověď ![]()
A teplé jsou ty fusaky v zimní verzi stejně? Jestli jo, tak Exklusive asi člověk víc využije, ne?
Exclusive je z několika vrstev takže je teplejší a nebo ho můžeš rozdělit a dát vhodný podle počasí
Stenso, díky za info ![]()
Právě jsem ale zjistila, že ten Exklusive je o dost dražší, takže se možná i vyplatí koupit Combi + pak nějaký lehčí fusak zvlášť…
To je pravda, já ho kupovala přibližně za 2OOO,–ale zase ho budu mít na dlouho a pak ho ještě slušně prodám.
elziska píše:
Stenso, díky za infoPrávě jsem ale zjistila, že ten Exklusive je o dost dražší, takže se možná i vyplatí koupit Combi + pak nějaký lehčí fusak zvlášť…
Ja mam Combi.. taky jsem chtela koupit Exclusive, ale kdyz jsem si rozumne rekla, kolikrat dceru davam do fusaku v lete, na jare nebo na podzim, tak jsem uznala, ze je zbytecny… jako miminko, byla ve fusaku parkrat a od te doby co sedi a zacina chodit… proste je vic oblecena, rifle, mensestraky, mikina, budna… da se pres dite hodit deka, proste mi to prislo zbytecne.. jsem s fusakem od Emitexu,Combi moc spokojena a uprimne jsem rada, ze jsem nekoupila ten drazsi, protoze bych ho mockrat nevyuzila…
tot muj nazor ![]()
Já jsem to řešila nedávno pro švagrovou a myslím, že je pomalu lepší jenom ten exclusive. Tlustej je dost a myslím, že v tom combi se pak budou ty jednotlivé vrstvy „chmoustat“, nemám ráda když se pak ty vrstvy vytahujou. Ale zvaž to.
Děkuji všem za příspěvky
Nakonec jsem se rozhodla, že koupím jen ten Combi, dá se nyní sehnat v různých akcích docela výhodně a mají ho skoro všude…
Ahoj,chtěla jsem se zeptat na fusak emitex exkluziv. potřebovala bych radu, chci si ho koupit al nevím jestli ta letní verze která je vevnitř se dá taky prodlužit vespod. Díky moc
gomolica píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat na fusak emitex exkluziv. potřebovala bych radu, chci si ho koupit al nevím jestli ta letní verze která je vevnitř se dá taky prodlužit vespod. Díky moc
Ahoj, s tím ti neporadím, já si nakonec koupila zimní fusak Emitex combi a k tomu dokoupím Fusak emitex 2v1 jaro/léto/podzim http://www.anicka.cz/…im---em/2343. Ten je velký dost. A každopádně to vyjde o dost levněji si koupit tyto dva fusaky zvlášť, než kupovat jeden drahý Exklusive.
já třeba našla v akci na internetu ten emitex exklusive za cenu 1208 Kč (slevněný z 2100 Kč)
Takže v tomto případě se vyplatí spíše koupit ten exklusive než zvlášť combi a zvlášť letní.. ![]()