Pobyt pro seniory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
7.12.10 14:59

Pobyt pro seniory

Ahoj holky, babička a děda oslaví 18. prosince zlatou svatbu. Stále přemýšlíme nad vhodným dárkem. Už jsme si od Fotolabu objednali hrníčky k výročí s jejich fotografiemi, sestra udělá kalendář z fotek rodiny, asi jim necháme zahrát z rádia, někdo bude dávat koš s potravinami, zlato, něco na zahradu a ještě nás napadlo darovat večeři či pobyt. Nemáte někdo zkušenosti s takovými pobyty, co by jste mi doporučily? Hledám nějaký klidnější hotýlek nebo penzion, nemusí tam být moc procedur, stačila by třeba výřivka nebo bazén, možná nějaká masáž, restaurace … . Jde nám o víkendový maximálně 5 denní pobyt, déle by to už asi nevydrželi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
7.12.10 15:03

mela bys uprenit lokaci :)
myslim, ze lazensky pobyt by nebyl spatny, kazde lazne delaji na par dni, zvlast v zimni sezone

jinak treba hotel amalka ve straskove (kousek Roudnice nL)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
7.12.10 15:06

Nám je vcelku jedno kam, i když třeba pobyt v Čechách by byl lepší než na Moravě. Babička i děda mají dráhu zadarmo a ani pro nás by nebyl problém je tam dovést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.12.10 16:05

ahoj a co Praha? jen vířivku nemáme, ale snad by je to zaujalo, záleží na tom jak jsou na tom fyzicky, a taky vaše představy, záleží na vás apertmánek máme volný přes vánoce i silvestr, zatím… Pokud budeš chtít písni mi dám ti odkaz na naše stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
7.12.10 21:25

Ahoj Terrad,
to bude krásný dárek, určitě si to nádherně užijí, jste moc hodní! Já doporučuji juknout na http://www.frantiskovylazne.cz/cs/ :dance: :palec:, teď je tam dokonce taková super výhodná akce pro české hosty, ale asi jen na delší pobyty. Ale je tam toho spoooooousta. No - ať jsem upřímná, teď jsem na mateřské, ale pracuji tam na obchodním, takže ty pobyty celý život prodávám a taky tu bydlím, ale zase mi můžeš věřit, znám tam úplně všechno. Kdybys chtěla poradit, tak pošli SZ a ráda Ti pomůžu najít nejvýhodnější pobyt a poradím i s domem atd…a klidně to pro Tebe i komplet s holkama z práce vyřídím (a neboj, nejedu na žádnou provizi, nebo tak, ale je to fakt paráááda, moje babička taky jezdí s kamarádkou každý rok na týden), pomohla bych Ti vybrat nejlepší poměr kvalita-cena, stačí, když napíšeš, kolik chcete do pobytu cca investovat a klidně Ti to zařídím i s dárkovým poukazem, který Ti přijde domů. No - je tam opravdu výběr od nejjednodušší kategorie po luxus a zvládla bych ti zařídit i nějakou slevičku ze standartní nabídky :wink: . Ale myslím, že i letos je opravdu bomba nabídka právě těch kratších pobytů na prosinec a leden v Pawliku :palec: , ten je propojený se světem vody a relaxace Aquaforem, jsou to 4hvězdičky a je to za pusinku, neuvěřitelné. Tak porozmýšlej a kdyby se Ti Františkovy Lázně líbily, písni. Jestli ne, tak z lázní bych ještě doporučila Mariánské Lázně, nebo klidně Jáchymov, ale tam je to poměrně náročné na terén - nevím, jak jsou na tom pohybově. U nás je všude rovina a krááááásně :dance: . Tak se snad nezlobíš, že jsem Ti to rovnou takhle nabídla, ale opravdu vím, že je to paráááda a je tu nádherně,,. jestli najdeš něco jiného zajímavého, tak hlavně, ať mají radost a líbí se jim :kytka: . Hezký večer, Helča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
7.12.10 21:50

tak tady je ta speciální akce, Pawlik je hodně veliký lázeňský hotel, je tam strava formou rautu a každý večer taneční večery s živou hudboun.Nevím, jestli by se jim lépe nelíbil manlý, krásný, rodinnější lázeňský hotel - moje babička jezdí do hotelu Imperial, ten je sice nejluxusnější a nejdražší, ale fakt nádhera…no, jak jsem již psala, kdybys měla chuť, ráda poradím, nebo Ti i zavolám a můžeme to probrat :mavam: .http://www.frantiskovylazne.cz/cs/akce-zimni-pohoda/ Hezký večer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.12.10 14:46

Holky díky, já bych si vybrala hned a taky bych měla do 4 minut zbaleno :potlesk: . Asi z toho nic nebude, nějak se jim nikam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák