Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím poradíte mi, kde v Brně zakoupit malé množství polystyrenovych kuliček do kojáku? Potřebuju je dost rychle. našla jsem si 2 paní na mmb ale je to pro mě dost z ruky.
Ideálně nejaké OC - futurum, avion popř. centrum Brna
(nebo jstli máte někdo nějaký zbytek doma - prosím SZ)
Díky moc ![]()
J.
Zkus si zavolat sem, mají tam kde co a mám takový pocit že jsem tam viděla i ty kuličky
BRNO - Husovice
Tomkovo náměstí 6
tel: 545 213 481, 548 525 932
Po-Pá: 9,00 - 19,00
So-Ne: 9,00 - 15,00
Aooj, díky a tomhle vím - ale je to právě úplně na opačném konci brna. Ta paní z mmb sídlí někde u Provazníkové (to je ještě blíž než Tomkáč).
To je pakec
no asi budu muset tam.
J.
jo táák, já myslela že je mimo Brno
tak mě ještě napadá že je velká nová podejna naproti baumaxu ale tam jsem nebyla http://www.sambaby.com/…ejna-v-brne/
Na Kobližné na rohu, kde je KB, bývalý Meinl a knihovna J. Mahena, je na tom čvrtém rohu bytový textil. Tak tam je mají za 59 Kč.
AHoj Luci, díky.
Já práve onehda šla okolo a divila jsem se, že je tam nějaký nový obchod - a práávě si myslím, že ten textil tam byl dřív (a že je tedy zrušen).
Ale podobný obchod s bytovým textilem byl na Panské.
A co taková ta galanterie dole na křižovatce Orlí s Josefskou?
Dík díky ![]()
Já jsem si je minulý týtden kupovala u nás v lékárně ve FN Brno (3. patro)
Já kupovala v Kohoutovicích, tady , ale asi by to chtělo zjistit, jestli mají jen sólo náplně. Myslím že ano, ale nepamatuju si to stoprocentně.
tak jestli to tady třeba bude něksdo číst a dohledávat, tak jsem nakonec nakoupila v Bráně k dětem. 10litrů za 100kč.
J.
A v Brně je tedy seženu kde v menším mnoužství? jinak mě napadlo - dají se koupit na netu - viz http://sedaci-vaky.kampet.cz/choose.asp?… ale 100 litrů je moooc ![]()
podělil by se někdo se mnou?byl by zájem, kdybych to objednala ve velkým?
Chci na kojící polštář a kdyžtak si nechat trochu na plnění ňuchňacích plyšáků.Kdyžtak pište sem nebo do SZ, budu tu kdyžtak průběžně dávat stav…
Ahoj,
hledam v Brne polystyrenove kulicky, a nasla jsem na foru tvoje vlakno, ve kterem zminujes pani z Provaznikove, ktera je prodava. Tak se chci zeptat, jestli si nahodou nevybavis kontakt na ni. Chtela jsem ti napsat interne, ale pry jakozto novacek nemuzu.. Kdyby sis vzpomnela a napsala mi, budu rada.
Tady se dají sehnat kuličky i v menším množství. Není to sice Brno, ale za tyhle peníze se to dá ![]()
Ahoj, taky bych chtela sehnat eps kulicky i dute vlakno. Je to nekde v Brne za rozumnou cenu?