Je tu někdo ze severu čech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1101
13.12.10 21:18

Je tu někdo ze severu čech

Ahoj holky pročítám eMimino a koukám že tu jsou maminky z velkých měst a okolí já jsem z okolí Rumburka a zjistila jsem že pro dítě starší 3.let se tu moc oblečení sehnat nedá dřív jsem nakupovala Baby-shopech kde je kvalitní oblečení ale ted mám problém cokoliv pro syna sehnat a u vietnamců nenakupujipokud tu někdo takový je poraďte mi prosím kde nakupujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1553
13.12.10 21:23

Ahoj,

nejse teda z rumburka, jsem z usti, ale prevaznou cast obleceni nakupuji na mmb a mma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.12.10 21:38

Děkuji tam jsem začala teď nakupovat taky většinou beru nové zboží někdy i použité sice jednou cca za3.měsíce jedu Prahu nebo Liberec tak se tam snažím na dané období nakoupit ale přeci jen jsem si myslela jestli není něco blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.12.10 21:42

Ahojky, ja kdyz jedu domu do Varnsdorfu za rodinou, tak se jedeme vzdycky podivat do Nemecka do Kiku. Tam se da dobre nakoupit a kdyz to chytnes, tak i obleceni od 1 eura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
13.12.10 22:15

Jsem tez z RBK a nakupuji hlavně přes MMB,pak v Německu,no a často jezdím do Phy,Lbc,… To jsem moc neporadila ;) tady je to zabity,nic tu není ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.12.10 22:59

Jsem z Varnsdorfu a jsem z toho taky na nervy. Nic tady neseženeš. Kupuji na MMb a MMa. Když potřebuji něco na poslední chvíli, tak mám smůlu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
14.12.10 03:47

Ahoj, bydlím také v Rbk a co se oblečení týče, minule jsme se byli podívat v Neugersdorfu v Kiku, ale přijde mi to tam celkem drahé, takže my budem nakupovat nejspíš v polskejch obchodech.Byli jsme v Bogatynia v nějakém typu Baby-shop a mimi zimní kombinézka tam vycházela na 250,– :palec:Byly tam i hadry pro straší děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.12.10 12:13

Je holky děkuji všem za rady prostě ten sever je vážně zabitý no tak dál budu nakupovat přes net na mmb a pak když někam pojedu asi nám nic jiného nezbývá :-D ale je to někdy oprus přemýšlet co vše nutně pro kluky potřebuji :-( pa a díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.12.10 13:43

V Německu hned u Aldi je obchod s topolinem. Tam mají moc hezké věci a ve slevách se daji nakoupit i dost výhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.12.10 21:20

Chtela jsem se holky zeptat, co je to MMb a MMa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.12.10 11:50
martula78 píše:
Chtela jsem se holky zeptat, co je to MMb a MMa?

MMb je mimibazar a MMa mimiaukce oboje je na netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák