Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu s výběrem kožených rukavic.
Jsou praktické?Jsou teplé?Jaké koupit abych byla spokojená?
Děkuji všem ![]()
Prodávají se různé, z jemnější kůže, ze silnější, se slabší i silnější podšívkou. Já jsem s nimi spokojená, zima mi v nich není.
Kupovala jsem drahé značkové i levnější na trhu a myslím, že u rukavic až tak na značce nezáleží. Jen bych zkoukla švy, jestli se nepářou, jestli kůže není moc jemná (může se při nešetrném navlékání natrhnout).
Ahoj, dají se sehnat dětské kožené rukavice na běžné nošení? Děkuji
Doporučuji investovat do kvalitních rukavic. Sama nosím kožené rukavice od podzimu do jara a moje nej. jsou od české značky Junek. Mám od nich asi troje a nejčastěji chodím v dlouhých černých s tenkou podšívkou. V chladnu zahřejí a v teple krásně ochladí ruce, takže je skoro nesundavám a dokonce v nich bez problémů ovládám i mobil. Hlavně proto je mám tak ráda, protože jiné musím kvůli telefonu sundavat. ; )Další plus je to jak díky rukavičkám natěsna nataženým po lokty upoutám pozornost a vypadám v nich netuctově. Doporučuji všem jako doplněk k 3/4 rukávu aby vynikla jejich délka! Partnerovi se moc líbí, když je mám na sobě jako doplněk k podpatkům a užívá si, jak se za mnou jiní otáčí. Na podzim mám v plánu nákup stejných v hnědé barvě a od něj mi jako dárek přišly v pátek i zateplené černé. Tak zkouším co k nim budu nosit v zimě až mi bude v těch slabých zima. Mobil je trochu problém kvůli teplé podšívce ale se stylusem je vše OK Ke kozačkám nad kolena a kožíšku vypadají úplně dokonale a podle přítele jsem dáma a přitom tak sexy Takže jsme s naším pejskem vyrazili za tmy ven a já měla celou dobu oblečené rukavičky aby se kůže pěkně poddala mým rukám. Kolemjdoucí mě museli mít za blázna ale přítel mi nepustil ruku ani na sekundu a musel pořád čichat jak nové rukavičky voní: ) Provokovala jsem že s ním nebudu zacházet " v rukavičkách" a po prvním plácnutí po tváři se přestal ovládat !Takže než kupovat u Vietnamců za 200,– doporučuji si připlatit a koupit v E shopu Junek gloves jedny dlouhé protože se do nich zamilujete jako já. ; ) ![]()