Jaké kožené rukavice?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
836
28.12.10 10:50

Jaké kožené rukavice?

Prosím o radu s výběrem kožených rukavic.
Jsou praktické?Jsou teplé?Jaké koupit abych byla spokojená? :-D Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6414
28.12.10 11:51

Prodávají se různé, z jemnější kůže, ze silnější, se slabší i silnější podšívkou. Já jsem s nimi spokojená, zima mi v nich není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.12.10 12:18

Já bych ráda teplé na teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
28.12.10 14:13

Na teď mám ze silnější kůže s jemným kožíškem uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.12.10 14:18

A jakou značku?Nebo je to jedno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
28.12.10 14:43

Kupovala jsem drahé značkové i levnější na trhu a myslím, že u rukavic až tak na značce nezáleží. Jen bych zkoukla švy, jestli se nepářou, jestli kůže není moc jemná (může se při nešetrném navlékání natrhnout).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
24.1.17 20:01

dětské kožené rukavice?

Ahoj, dají se sehnat dětské kožené rukavice na běžné nošení? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.18 01:17

Kožené rukavice

Doporučuji investovat do kvalitních rukavic. Sama nosím kožené rukavice od podzimu do jara a moje nej. jsou od české značky Junek. Mám od nich asi troje a nejčastěji chodím v dlouhých černých s tenkou podšívkou. V chladnu zahřejí a v teple krásně ochladí ruce, takže je skoro nesundavám a dokonce v nich bez problémů ovládám i mobil. Hlavně proto je mám tak ráda, protože jiné musím kvůli telefonu sundavat. ; )Další plus je to jak díky rukavičkám natěsna nataženým po lokty upoutám pozornost a vypadám v nich netuctově. Doporučuji všem jako doplněk k 3/4 rukávu aby vynikla jejich délka! Partnerovi se moc líbí, když je mám na sobě jako doplněk k podpatkům a užívá si, jak se za mnou jiní otáčí. Na podzim mám v plánu nákup stejných v hnědé barvě a od něj mi jako dárek přišly v pátek i zateplené černé. Tak zkouším co k nim budu nosit v zimě až mi bude v těch slabých zima. Mobil je trochu problém kvůli teplé podšívce ale se stylusem je vše OK Ke kozačkám nad kolena a kožíšku vypadají úplně dokonale a podle přítele jsem dáma a přitom tak sexy Takže jsme s naším pejskem vyrazili za tmy ven a já měla celou dobu oblečené rukavičky aby se kůže pěkně poddala mým rukám. Kolemjdoucí mě museli mít za blázna ale přítel mi nepustil ruku ani na sekundu a musel pořád čichat jak nové rukavičky voní: ) Provokovala jsem že s ním nebudu zacházet " v rukavičkách" a po prvním plácnutí po tváři se přestal ovládat !Takže než kupovat u Vietnamců za 200,– doporučuji si připlatit a koupit v E shopu Junek gloves jedny dlouhé protože se do nich zamilujete jako já. ; ) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák