Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, prosím nevíte, jestli bude zítra otevřený nějaký supermarket? Kauf a interspar mají zavřeno, budu potřebovat někde sehnat nutrilon
Zlínsko
No já bych to jela radši koupit ještě dnes. Zítra bude, myslím, všude zavřeno ![]()
co vím tak obchody jsou zítra zavřený..jed to koupit ted jestli ještě někdo funguje..to sis měla zajistit dřív ![]()
Predloni bylo otevreno Tesco v centru Zlin. Ale nekdy az od odpoledne. Jinak nevim. Sla bych ho radeji koupit jeste dnes.
Jsem tak mrkla a většina obchodů píše do 17. Napadá mě ještě lékárna s pohotovostí, tj nějaká u nemocnice, ta bude mít otevřeno určitě a lékárny též UM prodávají ![]()
doporucuju lekarnu ktera bude mit pohotovost, supermarkety ani drogerie otevrene nebudou…http://pohotovost.net/zlinsky-kraj-lekarna/
no ale kdyz je diteti mesic tak bych asi byla teda zasobena, pardon:) ![]()
Jeste me napadlo, zavolej si do Batovy nemocnice.Na vratnici by ti mohli rict, jestli tam bude lekarna zitra otevrena. Co vim, tak je to jedina pohotovostni lekarna v okoli.
To jsi nevěděla dřív,nevím jestli někde bude otevřeno.Chudák ženské které pracují jako prodavačky-mohli by se tam i odstěhovat.V cizině je ve svátky zavřeno a nikomu to nechybí. ![]()
Marka76 píše:
To jsi nevěděla dřív,nevím jestli někde bude otevřeno.Chudák ženské které pracují jako prodavačky-mohli by se tam i odstěhovat.V cizině je ve svátky zavřeno a nikomu to nechybí.
já kdysi jako prodavačka pracovala a pamatuju lidi co byli nakrknutý že nebudem mít 1.1 otevřeno ,stejně tak 25.,26., 12…asi někdo zapomíná že prodavačky jsou taky jenom lidi ![]()
Určitě bych zkusila nějakou lékárnu při nemocnici. Nebo pokud máš v okolí nějakou maminu s malým mimčem, pokud jsou taky na Nutrilonu, tak by ti na jeden den určitě dávku půjčila.
Mamina87 píše:Marka76 píše:já kdysi jako prodavačka pracovala a pamatuju lidi co byli nakrknutý že nebudem mít 1.1 otevřeno ,stejně tak 25.,26., 12…asi někdo zapomíná že prodavačky jsou taky jenom lidi
To jsi nevěděla dřív,nevím jestli někde bude otevřeno.Chudák ženské které pracují jako prodavačky-mohli by se tam i odstěhovat.V cizině je ve svátky zavřeno a nikomu to nechybí.
Souhlas.A to jsi to mela slyset primo za pokladnou. ![]()
A v cizine to opravdu tak funguje.Na svatky zavreno.
A nekam mi unika proc zakladatelka nema doma nakoupeny sunar do zasoby.
Holky, myslíte, že je nutný to rýpání do zakladatelky ohledně jejích zásob Nutrilonu?
Kvatapka je na konci šestinedělí, má doma ještě starší holčičku. Nevím, jak vy, ale já jsem neměla domácnost vpořádku, byla jsem ráda, že stihnu obstarat to nejdůležitější. Možná si ani neuvědomila, že zítra nebudou obchody otevřené, možná si ani neuvědomila, že už je konec roku. Nebo kojila a přichází o mlíko a dneska vidí, že zítra už bude potřebovat přikrmit ![]()
Nechci tady být jako zakladatelky mluvčí, ale přišlo mi to vůči ní trochu nefér.
tak hlavne aby ten nutrilon sehnala, dite ji po dvou az trech hodinach v tomhle veku:) teda ja si uz nepamatuju
Romik píše:
Holky, myslíte, že je nutný to rýpání do zakladatelky ohledně jejích zásob Nutrilonu?
Kvatapka je na konci šestinedělí, má doma ještě starší holčičku. Nevím, jak vy, ale já jsem neměla domácnost vpořádku, byla jsem ráda, že stihnu obstarat to nejdůležitější. Možná si ani neuvědomila, že zítra nebudou obchody otevřené, možná si ani neuvědomila, že už je konec roku. Nebo kojila a přichází o mlíko a dneska vidí, že zítra už bude potřebovat přikrmit
Nechci tady být jako zakladatelky mluvčí, ale přišlo mi to vůči ní trochu nefér.
Mozna je to rejpani ale nemyslim si ze neni bez duvodne.
Ale me se nestalo aby mi dochazelo UM a nahanela ho o pulnoci
a to jsem mela interspar,dm albert 5minut chuze.
Pokud nekojim-dokrmuji musim mit dostatecne zasoby at se deje co se deje.
kattkka píše:Romik píše:Mozna je to rejpani ale nemyslim si ze neni bez duvodne.
Kvatapka je na konci šestinedělí, má doma ještě starší holčičku. Nevím, jak vy, ale já jsem neměla domácnost vpořádku, byla jsem ráda, že stihnu obstarat to nejdůležitější. Možná si ani neuvědomila, že zítra nebudou obchody otevřené, možná si ani neuvědomila, že už je konec roku. Nebo kojila a přichází o mlíko a dneska vidí, že zítra už bude potřebovat přikrmit
Ale me se nestalo aby mi dochazelo UM a nahanela ho o pulnocia to jsem mela interspar,dm albert 5minut chuze.
Pokud nekojim-dokrmuji musim mit dostatecne zasoby.
Já vím, že by ty zásoby mít měla a myslím, že to teď ví i ona, ale zase na druhou stranu si myslím, že jí to rýpání moc nedodá. Nejspíš si vyslechne svoje i od manžela a sama sobě už taky nejspíš vynadala do všech hospodářských zvířat. Já jen vzpomínám, jaká jsem byla v šestinedělí já.