Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jackie píše:kattkka píše:Co nechápeš?pata308 píše:nechapemJackie píše:
No tak to jsme opět nepochopila. Zakladatelka položí dotaz ke by zítra mohla sehnat Nutrilon a seběhne se tady banda moralizujících, co jí vysvětlí jak je neschopná, že ho nemá doma.
No, věřím že jí to moc pomohlojo akurat som citala diskusiu .. mam pocit ze sa tu clovek nemoze nic spytat bez toho aby ho tu hned moralizovali ..
p.s. kattkka baba tu svoje rypanie stiahla tak tu samozrejme nekritizujem
neviem pripada mi to tu cim dalej tym horsie ..
kvatapka super ze ste zohnali.. prajem krasne silvestra, neskazeneho ustipacnymi poznamkami nudiacich sa rypaliek..![]()
Tu vetu stim ps. ![]()
Jo tak to jako že jsi se ve finále omluvila, že sis rýpla a díky tomu jsi dostala od pata 308 milost ![]()
Jackie píše:
Jo tak to jako že jsi se ve finále omluvila, že sis rýpla a díky tomu jsi dostala od pata 308 milost
me tam nesedelo to baba.ale uz to chapem.
Omlouvám se, četla jsem jen začátek, ale nestačím se divit
Opět neomylné co si musí rýpnout. Já mám domácnost taky v pořádku a vždycky jsem měla, ale UM mi kolikrát taky došlo a jela jsem ho koupit do lékárny. Co je na tom? I kdybych ho kupovala ve 3 v noci. Dotaz přece zakladatelka měla jinej…
Tesco Zlín a Albert Zlín zavřeno. Zkusila bych asi lékárnu v nemocnici.
tak uz to neresme, hlavne aby dite neumrelo hlady:D vtip!
kdyby nemeli v lekarne urcite bude v porodnici:) takze urcite vsechno dobre dopadne
Romik píše:
Kvatapka už ho sehnala
To já jsem si všimla. diskuzi jsem četla celou. Jen jsem nepochopila její průběh ![]()
Tak koukám, že já blbka přehlídla to Zlínsko… ![]()
Aspoň víte, že není všude na Nový rok zavřeno. ![]()
Ale taky nějak nechápu, proč ji některé tak vynadaly. ![]()
Tak já ještě před týdnem kojila a UM nedávala, ale vařila jsem z něj a dávala do jídla. A kolikrát se mi stalo že dělám puding, šáhnu po krabici a mám na poslední. Takže volám příteli ať to cestou domů vezme přes Tesco ![]()
Takže mě to nepřijde jako nic nenormálního, kdyby se mi to stalo dnes, taky jsem nahraná.
A u nás není ani ta pohotovostní lékarná. Objela bych kámošky ![]()
kattkka píše:Jackie píše:me tam nesedelo to baba.ale uz to chapem.
Jo tak to jako že jsi se ve finále omluvila, že sis rýpla a díky tomu jsi dostala od pata 308 milost
sorry preklep .. odpoved do dvoch diskusii naraz ![]()