Jaký koupit mop - časté vytírání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.3.16 23:51

Mám plochý od Viledy se ždímacím kýblem už 3roky a jsem s ním spokojená.
Ten s třásněma podle mě nesetře vlasy nebo chlupy a v rozích se nedostane všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
13.3.16 07:20

Taky sem vybírala a vybírala…nakonec mám profi mop, něco takového
http://www.protec-kult.cz/…up503005.php
A neměnila bych ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.3.16 08:15

Holky děkuju vám moc, asi zkusím tu Viledu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.3.16 10:03
@Martina84 píše:
@hanulka.iks tyvogo to je jak, když jsme se domluvily :lol:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
13.3.16 10:46

Taky mam plochy od Viledy uz asi 6let a super. Ma i tu nadrzku ktera dole postrikuje podlahu a nemuu si ho vynachvalit. Pak mam jeste klasicky rotacni mop a tim vytiram 1× tydne. Tim od viledy denne protize mam v byte 60mg psa a tri kocky. Takze fakt ozkouseny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.10.17 15:38

Mám dotaz-vybírám mop, zatím se přikláním k plochému od Viledy. Našla jsem tyto dva, ale nemůžu mezi nimi najít zásadní rozdíl, kromě ceny.Ale je mě jasný, že ten dražší by měl mít něco víc, jen nevím co.Kdo nějaký máte, nebo máte zkušenosti, poraďte prosím který je lepší?
https://shop.vileda.cz/…m-5-set-box/?…
 https://shop.vileda.cz/…ng-ultramat/

Uvítám i jakékoli jiné nápady na dobrý mop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27702
30.10.17 15:50

@lasička1 mám ten druhý jediný co mi vadí že se ta tyč občas uvolní a nedrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.10.17 15:56

Nevím, jestli ti to k něčemu bude, třeba k zamyšlení ale mopy jsem před lety vyměnila za parní tyčový vysavač a to je jiná liga. Hlavně méně práce, podlaha vypadá skvěle, je to takřka hned suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.10.17 15:56

Mám ten druhý a už bych si viledu nekoupila. Je to dost vachrlatý. Kyblík musíš nosit oběma rukama, jinak se z něj při neopatrném pohybu vylévá voda. Materiál nic moc, návlek se rychle vytahuje, fakt nejsem spokojená. Pravda je, že se to dobře ždímá, nemusím strkat ruce do vody. Systém se mi líbí, ale ne provedení. Radši bych šla do leifheitu. Mám jeden jejich mop a materiálové provedení je úplně někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
30.10.17 16:08

Klasický mop, který se namáčí do kýble nemám, osvědčil se mi mop Bona.

• Citovat
  • Upravit
59398
30.10.17 16:14

@mi.anetka to nahradí 100% běžné vytírání. dle čeho se orientovat, jsou tam dost rozdílné ceny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
30.10.17 16:14

Mám viledu s jiným systémem ždímání, ne na pedál :D
A nemám s tím sebemenší problém.
Takže bych se nebála jít do toho levnějšího, kupovala jsem to tak jako sadu i se stěrkami na okna, smetáčkem… Úplně mi to zlepšilo přístup k mytí podlahy, předtím jsem myla hadrou na smetáku. Nakonec jsem stejný koupila i tchýni. A zvažuju, že pořídím i mamce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.10.17 16:23
@Janli píše:
Mám ten druhý a už bych si viledu nekoupila. Je to dost vachrlatý. Kyblík musíš nosit oběma rukama, jinak se z něj při neopatrném pohybu vylévá voda. Materiál nic moc, návlek se rychle vytahuje, fakt nejsem spokojená. Pravda je, že se to dobře ždímá, nemusím strkat ruce do vody. Systém se mi líbí, ale ne provedení. Radši bych šla do leifheitu. Mám jeden jejich mop a materiálové provedení je úplně někde jinde.

Leifheit už nikdy víc!!!Neustále se rozbíjel. Je pravda, že ho vždycky bez keců vyměnili. Dealer v tom obchodě se ani nedivil, jen dal novou součástku, takže výrobce moc dobře ví, jak je rozbitný. Sice to vždycky vyměnili, ale při desáté opravě jsem si řekla, že končím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.10.17 16:30

@Markéta80
To rozhodně, hlavně na celou místnost obývák s kuchyní spotřebuju max 300 ml vody. Podle čeho vybírat? Podle možnosti nastavení typu povrchu, za jak dlouho je voda ohřátá, váha, délka kabelu, možnost sundání a paření třeba oken a kachliček, příslušenství. My jsme koupili od black&decker nějak za 3 tisíce. Musím říct, že u tohohle mi za ty roky nevadí nic, voda se dobře nalévá, je ohřátá do minuty, náhradní podložky nejsou drahé, snad jedině kdyby byl bezdrátový, tak to by bylo báječné. Rozhodně jsem se s tím cítila lépe, než se šmudláním mopem, i pro malé dítě, po psovi v předsíni je hned čisto a sucho. Zatím jsem se nesetkala se špínou a to i zaschlou, se kterou by si neporadil prakticky bez námahy. A přiznám se, že jsem zpohodlněla za těch 5 let a klasicky bych už nechtěla vytírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
30.10.17 16:42

@mi.anetka to zní teda parádně, už rok říkám že si koupím mop takže bych to trošku změnila :mrgreen: Zrovna na tuhle značku ted koukám. A to jede jen na čistou vodu nebo se tam dává to co na podlahy? My máme jen plovoucí podlahu a dlažbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný