Jaký koupit vysavač? S čím jste spokojené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme parní Bissel CrossWave a jsem teda mega spokojená. Opravdu krásně vysává i vytírá. Ale je teda docela těžký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po 17 letech se nám rozbil Miele a obratem jsme ho nahradili za nový Miele. Dokonce na pohled vypadá úplně totožně, jen má delší hadici a nižší nástavec, takže se s ním teď už v pohodě vjede pod sedačku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dřív měla sáčkový vysavač, ale když mi dosloužil, rozhodla jsem se přejít na tyčový a už bych se ke klasickému nevrátila! Mám konkrétně DOMO DO42101SV a jsem s ním maximálně spokojená. Je lehký, snadno se ovládá a hlavně se nemusím tahat s těžkým přístrojem po celém bytě. Původně jsem měla obavy, jestli bude mít dostatečný výkon, ale skvěle si poradí s prachem, vlasy i zvířecími chlupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartaProchajda píše: Více
Mohu se zeptat na přesnou značku? Přemýšlím o tyčovém vysavači ale máme doma kočku a mám strach jak to zvládne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BOSCH BCS71HYG1 Unlimited 7 ProHygienic Aqua
Mam tenhle a je docela výkonný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nenajde se tady prosím někdo, kdo má doma robotickej vysavač a úplně ideálně Eta Aron 2512 90000, kterej i mopuje a měl by být dost nízkej aby nám zajel i pod sedačku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit