Jaký krém pro mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
4.1.12 09:58

A můžu teda pořád mazat tím sudocremem?Ikdyž opruzelý nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.1.12 10:08

No ja bych kremama ktery obsahuji zinek preventivne teda nemazala. Dost to vysusuje a pak je stipe zadek.
Ja kombinuju Bepanthen, pak Calcium pantothenicum - coz je v podstate to same jako Bepanthen jen mnohem levnejsi. A nejvic mazu kremem na opruzeniny od Sebamed, ten je opravdu super a muze se i preventivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
4.1.12 10:14
ZuzanaZ píše:
A můžu teda pořád mazat tím sudocremem?Ikdyž opruzelý nebude?

Sudokremem bych preventivně nemazala, je ho „škoda“. Tím nemyslím, že by byla škoda, že je drahý nebo tak něco :D , ale on je opravdu dost účinný je zbytečný nechat kůžičku až tak moc zlenivět, aby se neuměla bránit sama. Používala bych ho fakt na opruzeninku nebo aspoň když je zadeček červený, ale preventivně na hezkou prdelku ne. Mně vyhovuje ten Hipp, je neparfémovaný, bez tekutého parafínu (ten obsahuje třeba Nivea), je tam panthenol, mandlový olej a hlavně se dobře roztírá, to, jak jsem zjistila, vůbec není samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.1.12 10:35

Takže už jsem do těch krému tak zamotaná,že jsem asi mimo.Takže,na opruzený Sudocrem,to chápu,ale čím ho mám teda mazat když opruzený nebude?Kromě Hippu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.1.12 10:42
ZuzanaZ píše:
Takže už jsem do těch krému tak zamotaná,že jsem asi mimo.Takže,na opruzený Sudocrem,to chápu,ale čím ho mám teda mazat když opruzený nebude?Kromě Hippu?

sebamed krem proti opruzeninam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.1.12 10:57

Takže sebamedem můžu mazat každý den,celý den,třeba rok v kuse?Už jsem jako blb. :( A to je jen na zadeček?Já abych ho v krámu poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.1.12 11:22

Ahoj,
někdo maže sudocremem pořád, mě se naopak děti po delším užívání oprudili. Já teď mažu denně tím Sebamedem a je fakt perfektní, občas to proložím Niveou sos. Bepanthen je moc drahý, tak už ho nekupuji.
http://www.lekarna.cz/…ninam-100ml/
http://www.lekarna.cz/…rem-100ml-1/ a i tenhle je dobrý jako prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.1.12 11:40

Tak jsem přišla z lékárny a lékárnice je fakt asi blbá.Neví prý jestli 10ti měsíční dítě může použít Imazol,alnrmám prý kupovat krém imazol ale pastu imazol.Otevřít to prý nemůže,aby to zjistila,prý si to musím koupit a pak se to tam dočtu,když to nebude moc mít,tak to mám použít pro sebe,takže už z principu jsem to nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.1.12 11:44

A ten sebamed jsem koukala že mají dva.Jeden má na krabičce napsáno krém proti opruzeninám a má 100ml a druhý-extra jemný to má 200ml.Takže který????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
4.1.12 12:12

Imazolem pastou 10ti měs. určitě mazat můžeš, sebamed proti opruzeninám, ten extra jemný je krém na celé tělo..

• Citovat
  • Upravit
48
4.1.12 12:17
sterezie píše:
Imazolem pastou 10ti měs. určitě mazat můžeš, sebamed proti opruzeninám, ten extra jemný je krém na celé tělo..

Děkuju moc.Víš toho víc jak lékárnice. :D Takže :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.1.12 12:26

Jestli můžu taky poradit, nám se od mala osvědčilo dětské bambucké máslo. Malou jsem s nim mazala celou, a teď když se jí občas udělá opruzenina, namažeme a druhý den je to v poho. Používám ho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
4.1.12 12:55

já kupuju v lékárně dětskou mast, sami ji tam dělají a je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
4.1.12 14:31
ZuzanaZ píše:
Takže už jsem do těch krému tak zamotaná,že jsem asi mimo.Takže,na opruzený Sudocrem,to chápu,ale čím ho mám teda mazat když opruzený nebude?Kromě Hippu?

mazat můžeš jakýmkoli krémem proti opruzeninám, vždyť je jich v každým regálu plno…Nivea, Sebamed (přijde mi ale předražený, navíc je v něm tuším taky tekutý parafín, ropný to produkt :poblion: ), Babydream s panthenolem z Rossmana, Alverde z DM (ten je taky bezva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.1.12 07:26

Tak se vás ještě potřebuju zeptat,kdy vám začaly zabírat ty krémy na opruzeniny.Koupila jsem sudocrem a imazol.Zatím natírám jen sudocr,ale žádné zlepšení nevidím,tak by mě zajímalo jak dlouho mám čekat,než začnu mazat imazolem.malej to má fakt hrozný.Má to rudý už i kolem kuliček a má to drsný a vystouplý.nechápu z čeho,za 10měsíců neměl sebemenší opruzeninku a tohle je fakt hodně moc.Asi ten holandia jogur,ale papá ho asi 2měsíce a nic mu nebylo.Jsem z toho hotová,malej je fakt chudáček vyřízenej a uplakanej. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí