Jaký krém pro mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
6.1.12 08:21

Já dostala v porodnici mastičku Leniens a Marťas neměl opruzenej zadek nikdy. Takže za mě Leniens :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.1.12 08:29

Ahoj,
tak to je mi líto, mazala bych 2× denně tím imazolem. Večer a třeba ráno po stolici, zabralo to tak za 2dny, to bylo vidět první zlepšení. Úplně se to spravilo až tak po 5ti dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
6.1.12 09:21
ZuzanaZ píše:
Tak se vás ještě potřebuju zeptat,kdy vám začaly zabírat ty krémy na opruzeniny.Koupila jsem sudocrem a imazol.Zatím natírám jen sudocr,ale žádné zlepšení nevidím,tak by mě zajímalo jak dlouho mám čekat,než začnu mazat imazolem.malej to má fakt hrozný.Má to rudý už i kolem kuliček a má to drsný a vystouplý.nechápu z čeho,za 10měsíců neměl sebemenší opruzeninku a tohle je fakt hodně moc.Asi ten holandia jogur,ale papá ho asi 2měsíce a nic mu nebylo.Jsem z toho hotová,malej je fakt chudáček vyřízenej a uplakanej. :,(

drsný a vystouplý? Tak to bych šla k dr., aby se podíval, jestli to nemá nějak kožní problém a dá Ti na něj přímo mastičku. To, jak to popisuješ, se mi nezdá jako klasické opruzení. Taky jsme takhle byli u dr., když nám nic nezabíralo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.1.12 11:18

zatím jsem ho namazala jednou imazolem a 2krát SUDOC,budu ho mazat tím sudo ajen na noc ještě imazolem a uvidím pře víkend,pak půjdu k dr.ale ve středu jdeme a povinou prohlídku,tak nevím,jestli to nemám nechat na tu sředu najednou,aby třeba nepindala,že to mohlo vydržet k té prohlídce.pořád tam jsou nemocný děti a to se mi ho tam mezi ně taky nechce moc tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
6.1.12 17:14

A není to k zubům?malá taky trpí na opruzeniny u zubů, teda spíš na průjem a z toho opruzeniny :think: každopádně jestli to má ošklivý, vykašlala bych se na sudokrem a dala imazol a mělo by se to do rána zlepšit a až se to vyhojí, tak bych dala sudokrem… ;)

• Citovat
  • Upravit
1452
6.1.12 17:43

my mazali sudocremem každé přebalení asi 4 dny než to začalo trošku ustupovat, takže jestli se příště nedejbože zas oprudí zkusím ten imazol. Jinak preventivně mažu krém Bubchen a zatim dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.1.12 19:05

Rybilka - smrdí, ale je levná a jako prevence účinná.
Imazol - po 3 dnech jsme se úplně zbavili puchýřkovitých opruzenin po celým zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
6.1.12 22:03

Máme to jak píše sterezie. Teď akorát roste další zub, k tomu průjem a z průjmu opruzenina. Dneska ta naše kachnička nechtěla být ani ve vaně, jak jí pálila pulinka. Namazala jsem tím Bio karité pro děti, tak uvidíme ráno. Ale většinou nám to hned zmizí. Někdy stačí opravdu šáhnout po něčem více přírodním. Ale musim říct, že když byla malá, používaly jsme jako prevenci Rybilku a super, a když už se jí něco udělalo, tak hodně pomáhal i Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.1.12 09:47

Tak rybilku jsem koupila ještě před porodem,ale v porodnici jsem najela na Bepanthen,ale ten už zřejmě nic moc.Tu rybilku jsem jen otevřela a zvedl se mi žaludek.To jsem fakt nemohla ani to vymáčknout,tak letěla celá ryba do koše.ALE......na noc jsem ho namazala tím imazolem a fakt nechápu.Skoro nic tam nemá,to je fakt zázrak.Akorád by mě zajímalo,z čeho to je,aby jsme se tomu vyhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.1.12 22:47

Ja bych k tomu mazani snad jeste doporucila koupel z ovesnych otrub - da se to koupit normalne v lekarne, nebo uvarit caj z repiku a opet prilit do koupele. Prip. jeste hypermangan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.1.12 20:17

Já malého mazala preventivně Rybilkou. Po roce jsem mu chtěla dopřát něco lepšího a přešla jsem na Niveu proti opruzeninám a oprudil se mi. Zkoušela jsem Imazol několikrát a vůbec nepomohl. Poté mi v lékárně ještě doporučili Pytiol a po prvním namazání byl klid. Takže za mě na opruzeniny vede Pytiol za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
18.1.12 15:06

ahoj, pouzivame sudocrem a zatim bez problemu, takze doporucuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
25.2.16 08:48

Ahoj, osvědčil se nám velmi krém Rybilka Neo :palec:
Má totiž inovované složení, kupovala jsem starou a jsem nadšená z té nové. :palec:
Je bez konzervantů, parfemace s komplexním složením Rybí olej, mandlový olej, Panthenol, oxid zinečnatý, vit. E-navíc méně intenzivní rybí olej.
Fakt pěkně voní a je účinná.
Navíc je to Český produkt, má nejmodernější a nejkomplexnější složení na trhu.
Co je příjemné překvapení, tak je cena za vynikající kvalitu :palec:
Pak jsou ještě ubrousky Rybilka Neo plus, které je dokonce možný i splachovat a navíc obsahují i pantenol.
Právě ted je v lékárně k dostání i výhodný balíček, v němž jsou dvě Rybilky Neo a ubrousky v hodnotě 66,– zdarma :palec:
Třeba takový konkurenční Sudocrem obsahuje konzervanty, parfemaci, navíc je dost drahej, samá chemie a zinek, nic ze složek, které regenerují pokožku :? a ke všemu má nehygienické balení :?
Bepanthem je také moc drahý a neobsahuje rybí olej ani oxid zinečnatý.
Naopak hodně levné krémy na opruzeniny je lepší fakt nekupovat, obsahují konzervanty, jsou jednosložkové a suroviny jsou z pochybných zdrojů třetích zemí.
Rybilka je fakt kvalita a má tresčí olej z Evropského Severního oceánu nebo Atlantského :palec:
Takže za mě, jedině Rybilka Neo ;)

• Citovat
  • Upravit
12156
25.2.16 13:54

@Jančakecalka mužů se jen zeptat, kde jsi přišla na to, ze ty ubrousky můžeš házet do wc a rozlozi se? Nerypu, jen me to vazne zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
26.2.16 08:00
@saadet píše:
@Jančakecalka mužů se jen zeptat, kde jsi přišla na to, ze ty ubrousky můžeš házet do wc a rozlozi se? Nerypu, jen me to vazne zajímá…

Kde asi, v lékárně mi to řekla lékárnice ;) Házim do záchodu a v pohodě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure