Jaký máte názor na jméno...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
5.8.14 16:21

Já mám ráda sice exotičtější jména, neobvyklé, ale simona je fajn žaneta ne

• Citovat
  • Upravit
1715
5.8.14 16:35
@Litta píše:
A jestli se nějaké jméno nehodí pro dítě je určitě menší zlo než když se nehodí pro dospělého.

Tak tak ;) :palec:

Mě přijdou obě jména v pohodě, i pro mimčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
5.8.14 16:44

Dejte jméno jake se líbi vám, ne ostatním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.8.14 16:45

@samostatnajednotka nelibi se mi ani jedno ani trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
5.8.14 16:48

@samostatnajednotka U nás se vždycky říká, že Žaneta je jméno pro cikánku, takže já bych ho nedala, ale tím tě nechci odrazovat. Simona je z těch dvou proto lepší, ale jinak se mi celkově taky nelíbí. Jsem pro méně obvyklá jména (už žádný tři Janičky nebo 4 Terezky v jedný třídě :roll: ). Ne žádnou divočinu, spíš jen trochu mezinárodní. Dnes, ve světě internetu a s možností cestování, práce v zahraničí apod. je to podle mě vhodnější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 16:54

Děkuji za názory. :) Mě se líbí obě.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.8.14 16:54

@quinny Se Stašovou to máš dobrý, mně se vybaví Krainová a to už je pro mě zlý :mrgreen:

Jinak jména to jsou v pohodě. Pro dospělou ženskou se hodit budou a pro malý dítě to není tolik důležitý. Nehledě na to, že pro dítě jsou ta jména taky v klidu :think:

• Citovat
  • Upravit
25123
5.8.14 17:01

@Pinkie no tak tedy nevim, ale jméno Janička a Terezka jsem mezi malýma dětma hodně dlouho neviděla, takže tyto budou brzy velmi vzácné :)

jinak Simona je velmi pěkné jméno a pokud ho dáš jsem si jistá, že bude široko daleko jediná…asi jako když se narodil náš starší kluk a dostal jméno Jiří…celá porodnice se na něj chodila dívat se slovy, že konečně dal někdo dítěti normální český jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.8.14 17:04

Nechápu názor, že se jméno nehodí pro dítě. To jako že by se takové jméno dalo dávat jen v dospělosti, když z nějakého dětského vyroste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.8.14 17:07
@Fjodorka píše:
Nechápu názor, že se jméno nehodí pro dítě. To jako že by se takové jméno dalo dávat jen v dospělosti, když z nějakého dětského vyroste?
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.8.14 17:13

Simča mi nijak nevadí. Žaneta se mi nelíbí, ale to bude asi ne tolik o tom jménu, ale spíš tím, že u nás se tak jmenovala kde jaká cikánka (v mém věku) takže to jméno mám spojeno s Romy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.8.14 17:18

@Uju Simona v poho, Žaneta ne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
5.8.14 17:23

Uprimne, me nesedi ani jedno. :mrgreen: ale to prece vubec nezalezi na me ani na lidech z okoli. Jestli se ti libi a partner s tim souhlasi, dej podle sebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
5.8.14 17:26

@samostatnajednotka
Jsou to hezká jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
5.8.14 17:28

Nelíbí se mi ani jedno… možná je tím, že znám i holky s tímhle jménem a nepěknou povahou… Nicméně mně ted nejde přes pusu více jmen, chtěla bych Rozmarýnku, ale manžel ne a mamka si dělá srandu, že by v lejstrech ani neměla tolik chlívečků na jméno s příjmením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze