Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lenka 5dětí ono je to hodně daný tím, že člověk začne být na to jméno senzitivnější. My měli u prvního vybraný Matyáš, ovšem pak jich najednou bylo všude tolik, že jsme změnili na Víta a teď jich taky znám najednou víc, i když pravda ne tolik jako Matyášů.
@Pinkie tak to se mužovi nedivim, taky mám averzi na jméno Natálka a fakt né proto, že se tak jmenuje švagrovo holka ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
jojo já jako bývalá pracovnice v dětské psych. léčebně jsem s tím měla taky docela problém…za každým jménem jsem viděla nějakou diagnozu…
To je nemoc z povolání a věřím, že to spoustu jmen vyřadí ![]()
Jsem Simona a nikdy jsem s ním neměla problém:) Ve škole ani v okolí žádná nebyla, myslela jsem, jak byli naši moderní..no nebyli, taťa je narozený na můj svátek, tak proto:)
Příspěvek upraven 03.09.14 v 12:56
@Pinkie píše:Á jééé.
@cila Tak to je mi celkem jasný, nejsem dementní.![]()
Ale u těch učitelů je to trošku jiný, tak jsem to myslela..
@evill Ty jsi teda chytrá, takže jsem lhářka? Bylo to tady v ČR, miminko mělo v postýlce na ceduli napsáno jméno Spartakus, pochybuju že by si sestřičky vymýšlely a psaly si tam co se jim zachce… možná ho nakonec po pár dnech přejmenovali, co já vím, ale opravdu se takto jmenoval ![]()
@karwen já tomu teda věřím, cikáni dělají různé podivné věci, vůbec mě to nepřekvapuje
![]()
A co myslíte Leontýnka, těch taky moc není, nebo jo? hodně o ní uvažuju.
@Lenka 5dětí Já znám jednu. U nás je Jasmínka. Já bych takový jména nedala, ale zas je to něco jinýho, neobvyklýho a určitě lepší než Adélka, Vaneska nebo Isabelka ![]()
Dejte jméno, jaké se líbí vám. Ostatní si zvyknou
Moje babička vždycky říkala, že každé jméno je hezké, když se hezky řekne ![]()
@vranecka píše:
Dejte jméno, jaké se líbí vám. Ostatní si zvyknouMoje babička vždycky říkala, že každé jméno je hezké, když se hezky řekne
Přesně tohle říkala i moje babička ![]()
Ale u mě to nějak nefunguje
Některá jména bych nikdy nedala ![]()
Ale souhlasím, doporučuji dát jméno, jaké se líbí vám.
@Lenka 5dětí píše:
A co myslíte Leontýnka, těch taky moc není, nebo jo? hodně o ní uvažuju.
Teď na jednu holčičku na koupališti maminka volala „Leontýnko“. Přišlo mi to hrozně divné, takové jakési dlouhé a umělé.
A když si představím čtyřicetiletou Leontýnku třeba s pneumatikou kolem pupku… Přeháním to, ale to jméno je podle mě jen do pohádky. ![]()
@karwen píše:
@evill Ty jsi teda chytrá, takže jsem lhářka? Bylo to tady v ČR, miminko mělo v postýlce na ceduli napsáno jméno Spartakus, pochybuju že by si sestřičky vymýšlely a psaly si tam co se jim zachce… možná ho nakonec po pár dnech přejmenovali, co já vím, ale opravdu se takto jmenoval
Obvinuji Te snad nekde, ze jsi lharka?
Normalne jsem se zeptala, ve ktere zemi jsi rodila, protoze v CR zadny Spartakus neni, v jine zemi je to treba normalni. A chytra jsem proc? Protoze umim sestavit otazku? To prece dokaze kazdy i podprumerne inteligentni clovek, to o chytrosti nic neznaci
. Ps: i prejmenovani se da dohledat.