Jaký máte názor na jméno...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
6.8.14 10:13

@Lenka 5dětí ono je to hodně daný tím, že člověk začne být na to jméno senzitivnější. My měli u prvního vybraný Matyáš, ovšem pak jich najednou bylo všude tolik, že jsme změnili na Víta a teď jich taky znám najednou víc, i když pravda ne tolik jako Matyášů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.8.14 11:59

@Pinkie tak to se mužovi nedivim, taky mám averzi na jméno Natálka a fakt né proto, že se tak jmenuje švagrovo holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.8.14 12:07
@lleennttiillkkaa píše:
jojo já jako bývalá pracovnice v dětské psych. léčebně jsem s tím měla taky docela problém…za každým jménem jsem viděla nějakou diagnozu…

To je nemoc z povolání a věřím, že to spoustu jmen vyřadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.8.14 12:26

Jsem Simona a nikdy jsem s ním neměla problém:) Ve škole ani v okolí žádná nebyla, myslela jsem, jak byli naši moderní..no nebyli, taťa je narozený na můj svátek, tak proto:)

Příspěvek upraven 03.09.14 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
6.8.14 12:46
@Pinkie píše:
@cila Tak to je mi celkem jasný, nejsem dementní. :roll: :mrgreen: Ale u těch učitelů je to trošku jiný, tak jsem to myslela.. ;)
Á jééé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
6.8.14 18:58

@evill Ty jsi teda chytrá, takže jsem lhářka? Bylo to tady v ČR, miminko mělo v postýlce na ceduli napsáno jméno Spartakus, pochybuju že by si sestřičky vymýšlely a psaly si tam co se jim zachce… možná ho nakonec po pár dnech přejmenovali, co já vím, ale opravdu se takto jmenoval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
6.8.14 20:16

@karwen já tomu teda věřím, cikáni dělají různé podivné věci, vůbec mě to nepřekvapuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.8.14 20:17

U nás jedna ženská co má šest dětí, pojmenovala syna Chosé :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
2715
6.8.14 20:17

A co myslíte Leontýnka, těch taky moc není, nebo jo? hodně o ní uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.8.14 20:19

@Lenka 5dětí Já znám jednu. U nás je Jasmínka. Já bych takový jména nedala, ale zas je to něco jinýho, neobvyklýho a určitě lepší než Adélka, Vaneska nebo Isabelka :)

• Citovat
  • Upravit
2661
6.8.14 20:30

Dejte jméno, jaké se líbí vám. Ostatní si zvyknou :D Moje babička vždycky říkala, že každé jméno je hezké, když se hezky řekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
6.8.14 20:37
@vranecka píše:
Dejte jméno, jaké se líbí vám. Ostatní si zvyknou :D Moje babička vždycky říkala, že každé jméno je hezké, když se hezky řekne ;)

Přesně tohle říkala i moje babička :srdce:
Ale u mě to nějak nefunguje :lol: :lol: Některá jména bych nikdy nedala :roll:
Ale souhlasím, doporučuji dát jméno, jaké se líbí vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
6.8.14 21:30

@Hr4sek22 Chosé je taky dobrej :mrgreen: :mrgreen: Co máš proti Adélce? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
6.8.14 21:35
@Lenka 5dětí píše:
A co myslíte Leontýnka, těch taky moc není, nebo jo? hodně o ní uvažuju.

Teď na jednu holčičku na koupališti maminka volala „Leontýnko“. Přišlo mi to hrozně divné, takové jakési dlouhé a umělé. :think: A když si představím čtyřicetiletou Leontýnku třeba s pneumatikou kolem pupku… Přeháním to, ale to jméno je podle mě jen do pohádky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
6.8.14 21:44
@karwen píše:
@evill Ty jsi teda chytrá, takže jsem lhářka? Bylo to tady v ČR, miminko mělo v postýlce na ceduli napsáno jméno Spartakus, pochybuju že by si sestřičky vymýšlely a psaly si tam co se jim zachce… možná ho nakonec po pár dnech přejmenovali, co já vím, ale opravdu se takto jmenoval ;)

Obvinuji Te snad nekde, ze jsi lharka? 8o Normalne jsem se zeptala, ve ktere zemi jsi rodila, protoze v CR zadny Spartakus neni, v jine zemi je to treba normalni. A chytra jsem proc? Protoze umim sestavit otazku? To prece dokaze kazdy i podprumerne inteligentni clovek, to o chytrosti nic neznaci :kytka:. Ps: i prejmenovani se da dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze