Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla bych vědět, jaký máte názor na jméno Žaneta a nebo Simona? Ty jména se mi líbí, ale setkala jsem se s hodně záporama… Že se takové jméno pro dítě a tak celkově nehodí…
Je to sice každého věc, jaké jméno dá svému potomku ale já jen tak ze zvědavosti. ![]()
Simona se mi vůbec nelíbí, Žaneta docela i jo, není tak časté:)
Žaneta ne, to si představím psa
ale Simona se mi líbí. Chtěla jsem jí, ale nedopadlo to u přítele. ![]()
Proč by se jako nehodilo? Simona je úplně běžné jméno, Žaneta je méně častější, ale zase ne úplně neobvyklé ![]()
Simona - vybaví se mi odbarvená dilina s fejkovou kabelkou a gelovými nehty. Mám to tak i s Patricií a Adrianou, nevím proč. ![]()
A Žaneta mi taky moc sympaticky nezní.
Obě jména jsou v pohodě. Dejte jméno dle sebe a ne podle okolí ![]()
A jestli se nějaké jméno nehodí pro dítě je určitě menší zlo než když se nehodí pro dospělého.
@samostatnajednotka a to řek kdo, že se to nehodí
![]()
jsou to uplně normální jména, mmch obě moje kamarádky, asi jim to dám přečíst, že se ty jména nehodí
Simona je i moje neteř…
@samostatnajednotka normalni ceska jmena. Simona se mi vybavi herecka Stasova, Zanetu mam znamou. Obe velmi sympaticke damy. Jeste zalezi na prijmeni, ale myslim ze jsou mnohem horsi jmena ![]()
@Litta píše:
Simona - vybaví se mi odbarvená dilina s fejkovou kabelkou a gelovými nehty. Mám to tak i s Patricií a Adrianou, nevím proč.
A Žaneta mi taky moc sympaticky nezní.
Neskutečné, s tou Simonou to mám úplně stejně!!! A to fakt nejsem povrchní člověk, který by soudil dle jména. Ale co znám Simony a jejich matky… Nic proti těm, které neznám, je to jen má zkušenost, která není statisticky významná ![]()
Žaneta mi připadalo jako jméno za trest, než jsem poznala jednu úžasnou bytost s tímto jménem a dnes se mi líbí moc. Myslím, že jako u všech jmen je to subjektivní pocit.