Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor-s manželem začínáme přemýšlet o jménech pro mimčo-klučičí máme, ale pro holčičku se nám líbí taková ta neobvyklá cizí-Jennifer, Jessica, Stella, Sofie, Charlotte, Claudia, Sarah…Které by se vám nejvíc hodilo k příjmení Tomková?? ![]()
Ježkovo voko máme Stellu, ale nenapadlo mě že je to neobyklý..a k příjmení Tománková to teda je pro mě ten váš výběr, tak docela nepochopitelnej..ale proti gustu..
No nevim ale k vašemu přijmení se mi moc cizí jmena nezdají:-((možna z těch tak Podobné Klaudie
Z výběru Stellu. Jinak se mi k vašemu echt českému nelíbí ani jedno.
Možná Stella nebo Sofie z vámi vybraných jmen, jinak myslím, že žádné
@Dawnie Claudie se mi fakt libi
Stella a Sofie jsou modni takze se rozhodne neda rict ze by byla neobvykla a Jennifer, Jessika jsou k prijmeni Tomkova naprosto mimo misu ![]()
Ahoj tak kluka mam Denise když bude druhý kluk bude to Kevin nebo Dorien a holčička se nám líbí Bella, Lilly, a když nic nenajdem bude to Terezka a je klid ![]()
Sofie, Stella možná ještě
jinak mi to přijde šílené, já nemám ráda český jména, ač některé pěkné, pro mě nudné, ale toto je i na mě velká „cizina“ - hlavně vzhledem k příjmení.
@Dawnie maximálně tak Stella ale jinak nic a nebo ta Klaudie, nám se líbí ryze česká jména ale vaše věc.
@janinaxx píše:
Co tak Timea Tomková? Mě se to líbí
to je teď v módě? Jméno Timea teď mají 2 děti - novorozenci v mým okolí ![]()
Sofie nebo Stella…zase k příjmení Tomková nemůžete dát Jennifer, to zní fakt divně