Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, uz za tri mesice se nam ma narodit holcicka ale porad nevime jake ji dame jmeno chteli by jsme aby to bylo ceske jmeno ale zase ne nejake zastarale(jako treba Věra) ale zase ne takove ktere ma skoro kazdy (Tereza apod.) Vim ze vyber zalezi jen a jen na rodicich ale treba mi date nejakou inspiraci ![]()
Magdaléna, Apolenka, Amálka, Nikola, Lenka, Lucka, Alice, Andrea atd.
výběr je velký, otevři kalendář a listuj ![]()
@Kelsey do kalendare koukame porad ale nikdy nic nevykoukame ![]()
@Cosmos Se třemi Alenami jsem chodila do školy (ještě mi nebylo 25, takže žádná historie
) a ačkoli v posledních zhruba 20 letech není boom Alen, to jméno se nám všem líbilo a opravdu se dá vymyslet hodně tvarů. To jméno je perfektní v tom, že se dá dobře zdrobnit pro malou Alenku (Alča, Aluška, Alenka, Aleňák apod.), v dospělosti jí budou říkat hezky Ali, Aleno, Alčo… a ke staré paní to taky není jak pěst na oko, zní seriózně a důstojně, prostě s tím jménem může žít celý život tak, aby se za něj nikdy nemusela stydět a taky se nedá nijak moc zhanit ![]()
@Cosmos píše:
My máme Alenku, já to jméno zbožňuju, má tolik podob, ale možná je taky zastaralé, nevím.
Jé my máme taky Alenku a jsem hrozně ráda že jsme jí dali, je to krásný, sluníčkový jméno. Široko daleko je jediná. A říkáme jí Ájo, Álo, Ali, Alčo, Alinko, Alunko, když mě naštve tak Aliso, někdy Alísku ale to muž nesnáší tak jenom když není doma ![]()
Mne se libi Aneta, Adriana, Linda
Příspěvek upraven 25.07.14 v 21:20