České jméno pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1056
25.7.14 21:57
@Kveta94 píše:
Ona uz tu par mesicu neni odesla :D

a jméno teda neměla? Jen tchýně jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.7.14 21:58

My máme Andrejku. V okolí se nám vyskytuje Marianka, Lucinka, Adélka, Helenka, Lenka, Maruška, Júlinka, Justýnka, Veronika, Nikolka, Nelinka, Emička, Simonka,
Alžbětka, Agátka, Anička, Anežka, Anetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.7.14 21:58

@tvetinka to asi nebudu psat ale jeji jmeno uz tu padlo a zacina na K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
25.7.14 21:59
@Blbenka píše:
Ready tchyne jsou nejlepsi jeste ze ta moje je uz mrtva

to mě rozsekalo :lol:

Jinak já jsem Kamilka a jsem se svým jménem spokojená :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
25.7.14 21:59
@Kveta94 píše:
Zatim vypada dobre uvidime co bude, akorat nechce aby jsme u ni bDleli ze pry by to nedelali dobrotu. Tak hledame bydleni a je to docela spatny no. Ale urco najdem

Rozumná tchyně ;) Má pravdu.

• Citovat
  • Upravit
50
25.7.14 22:00
@Krakatice88 píše:
To neznamená, že nečte 8)

Ja se nejmenuju kveta to bych fakt musela psat intimnisti jako ena a bydliste a to nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.7.14 22:03
@Kveta94 píše:
Zatim vypada dobre uvidime co bude, akorat nechce aby jsme u ni bDleli ze pry by to nedelali dobrotu. Tak hledame bydleni a je to docela spatny no. Ale urco najdem

proc tam nemozete bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.7.14 22:04
@Krakatice88 píše:
Rozumná tchyně ;) Má pravdu.

Ted u ni bydlime nez neco najdem ale dlouhodobe to nepujde, ma maleho kluka. Je to slunicko, ale ovcas se vzteka a dela hluk a miminko poptrebuje klid. Omlouvam se za preklepy musela bych vlwzt na pc a pritel na nem ted jeste chvilku pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.14 22:07

My mame Darinku

• Citovat
  • Upravit
9819
25.7.14 22:07
@Krakatice88 píše:
@tvetinka Tak třeba Lucie je moc pěkné jméno. Mně se líbí jména, která jsou použitelná pro celý život, nejen na zdrobněliny pro děti. Jako asi to bude za X let úplně normální, ale zatím si nějak nemůžu pomoct, na 80letou babičku mi jméno Vanessa nebo Laura nějak nesedí :) Ale to je čistě můj soukromý názor, ono to fakt bude jiné za X let ;)

Huš, Ty..!!! :cert: :mrgreen: 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
25.7.14 22:08
@Kveta94 píše:
Ted u ni bydlime nez neco najdem ale dlouhodobe to nepujde, ma maleho kluka. Je to slunicko, ale ovcas se vzteka a dela hluk a miminko poptrebuje klid. Omlouvam se za preklepy musela bych vlwzt na pc a pritel na nem ted jeste chvilku pracuje.

Tak tohle mě fakt pobavilo, promiň. Kdyby to bylo, jak píšeš, měli by všichni jen jedno dítě :lol:. Jedinej, kdo by potřeboval v naší rodině ticho a klid, jsem já. A u vás ještě tchyně :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
25.7.14 22:09

@Kveta94 Klara neni dobre jmeno z numerologickeho hlediska. Najdes lepsi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
25.7.14 22:10
@evill píše:
@Kveta94 Klara neni dobre jmeno z numerologickeho hlediska. Najdes lepsi. :kytka:

Z jakeho hlediska? To slysim poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
25.7.14 22:11

Tak my máme Nicol…my chtěli netradiční a zároven tradiční jméno…pro druhou holčičku by se mi líbila Olívie i když není moc možností jak ji říkat :)…jako tradiční jména se mi líbí Adélka, Hanička, Klárka, Terezka i ta Nikolka…záleží na čem se shodnete :)

• Citovat
  • Upravit
1056
25.7.14 22:11
@evill píše:
@Kveta94 Klara neni dobre jmeno z numerologickeho hlediska. Najdes lepsi. :kytka:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko