Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kveta94 píše:
Ona uz tu par mesicu neni odesla
a jméno teda neměla? Jen tchýně jo?
My máme Andrejku. V okolí se nám vyskytuje Marianka, Lucinka, Adélka, Helenka, Lenka, Maruška, Júlinka, Justýnka, Veronika, Nikolka, Nelinka, Emička, Simonka,
Alžbětka, Agátka, Anička, Anežka, Anetka.
@tvetinka to asi nebudu psat ale jeji jmeno uz tu padlo a zacina na K
@Blbenka píše:
Ready tchyne jsou nejlepsi jeste ze ta moje je uz mrtva
to mě rozsekalo ![]()
Jinak já jsem Kamilka a jsem se svým jménem spokojená
![]()
@Kveta94 píše:
Zatim vypada dobre uvidime co bude, akorat nechce aby jsme u ni bDleli ze pry by to nedelali dobrotu. Tak hledame bydleni a je to docela spatny no. Ale urco najdem
Rozumná tchyně
Má pravdu.
@Krakatice88 píše:
To neznamená, že nečte
Ja se nejmenuju kveta to bych fakt musela psat intimnisti jako ena a bydliste a to nebudu ![]()
@Kveta94 píše:
Zatim vypada dobre uvidime co bude, akorat nechce aby jsme u ni bDleli ze pry by to nedelali dobrotu. Tak hledame bydleni a je to docela spatny no. Ale urco najdem
proc tam nemozete bydlet?
@Krakatice88 píše:
Rozumná tchyněMá pravdu.
Ted u ni bydlime nez neco najdem ale dlouhodobe to nepujde, ma maleho kluka. Je to slunicko, ale ovcas se vzteka a dela hluk a miminko poptrebuje klid. Omlouvam se za preklepy musela bych vlwzt na pc a pritel na nem ted jeste chvilku pracuje.
@Krakatice88 píše:
@tvetinka Tak třeba Lucie je moc pěkné jméno. Mně se líbí jména, která jsou použitelná pro celý život, nejen na zdrobněliny pro děti. Jako asi to bude za X let úplně normální, ale zatím si nějak nemůžu pomoct, na 80letou babičku mi jméno Vanessa nebo Laura nějak nesedíAle to je čistě můj soukromý názor, ono to fakt bude jiné za X let
Huš, Ty..!!!
![]()
@Kveta94 píše:
Ted u ni bydlime nez neco najdem ale dlouhodobe to nepujde, ma maleho kluka. Je to slunicko, ale ovcas se vzteka a dela hluk a miminko poptrebuje klid. Omlouvam se za preklepy musela bych vlwzt na pc a pritel na nem ted jeste chvilku pracuje.
Tak tohle mě fakt pobavilo, promiň. Kdyby to bylo, jak píšeš, měli by všichni jen jedno dítě
. Jedinej, kdo by potřeboval v naší rodině ticho a klid, jsem já. A u vás ještě tchyně
.
@Kveta94 Klara neni dobre jmeno z numerologickeho hlediska. Najdes lepsi. ![]()
@evill píše:
@Kveta94 Klara neni dobre jmeno z numerologickeho hlediska. Najdes lepsi.
Z jakeho hlediska? To slysim poprve
Tak my máme Nicol…my chtěli netradiční a zároven tradiční jméno…pro druhou holčičku by se mi líbila Olívie i když není moc možností jak ji říkat
…jako tradiční jména se mi líbí Adélka, Hanička, Klárka, Terezka i ta Nikolka…záleží na čem se shodnete ![]()