Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Prcek88 píše:
@evill A co david,?To je zajímávý tohleto…
Jak jsem psala, zalezi na kombinaci s prijmenim ![]()
Mně přijde, že se přestaly dávat jména jako Dáša, Lenka, Jitka, Martina, třeba i ta Věra, Naďa apod. což je škoda. U nás se jmenuje každá druhá holčička Natálka, Isabelka, Vanesska.. ![]()
Příspěvek upraven 25.07.14 v 22:27
@evill i kdyby měli zámek, schodneme se v tom že bydlení více generací nedělá většinou dobrotu. Ona mi i sama říká, že by se třeba neudržela a šla mi uklízet, nebo převěšet prádlo
a já chci mít taky své, což je pochopitelné.
@Kveta94 píše:
@evill i kdyby měli zámek, schodneme se v tom že bydlení více generací nedělá většinou dobrotu. Ona mi i sama říká, že by se třeba neudržela a šla mi uklízet, nebo převěšet prádloa já chci mít taky své, což je pochopitelné.
a co to má společného s Jmény? ![]()
@evill píše:
Copak zase?
musim si na tebe dávat majzla, bosorko ![]()
@lalalalala píše:
a co to má společného s Jmény?
já reagovala na tu chatu.
@Kveta94 píše:Čekáš první, že? Moje mimino spí, i když se zrovna moje prvorozená rozhodne, že ukáže unavené matce, co dokáže období vzdoru. A dokonce i když si s kamarádkou vedle postýlky zkouší vyječet hlasivky. Jako chápu a nedivím se. Ale opakuji, že klid potřebuje tak akorát matka a tchyně
Už jsem na pc, omlouvám se za překlepy
@Genovesa já to nemyslela nijak zle, prostě má svůj život, své starosti. Já chci taky svoji domácnost, svou kuchyň, svůj klid. To s tím jejím synkem jsem myslela tak že miminko bude třeba spinkat a on bude řádit. Těžko bude sedět celé dny v pokojíčku a potichu si hrát. Je to byt, ne dům.
@evill píše:
Jak jsem psala, zalezi na kombinaci s prijmenim
David ![]()
Příspěvek upraven 25.07.14 v 22:37
@lalalalala píše:
a co to má společného s Jmény?
To je pravda, to se zakladatelce omlouvam. @Kveta94 pozdrav tchynku.
Zakladatelko ptala ses na podobna jmena Alene : Helena, Halina, Elena, Lena, Alice. Jeste me napadla Adleta - to je takove stare ceske.