České jméno pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
26.7.14 18:57

@madi to ja si zacinam uz myslet ze to nase dite bude beze jmena :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.7.14 19:06

@tvetinka Najdi si, jak dlouhá je lhůta, dokdy se musí dítě pojmenovat… Určitě máte po porodu nějaký čas, můžete dát jméno až pak :mrgreen: Jak se potomek projeví :mrgreen: Třeba bude furt ječet a to je jasná Viktorka (u splavu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
26.7.14 19:11

@tvetinka ještě máte času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
26.7.14 19:19

Zita, Lada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.7.14 19:29

Apolenka, Magdalenka, Amalka, Alzbetka, Anezka, Martina, Karolina, Alice, Lucie, Renata, Katerina, Anna, Michaela, Eliska, Daniela, Jana…
Je spousta krasnych jmen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
26.7.14 19:55

A co rikate na jmeno Ester? Pritel mi tu tvrdi ze je to jmeno jak pro cikanku, nevim jak ho to napadlo. Ale mne se to jmeno docela libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.7.14 20:00

@tvetinka Ester je docela pekny jmeno :kytka: Jmenuje se tak dcera ty zensky co moderuje Postu pro tebe :mrgreen: Muzete ji rikat Ester, Esterko, Estý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.14 20:08

My máme ZUZANKU. V porodnici mi říkali, že už tam dlouho žádnou neměli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
26.7.14 20:10

Holky a meli jste to nekdo tak ze jste si prosadili jmeno ktere treba chlap vubec nechtel a nakonec se s tim smiril?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
26.7.14 20:14

@tvetinka My manžel chtěl Kristýnku a ještě mu v tom pomáhala moje mamka ta chtěla taky Kristýnku a nakonec jsem si tu Nikolku prosadila ale musela jsem slíbit, že když druhé bude holka tak to bude Kristýnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
26.7.14 20:22

@Veveruska87 a proti nikolce hodne protestoval? Mne se libi esterka uz dlouho ale pritel rika jednoznacne ze ne :zed: tak nevim jestli ma cenu to prosazovat kdyz se mu to tak strasne nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
26.7.14 20:24

@tvetinka on spíš chtěl hodně tu Kristýnku takže by byl proti každému jménu ale nakonec mi ustoupil s tím že jsem musela slíbit že příště vybírá on :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13435
26.7.14 20:28

Také přispěju :D
Mám už dceru velkou - 21 let. A teď čekáme mimi…manžel navrhl Amálie. Krásné jméno…pro něžnou, drobnou holčičku, takovou tu vílu Amálku :mrgreen: Při představě, že na svoji dospělou dceru (mmch s několika tetováními a piercingem) volám Amálko, se vždycky rozesměju…fakt ne. Člověk si musí uvědomit, že ty prťata nám vyrostou…někdy opravdu k nepoznání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.7.14 23:03
@tvetinka píše:
A co rikate na jmeno Gabriela? pritel to ted navrhnul a mne se libi ze tohle jmeno moc lidi nema nebo aspon my nikoho nezname

jo Gábi je hezký a opravdu ho moc lidí nemá. Šla bych do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.7.14 08:41
@banibag2 píše:
Také přispěju :D
Mám už dceru velkou - 21 let. A teď čekáme mimi…manžel navrhl Amálie. Krásné jméno…pro něžnou, drobnou holčičku, takovou tu vílu Amálku :mrgreen: Při představě, že na svoji dospělou dceru (mmch s několika tetováními a piercingem) volám Amálko, se vždycky rozesměju…fakt ne. Člověk si musí uvědomit, že ty prťata nám vyrostou…někdy opravdu k nepoznání :mrgreen:

My máme takhle v příbuzenstvu Rozárku :mrgreen: :mrgreen: Jako pro malou copatou holčičku megaroztomilé, ale jak jí budou říkat později třeba v práci, to jsem fakt zvědavá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence