Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já pokud budu mít druhou dceru bude Izabell a říkat ji budu Izabelko nebo jen Belly, Belo, Beluško adt. Třeba se bude líbit.
@Blbenka píše:
Maria jako panenka maria
@Krakatice88 píše:
@Cosmos Se třemi Alenami jsem chodila do školy (ještě mi nebylo 25, takže žádná historie) a ačkoli v posledních zhruba 20 letech není boom Alen, to jméno se nám všem líbilo a opravdu se dá vymyslet hodně tvarů. To jméno je perfektní v tom, že se dá dobře zdrobnit pro malou Alenku (Alča, Aluška, Alenka, Aleňák apod.), v dospělosti jí budou říkat hezky Ali, Aleno, Alčo… a ke staré paní to taky není jak pěst na oko, zní seriózně a důstojně, prostě s tím jménem může žít celý život tak, aby se za něj nikdy nemusela stydět a taky se nedá nijak moc zhanit
taky jsme vybírali aby to ladilo od culíčků až po trvalou
hlavně jsem ráda že jí nemá každý druhý a přitom je to „normální“ jméno.
@silvik.sk píše:
@fiali
Prosim Te, co je to slunickovy jmeno?
Takové růžovoučké, chumláčkové ![]()
Nepruď a buď sluníčková maminka!!!
@silvik.sk píše:
@fiali
Prosim Te, co je to slunickovy jmeno?
nevim, mě se prostě při něm vybaví jak svítí slunce když vychází ![]()
@tvetinka Alžběta, Běla, Bonislava (Broňa), Helena, Jika, Dora, Stanislava, Anastázie, Antonie, Josefína, Magda/Magdalena, Šárka, Vojtěška, Anežka, Lída, Jana, Klára, Pavla/Pavlína…
@tvetinka Zrovna dneska jsme potkali maminku a ta měla holčičku Rozárku a volala na ní Rozinko..hrozně se mi to líbilo..
Holky a nejake podobne alence vas nenapada?
mam par duvodu proc to jmeno nedat kvuli spatnym vztahum v rodine s jednou dotycnou ktera se tak jmenuje ale nejake takove bych si predstavovala
@tvetinka píše:
Holky a nejake podobne alence vas nenapada?mam par duvodu proc to jmeno nedat kvuli spatnym vztahum v rodine s jednou dotycnou ktera se tak jmenuje ale nejake takove bych si predstavovala
Elen ![]()
Agáta, Beáta, štepanka, karla, karolina, daniela, dominika, denisa..
@tvetinka píše:
Holky a nejake podobne alence vas nenapada?mam par duvodu proc to jmeno nedat kvuli spatnym vztahum v rodine s jednou dotycnou ktera se tak jmenuje ale nejake takove bych si predstavovala
já ještě chtěla Leonku. Podobná je Alice (taky Ája, Ála,…), Apolenka.