Neobvyklá cizí jména pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
11.1.16 15:56

Ještě tady nedávno byla diskuze, kde se ptali na jméno Andrej. K vašemu příjmení by to znělo nádherně - ale tedy na Radegasta to nemá, to se musí uznat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.1.16 18:40
@JanduleD píše:
Holky a ne hodíte do placu pro zajímavost jméno, ktere by sedělo k příjmení Schildberger /ova? Nelibi se mi Emy, Ely, Hany atd… u kluka bych nevěděla vůbec

Me k tomu sedí Linda, Leona, Sára, pro kluka mi nejvíc sedí Adam pak Filip a Jan. Příjmení je hezké ale volila bych k němu jednodušší jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 20:23

.

Příspěvek upraven 01.10.22 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.22 14:39

Jméno pro holčičku

Holky, poradily byste nějaké originální dívčí jméno (nebo kombinaci dvou jmen), které by sedělo ke krátkému severskému příjmení začínající písmenem „S“? V republice jsme jediní s tímto příjmením, tak se omlouvám, že neuvádím celé. Chtěli bychom, aby jméno bylo snadno použitelné jak v zahraničí, tak v Čechách, ideálně s minimem diakritiky. :srdce: Máme nespočet návrhů, ale stále nemůžeme najít to pravé.

• Citovat
  • Upravit
3819
29.9.22 15:42

Ronja? Elsa? Astrid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.22 17:20
@Anonymní píše:
Holky, poradily byste nějaké originální dívčí jméno (nebo kombinaci dvou jmen), které by sedělo ke krátkému severskému příjmení začínající písmenem „S“? V republice jsme jediní s tímto příjmením, tak se omlouvám, že neuvádím celé. Chtěli bychom, aby jméno bylo snadno použitelné jak v zahraničí, tak v Čechách, ideálně s minimem diakritiky. :srdce: Máme nespočet návrhů, ale stále nemůžeme najít to pravé.

Ingrid, Ingeborg, Tórdís, Astrid, Freja, Athena, Odeta, Jenovefa, Svatava, Radana, Milena, Dagmar, Elissa, Vesna, Danica, Rosalind, Imogen, Brynja, Heidrun, Adelheid, Viola, Doubravka,

Luna Ingrid
Vesna Ingrid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.10.22 21:32
@Anonymní píše:
Holky, poradily byste nějaké originální dívčí jméno (nebo kombinaci dvou jmen), které by sedělo ke krátkému severskému příjmení začínající písmenem „S“? V republice jsme jediní s tímto příjmením, tak se omlouvám, že neuvádím celé. Chtěli bychom, aby jméno bylo snadno použitelné jak v zahraničí, tak v Čechách, ideálně s minimem diakritiky. :srdce: Máme nespočet návrhů, ale stále nemůžeme najít to pravé.

Mne se treb velmi libi jmeno Rika.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.22 18:56

@Morrígan Ní_Boii Ta Viola se mi moc líbí :srdce: Něco takového bychom si přesně představovali. :kytka: Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence