Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni,
ráda bych začala dávat dětem polštář do postýlky. No a vůbec nevím jaký pořídit. Dostala jsem jakýsi obyčejný z ikei, ale nezdá se mi zrovna moc dobrý. Prosím zastánce ikei, aby se neurazili. Tak jsem začala koukat na nějaké diskuze tady, ale nic jsem nenašla a na netu jsou mraky polštářů pro batolata. Tak mě napadlo se zeptat tady. Jaký polštář jste pořídili vašim dětem? A máte někdo polštář Klinmam?
Díky a můžete dávat rovnou i odkazy ![]()
já bych řekla,že ani batole žádný nepotřebuje
počítám s pořízením polštáře až do velké postele ![]()
náš starší syn polštářek má asi tak rok,je mu 5,ale usne na něm,ale pak se z něj sesune a spí bez něj,myslím,že je to asi lepší bez polštáře
žádný. A starší dcera taky žádný, jsou jí 4 a spí na rovině stále, vyhovuje jí.
ale jinak samozřejmě bych ivestovala do něčeho kvalitního,ale nemám zkušenost,jen si myslím,že když spí bez polštáře,tak ho vlastně nepotřebují a spí hezky rovně.
Polštářek tedy máme, ale spí na něm jen někdy.. resp. usíná na něm, ale ráno ho najdu na druhé straně postele. Máme ten, co je po straně na zip a má v sobě jakési kuličky, které jdou odsypávat.. polštář byl tedy při koupení dost naducaný, tak jsme dobrou polovinu ubrali a fajn.. když má rýmu a kašel, tak kuličky přisypeme, aby měl víc pod hlavou a líp se mu dýchalo. Dá se to vyprat i s kuličkami na 60st. což bylo fajn, když měl mladý blicí období. Koupili jsme u nás v galanterii, ale značku nevím
Polštář používáme asi od 10 měsíců, koupila jsem ho společně s dětskou dekou někde na netu. Polštář je takový plochý, rozměr cca 25×60 cm.
Laaja píše:
Ahoj všichni,
ráda bych začala dávat dětem polštář do postýlky. No a vůbec nevím jaký pořídit. Dostala jsem jakýsi obyčejný z ikei, ale nezdá se mi zrovna moc dobrý. Prosím zastánce ikei, aby se neurazili. Tak jsem začala koukat na nějaké diskuze tady, ale nic jsem nenašla a na netu jsou mraky polštářů pro batolata. Tak mě napadlo se zeptat tady. Jaký polštář jste pořídili vašim dětem? A máte někdo polštář Klinmam?
Díky a můžete dávat rovnou i odkazy
Klinmam polštáře a deky jsou kvalitní používáme je s přítelem na spaní. S dětskými zatím zkušenosti nemám.
Žádný.
EDIT: Četla jsem to třeba tady: http://www.babycenter.com/, ale nechce se mi ten článek hledat ![]()
Spíš doporučuju zeptat se doktorky.
No vím, že tak do dvou let se nedoporučuje a pak je to na uvážení rodiče, asi. K doktorce jdeme ve středu očkovat, tak se můžu zeptat. A náhodou výrobce polštářů, ty co je máte, si nevzpomínáte?
Klinmam máme s manželem taky a jsem s nimi spokojená, a mají dětskou řadu, tak jsem si říkala, že bych je zkusila koupit i dětem.
Výrobce bohužel nevím, teď jsem šla ten polštář prozkoumat, ale visačka tam není. Ale pamatuju se, že paní říkala, že je to česká výroba
Laaja píše:
Ahoj všichni,
Díky a můžete dávat rovnou i odkazy
Maly ma 27 m a zadny polstar ve sve posteli dosud nema,ani ho nevyzaduje.Kdyz ho na nej nenaucis,nebude ho potrebovat a cim dyl,tim lip
ale jinak si myslim,ze pak v tech 3 letech uz muze byt i normalni,ne?Teda aspon si myslim.Ale ja mam perinu z Jysku,polstar teda taky nepouzivam,ale perina je ze strasne fajn materialu,ale taky byla pry pekne draha ![]()