Jaký máte polštář pro batole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5077
12.9.11 08:47

Jaký máte polštář pro batole?

Ahoj všichni,
ráda bych začala dávat dětem polštář do postýlky. No a vůbec nevím jaký pořídit. Dostala jsem jakýsi obyčejný z ikei, ale nezdá se mi zrovna moc dobrý. Prosím zastánce ikei, aby se neurazili. Tak jsem začala koukat na nějaké diskuze tady, ale nic jsem nenašla a na netu jsou mraky polštářů pro batolata. Tak mě napadlo se zeptat tady. Jaký polštář jste pořídili vašim dětem? A máte někdo polštář Klinmam?
Díky a můžete dávat rovnou i odkazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
12.9.11 08:59

já bych řekla,že ani batole žádný nepotřebuje :nevim: počítám s pořízením polštáře až do velké postele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.9.11 09:10

Takový nějaký úplně placatý, má ho tam jen tak pro pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
12.9.11 09:14

náš starší syn polštářek má asi tak rok,je mu 5,ale usne na něm,ale pak se z něj sesune a spí bez něj,myslím,že je to asi lepší bez polštáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.9.11 09:15

žádný. A starší dcera taky žádný, jsou jí 4 a spí na rovině stále, vyhovuje jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
12.9.11 09:16

ale jinak samozřejmě bych ivestovala do něčeho kvalitního,ale nemám zkušenost,jen si myslím,že když spí bez polštáře,tak ho vlastně nepotřebují a spí hezky rovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.9.11 09:18

Polštářek tedy máme, ale spí na něm jen někdy.. resp. usíná na něm, ale ráno ho najdu na druhé straně postele. Máme ten, co je po straně na zip a má v sobě jakési kuličky, které jdou odsypávat.. polštář byl tedy při koupení dost naducaný, tak jsme dobrou polovinu ubrali a fajn.. když má rýmu a kašel, tak kuličky přisypeme, aby měl víc pod hlavou a líp se mu dýchalo. Dá se to vyprat i s kuličkami na 60st. což bylo fajn, když měl mladý blicí období. Koupili jsme u nás v galanterii, ale značku nevím

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
12.9.11 09:41

a kde je řečeno, že má dítě spát rovně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
12.9.11 09:48

Polštář používáme asi od 10 měsíců, koupila jsem ho společně s dětskou dekou někde na netu. Polštář je takový plochý, rozměr cca 25×60 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
12.9.11 09:50
Laaja píše:
Ahoj všichni,
ráda bych začala dávat dětem polštář do postýlky. No a vůbec nevím jaký pořídit. Dostala jsem jakýsi obyčejný z ikei, ale nezdá se mi zrovna moc dobrý. Prosím zastánce ikei, aby se neurazili. Tak jsem začala koukat na nějaké diskuze tady, ale nic jsem nenašla a na netu jsou mraky polštářů pro batolata. Tak mě napadlo se zeptat tady. Jaký polštář jste pořídili vašim dětem? A máte někdo polštář Klinmam?
Díky a můžete dávat rovnou i odkazy :mrgreen:

Klinmam polštáře a deky jsou kvalitní používáme je s přítelem na spaní. S dětskými zatím zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.9.11 09:52

Žádný.

EDIT: Četla jsem to třeba tady: http://www.babycenter.com/, ale nechce se mi ten článek hledat :oops:
Spíš doporučuju zeptat se doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.9.11 09:58

No vím, že tak do dvou let se nedoporučuje a pak je to na uvážení rodiče, asi. K doktorce jdeme ve středu očkovat, tak se můžu zeptat. A náhodou výrobce polštářů, ty co je máte, si nevzpomínáte?
Klinmam máme s manželem taky a jsem s nimi spokojená, a mají dětskou řadu, tak jsem si říkala, že bych je zkusila koupit i dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.9.11 10:00

Výrobce bohužel nevím, teď jsem šla ten polštář prozkoumat, ale visačka tam není. Ale pamatuju se, že paní říkala, že je to česká výroba

• Citovat
  • Upravit
5052
12.9.11 13:35

Já mám pro dceru Dormeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
20.9.11 11:29
Laaja píše:
Ahoj všichni,
Díky a můžete dávat rovnou i odkazy :mrgreen:

Maly ma 27 m a zadny polstar ve sve posteli dosud nema,ani ho nevyzaduje.Kdyz ho na nej nenaucis,nebude ho potrebovat a cim dyl,tim lip :palec: ale jinak si myslim,ze pak v tech 3 letech uz muze byt i normalni,ne?Teda aspon si myslim.Ale ja mam perinu z Jysku,polstar teda taky nepouzivam,ale perina je ze strasne fajn materialu,ale taky byla pry pekne draha :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák