Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, žádám -vás o radu, docela se mi líbil kočárek FIRKON VERANO LONG - na něj jsem ale nepřečetla dobré recenze. Dále ESPIRO GTX ale na ten je zase recenzí až moc málo
a jsem nějak z toho vyřízená, tudíž žádám o radu, poraďtě kočárek který má 4 nafukovací kolečka, přední otočné s možností aretace, sháním něco kvalitního, ideálně v trojkombinaci, skladný a pokud možno co nejlehčí…pokud o takovém víte, sem s ním!!! A dále bych ráda požádala o popis proč tento kočárek doporučujete…klady x zápory. Jo a ideálně v ceně do 15 000 Kč
Já nejsem náročná
moc moc děkuji
nevím zda jsi se dívala na x-lander já měla řadu XA sice starší model ale byla jsem spokojená! přední kola s aretací… a nafukovací.. XA není odpružený (není drndací) ale mě to nevadilo.. malej si nezvykl na houpání a drndání a spal i tak pěkně..
měla jsem k tomu i autosedačku 0 - 9 kg a hlubokou korbu! velká výhoda!!!! pro mě bylo, že se dal adaptéry připnout na podvozek i to vajíčko autosedačky! protože nosit jí v ruce s dítkem uvnitř je fakt těžké.. našupla jsem na podvozek.. a už jsme drandili.. nemusela jsem brát celou korbu!
ale i verze odpruženého se dělá… ![]()
Pokud netrváš na dobrým sporťáku, tak já jsem byla spokojená s kočárkem V-travel. Hluboká korba a autosedačka všechno super, sporťák stojí za houby. Ale jestli máš v plánu si koupit pak jiný sporťák, tak tenhle kočár je fakt super.
tak já mám Mutsy, ale kdybych si teď měla kupovat kočárek, tak si vyberu Gesslein F6. Zápory nebo zlé ohlasy jsem zatím na tenhle kočár neslyšela a holky odtud z diskuse si ho velmi chválí. Pro mě klady:
to jsou pro mě zásadní věci pro který bych se pro něj rozhodla. Nevýhodou je vysoká pořizovací cena, ale já bych se nebála koupit si jetý.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
taky bych ti doporučila xlander, otázka je, jestli to pro tebe představuje kvalitu, pro mě teda moc ne - viděla jsem po jednom dítěti a byl tak rozvrzaný a zničený, že se to fakt nedalo.
já budu nakonec kupovat 3kolku jané slalom pro, je totiž stabilní a splňuje moje představy o kvalitě.
gesslein jsou takový tanky spíš těžší, pokud vím
koukám na váhu X lander a uvádí se 14,5 kg, u gessleinu 15 kg extra rozdíl v tom není. Ale určitě jsou i lehčí kočárky, pokud by byl jedinný požadavek váha.
MMartina1 píše:
koukám na váhu X lander a uvádí se 14,5 kg, u gessleinu 15 kg extra rozdíl v tom není. Ale určitě jsou i lehčí kočárky, pokud by byl jedinný požadavek váha.
aha, to jsem myslela že X lander je lehčí ![]()
Saroya píše:MMartina1 píše:aha, to jsem myslela že X lander je lehčí
jo hold s výběrem kočárku je vždycky potíž, ideál neexistuje ![]()
MMartina1 píše:Saroya píše:jo hold s výběrem kočárku je vždycky potíž, ideál neexistujeMMartina1 píše:aha, to jsem myslela že X lander je lehčí
jo, ani jeden z obou jmenovaných není moje srdeční záležitost tak jsem klidná ![]()
než jsem se tím prokousala, taky mě málem trefil šlak, ale myslím, že mám vybráno dobře, však ona k tomu zakladatelka taky dospěje
no to vidíte celkem pozitivně, zatím z toho mám hlavu v pejru, ale uklidňuje mě pořád, že mám ještě dost času
akorát jak vidím dělám dobře, že se tím nezabývám na poslední chvíli
díky za rady
Co třeba Abc design viper 4s? Taky vybírám kočárek a rozmýšlím se mezi tímto a právě firkonem verano long. Asi zvolím nakonec verano. Na viperu se mě moc nelíbí uchycení korbičky jen ve 2 bodech, trochu se viklá, kočár je těžší a nelíbí se mi barvy
, jen kombinace s černou. Jinak Viper je propracovanější než verano, a asi bude kvalitnější, nerozvrže se tak rychle apod.
Co tě od firkonu odradilo?
no to že psaly skoro všechny že ta sportovní verze je hrozná a k ničemu…
a pak že je s ním trošku složitější manipulace, a já vzhledem k tomu, že s malym /malou budu jezdit převážně sama ![]()
Já mám JEDO FYN 4DS a jsem spokojená. Chtěla jsem X-landera, ale když jsem viděla tu malou korbičku a náš malej se narodil v červenci, tak jsem ráda, že mám JEDO. Korba má 80 cm, je prostorná. Kočárek má nafukovací kola přední s aretací, hliníkovou konstrukci, je lehký skladný. Jde otočit jak po směru, tak i proti směru. Autosedačku mám Maxi Cosi a s adaptéry ji nacvaknu na podvozek a jedu. Navíc je houpavý. Ale chce to kočárky vidět a porovnat si více typů. Mně to trvalo asi čtvrt roku, než jsem ho vybrala ![]()
já mám osobně velké antipatie k polským kočárkům, ale Jedo jsem viděla a ten jediný mě celkem oslovil. Ovšem nemůžu posoudit kvalitu. Mě u těch poláků vadí, že prostě po nějaké době začně všechno vrzat, rachtat apod. Taky zpracování mě nějak neoslovuje. Měla jsem jako hlubokáč Maritu, takže mám trošku srovnání.