Kočárek - moje smrt - poraďte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2746
12.9.11 10:46

jj, souhlasím s tebou…ale ten Jedo je (zatím) v pohodě. Když jsem kočárek vybírala, byla jsem přesvědčená, že chci kvalitní, ne polský kočárek, postupem času jsem ale na každém z kvalitních našla něco, co mi hodně vadilo, až jsem nakonec zakotvila u polského JEDA :-) .

MMartina1 píše:
já mám osobně velké antipatie k polským kočárkům, ale Jedo jsem viděla a ten jediný mě celkem oslovil. Ovšem nemůžu posoudit kvalitu. Mě u těch poláků vadí, že prostě po nějaké době začně všechno vrzat, rachtat apod. Taky zpracování mě nějak neoslovuje. Měla jsem jako hlubokáč Maritu, takže mám trošku srovnání.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.9.11 10:51

já teda k polským mám stejné výhrady, jen člověk vleze do obchodu, všechno smrdí gumou a levným plastem, ušité je to halabala, no kvalita prostě špatná

ale JEDO neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.9.11 13:12

Taky jsem měla averzi k polským kočárkům, ale ten firkon se mi zdá dobrý. Nechtěla bych takový ten no name tank, který se rozpadá ještě před použitím.
Sporťák u verano long je právě lepší než u klasické verze, je větší a má samostatnou boudu (nepřevlíká se tam ta korbičková). Ale stejně počítám s nějakým dalším odlehčeným sporťákem až bude mimčo větší, takže nechci teď moc investovat a ten firkon mi vychází nejlíp, co do parametrů a ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.9.11 13:20

Ahoj,já mela v plánu take X-lander ale nakonec jsme koupili DORJAN- DANNY SPORT a jsme s nim moc spokojeni. Jezdime cca 1/2 roku a nemuzu si vynachvalit. byla to 2-kombinace + vajicko zvlast, cena celkem cca 11.000,– kc. ma nafukovaci kolecka, ty predni 2 bliz k sobe- takove ty dobre otaceci, ze se s nim otocis na miste (nevim, jak se to odborne jmenuje). ty predni kolecka s aretaci v obou smerech!!! korbicka patri k tem vetsim, vse vypada kvalitne. Co se tyka vahy - neni tezky - vahu ale nevim. pomerne casto ho skladam do auta a nemam s tim problem. je to sup sup. Sportak je k tomu krasny prostorny! korbicky se daji nacvakavat v obou smerech a madlo ma nastavitelnou výsku. jsme s nim moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.9.11 14:28
Ivaxy píše:
Taky jsem měla averzi k polským kočárkům, ale ten firkon se mi zdá dobrý. Nechtěla bych takový ten no name tank, který se rozpadá ještě před použitím.
Sporťák u verano long je právě lepší než u klasické verze, je větší a má samostatnou boudu (nepřevlíká se tam ta korbičková). Ale stejně počítám s nějakým dalším odlehčeným sporťákem až bude mimčo větší, takže nechci teď moc investovat a ten firkon mi vychází nejlíp, co do parametrů a ceny.

firkon vypadá dobře (resp. líbí se mi hluboká korba, sporťák už ne) i se s ním dobře jezdí (akorát na kostkách mi přišlo, že dítěti vytřepe mozek z hlavy), ale kámošce od začátku blbne brzda a to tak, že třeba nestihne vystoupit z mhd, protože se zasekne a odbrzdí na po-xté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.9.11 16:11

kamarádka má firkona a vrže, rachtá a tak vůbec všechno co já nesnáším. Marita taky vrzala a vůbec spoustu takových řemeslně nedoladěných věcí, jako kovové výztuže zakryté jen látkou na druk, kterej se stejně pořád odepínal, blbá brza, táhnutí kočárku na jednu stranu :roll: . Ale to jsem tolerovala kvůli té hluboké korbě. Do sporťáku už jsme rozhodně nešli. Já bych si koupila kvalitní kočár třeba i z druhé ruky než poláka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.9.11 16:26
MMartina1 píše:
kamarádka má firkona a vrže, rachtá a tak vůbec všechno co já nesnáším. Marita taky vrzala a vůbec spoustu takových řemeslně nedoladěných věcí, jako kovové výztuže zakryté jen látkou na druk, kterej se stejně pořád odepínal, blbá brza, táhnutí kočárku na jednu stranu :roll: . Ale to jsem tolerovala kvůli té hluboké korbě. Do sporťáku už jsme rozhodně nešli. Já bych si koupila kvalitní kočár třeba i z druhé ruky než poláka.

jo já právě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák