Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
jj, souhlasím s tebou…ale ten Jedo je (zatím) v pohodě. Když jsem kočárek vybírala, byla jsem přesvědčená, že chci kvalitní, ne polský kočárek, postupem času jsem ale na každém z kvalitních našla něco, co mi hodně vadilo, až jsem nakonec zakotvila u polského JEDA
.
MMartina1 píše:
já mám osobně velké antipatie k polským kočárkům, ale Jedo jsem viděla a ten jediný mě celkem oslovil. Ovšem nemůžu posoudit kvalitu. Mě u těch poláků vadí, že prostě po nějaké době začně všechno vrzat, rachtat apod. Taky zpracování mě nějak neoslovuje. Měla jsem jako hlubokáč Maritu, takže mám trošku srovnání.
já teda k polským mám stejné výhrady, jen člověk vleze do obchodu, všechno smrdí gumou a levným plastem, ušité je to halabala, no kvalita prostě špatná
ale JEDO neznám
Taky jsem měla averzi k polským kočárkům, ale ten firkon se mi zdá dobrý. Nechtěla bych takový ten no name tank, který se rozpadá ještě před použitím.
Sporťák u verano long je právě lepší než u klasické verze, je větší a má samostatnou boudu (nepřevlíká se tam ta korbičková). Ale stejně počítám s nějakým dalším odlehčeným sporťákem až bude mimčo větší, takže nechci teď moc investovat a ten firkon mi vychází nejlíp, co do parametrů a ceny.
Ahoj,já mela v plánu take X-lander ale nakonec jsme koupili DORJAN- DANNY SPORT a jsme s nim moc spokojeni. Jezdime cca 1/2 roku a nemuzu si vynachvalit. byla to 2-kombinace + vajicko zvlast, cena celkem cca 11.000,– kc. ma nafukovaci kolecka, ty predni 2 bliz k sobe- takove ty dobre otaceci, ze se s nim otocis na miste (nevim, jak se to odborne jmenuje). ty predni kolecka s aretaci v obou smerech!!! korbicka patri k tem vetsim, vse vypada kvalitne. Co se tyka vahy - neni tezky - vahu ale nevim. pomerne casto ho skladam do auta a nemam s tim problem. je to sup sup. Sportak je k tomu krasny prostorny! korbicky se daji nacvakavat v obou smerech a madlo ma nastavitelnou výsku. jsme s nim moc spokojeni.
Ivaxy píše:
Taky jsem měla averzi k polským kočárkům, ale ten firkon se mi zdá dobrý. Nechtěla bych takový ten no name tank, který se rozpadá ještě před použitím.
Sporťák u verano long je právě lepší než u klasické verze, je větší a má samostatnou boudu (nepřevlíká se tam ta korbičková). Ale stejně počítám s nějakým dalším odlehčeným sporťákem až bude mimčo větší, takže nechci teď moc investovat a ten firkon mi vychází nejlíp, co do parametrů a ceny.
firkon vypadá dobře (resp. líbí se mi hluboká korba, sporťák už ne) i se s ním dobře jezdí (akorát na kostkách mi přišlo, že dítěti vytřepe mozek z hlavy), ale kámošce od začátku blbne brzda a to tak, že třeba nestihne vystoupit z mhd, protože se zasekne a odbrzdí na po-xté.
kamarádka má firkona a vrže, rachtá a tak vůbec všechno co já nesnáším. Marita taky vrzala a vůbec spoustu takových řemeslně nedoladěných věcí, jako kovové výztuže zakryté jen látkou na druk, kterej se stejně pořád odepínal, blbá brza, táhnutí kočárku na jednu stranu
. Ale to jsem tolerovala kvůli té hluboké korbě. Do sporťáku už jsme rozhodně nešli. Já bych si koupila kvalitní kočár třeba i z druhé ruky než poláka.
MMartina1 píše:
kamarádka má firkona a vrže, rachtá a tak vůbec všechno co já nesnáším. Marita taky vrzala a vůbec spoustu takových řemeslně nedoladěných věcí, jako kovové výztuže zakryté jen látkou na druk, kterej se stejně pořád odepínal, blbá brza, táhnutí kočárku na jednu stranu. Ale to jsem tolerovala kvůli té hluboké korbě. Do sporťáku už jsme rozhodně nešli. Já bych si koupila kvalitní kočár třeba i z druhé ruky než poláka.
jo já právě taky