Jaky nočníček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44180
3.8.10 21:22

Já dávám plenku už jen do auta nebo do obchodu na velký nákup. V autě není možnost hned zastavit a dítě to nevydrží. Z obchodu plného lidí se taky triskem nedostanu na záchod. Jinak jsme nočník ještě před pár dny vozili všude s sebou - ven, na návštěvy, kamkoliv. V případě potřeby vytáhli a použili.

Ale teď se nově naučila čurat i do trávy klasicky „na holčičku“. Máme objednaný cestovní nočník s výměnnými pytlíky. Spíš ho budu používat jako redukční prkénko, protože malá už posledních pár dní nechce na nočník, ale na záchod.Prkénko máme, ale nevozíme ho. Nebo bez pytlíku jako sedátko do trávy. Bude to pohodlnější pro nás obě.

Je dost drahý, moc jsem uvažovala, jestli ty peníze investuju. Malá se neuměla vyčurat do trávy a štvalo mě, že nám kakáč zabral pod kočárem tolik místa. Definitivně jsem se paradoxně rozhodla až se do trávy čurat naučila, kakáč už nevozíme. Ale když jedeme na návštěvu, kde nemají děti, chybí nám redukce i pro staršího. Ten to sice zvládne bez ní, ale stejně si myslím, že tento cestovní nočník využijeme.

Jediné, kde nevím, jestli si troufnu použít cestovní nočník s výměnným pytlíkem, je v obchodě mezi regály. Tady ve starších diskuzích jsem se dočetla, že to tak maminka používala. Spíš bych se bála, aby mi nenadal někdo z personálu. I když likvidace obsahu je fakt hygienická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
3.8.10 21:39

Co jsem pročítala diskuse nejvíce je chválený od Chicca a taky z Ikei.No pak ještě pár dalších,ale ty už jsou ve vyšší cenové kategorii.
Dávám ho na nočník po spánku občas se zadaří,ale nic moc.Sedět na něm nechce.Musím dělat opičky okolo jinak sleze a zdrhne,nebo řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.8.10 13:19
neczuz píše:
Moje máma to přes moje protesty s Tomem zkusila v 8-9m. dřív jsem to úplně zatrhla, dokud neseděl. a světe div se kluk se každé ráno vykadí do nočníku. vyloženě si na to počká, jakmile dosedne, tak se kroutí, poulí oči, tlačí. :nevim: Kdybych to nezažila, tak tomu nevěřim. Když už se to ujalo, tak v tom pokračuji, přeci jen je lepší utřít zadek po kadění na nočník, než rozplácnutý kakoš po celém zadku z plíny. :palec:
Je s podivem, že na tom sedí rád. :nevim: máme takovou hrůzu s hlavou, něco jako tuleň. Bubnuje do té hlavy.

mali sme to stejne, od 10.mesiacov maly sa vzdy, ked som ho dala na nocnik po spani, jedeni vycural, vykakal. no len co zacal chodit (13.m) a zistil, ze sa da z nocnika zdrhnut, uz som ho na nocnik nedostala. az teraz, pred tyzdnom (dnes mu je 20.m) sa zacal sam od seba pytat na nocnik. takze doma sme bez plienky, mame iba na von a na noc. inac mame nocnik z ikey a sme spokojni. cura iba postojacky. ale dnes sa pytal curat na zachod, takze ma pod zachodom stupatko a curame do zachodu. este kupime sedatko na zachod a budeme snad aj kakat do zachodu. osobne si myslim, ze cim obycajnejsi nocnik, tym lepsie. ja by som teda nekupila ten velky hraci nocnik od fisher price. na nocnik ma chodit urobit potrebu, nie sa tam hrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
11.8.10 18:55

Nám se nejvíc osvědčil obyčejný nočník z tesca s kačenkou na zádové opěrce-je hezky oblý netlačí..koupila jsem i ikeácký,ale ten ho tlačil ..má takové ostřejší hrany,ale zase je vysoký,takže teď když je prcek starší tak už se mu na něm sedí líp,že je vysoko,takže se mu teď na něj líp nasedá..pak jsem ještě koupila takové nočníko křesílko,ale to skoro nepoužívá na potřebu,ale osvědčilo se jako chodítko..tlačí ho před sebou a už se takhle baví několik měsíců…
na nočník jsme poprvé vysadila někdy kolem půl roku (malý seděl sám tak 14 dní)a to se mu nelíbilo..plakal tak jsme to zkusila opět asi za měsíc a to už bylo super…seděl-já dělala ččččííí a prcek se vyčural..nikdy jsem ho nenutila na něm sedět delší dobu ..vždy jen chvilku..čurání bylo v pohodě,ale než si oblíbil nočník na kakání to trvalo delší dobu,protože kakal rád vestoje opřený o lednici nejlépe..doma jsem ho nechávala bez plíny od 9 měsíců asi,protože mi ho bylo líto,že se paří v pleně..navíc se učil chodit a plena ho omezovala v pohybu…samozřejmě bylo víc nehod než úspěchů…14 dní před 1. narozeninama jsme šla poprvé bez pleny ven a venku je to super..to drží a čuráme do travičky..nehoda tak 3× do týdne..převlíkneme a jede se dál..teď je mu 14 měsíců ..ráno kaká pravidelně do nočníku a dneska se mi poprvé vykakal i venku ..držela jsem ho v pozici jako při čurání..na návštěvách čuráme do vany…nočník by zabíral v kočáru moc místa..učící kalhotky jsou podle mě zbytečné .. vetší efekt má nechat dítě aby si načuralo do kalhot…je to víc mokré a nepříjemné..jinak jsou i nějaké obrázky které se nalepí do nočníku a když se dítě vyčurá tak se obrázek ukáže…což nemusí být špatné jako motivace.. che che úplná slohová práce ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze