Jaký notebook si mám koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.11.19 12:28

Jaký notebook si mám koupit?

Dobrý den, chtěla bych si koupit nějaký notebook, na filmy, na objednávání, nějaké úkoly, nebo hledání něco do školy, tak jestli je tu někdo, kdo tomu rozumí, tak mi prosím poraďte, stačil by mi nějaký malý do 4 000– 5 000 Kč, jaká značka je nejlepší a aby se to prostě nějak nesekalo. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28567
16.11.19 12:34

Tak v této cenové relaci seženeš snad jen repasovaný :nevim: já jsem spokojená s dell nebo lenovo značkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 12:40

@Margery Takže tyto značky máte jako za nejlepší a jste s nimi spokojená?

• Citovat
  • Upravit
28567
16.11.19 12:45

Nevím, jestli jsou nejlepší, ale jsem s nima dlouhodobě spokojená. Notebooků lenovo jsme doma měli tak 4, dell jeden, ale ten máme už pět let :) Počítám své i manželovy počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
16.11.19 12:49

V této cenové relaci seženeš fakt jen repasovaný a i tak v této cenové relaci není jistota, že se to velmi brzy nezačne sekat a začne to být nepoužitelně pomalé.
Já se vyhýbám Acerům a v podstatě i Asusům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 12:50

@Margery A lenovo vydrží jak dlouho prosím? Vím, ze i my doma máme dell, ale ten je drahý

• Citovat
  • Upravit
4332
16.11.19 13:06
@Sany80s píše:
V této cenové relaci seženeš fakt jen repasovaný a i tak v této cenové relaci není jistota, že se to velmi brzy nezačne sekat a začne to být nepoužitelně pomalé.
Já se vyhýbám Acerům a v podstatě i Asusům.

Jenom mne zajímá - proč se vyhýbáš Asusům? Já mám notebook Asus doma již 11 let a až nyní se začal hodně spomalovat a ani čištění nepomáhá, tudíž budem kupovat nový notebook a právě jsem si říkala, že bych znovu koupila Asus. Potřebuji jej pouze na běžnou práci - FB, emimi, novinky - nic pracovního, žádné hry, no možná že třeba filmy nárazově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
16.11.19 13:16

@nonina Moje okolí s nimi nemá dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 14:53

https://m.alza.cz/…d5614011.htm Je tento notebook dobrý? Má s tím někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
35548
16.11.19 14:57

Není! Slabý procesor a malé úložiště, na zbytek jsem se už ani nedíval. Buďto 5.000 - 10.000 připlať nebo ber repas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
16.11.19 15:32

Ne, je příšerný.
Za tuto cenu neseženeš dobrý ani repas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28567
16.11.19 16:43
@Anonymní píše:
@Margery A lenovo vydrží jak dlouho prosím? Vím, ze i my doma máme dell, ale ten je drahý

Tak podle toho, co od něj chceš a jaké máš štěstí na kus. Ber repas, připlat si za SSD, RAM, pak to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28567
16.11.19 16:45
@Anonymní píše:
https://m.alza.cz/…d5614011.htm Je tento notebook dobrý? Má s tím někdo zkušenosti?

To je slabé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
16.11.19 16:47

Do této ceny slušný notebook jedině repasovaný. Ověřených obchodů s repas notebooky bych se nebála, jen bych věnovala velkou pozornost popisu stavu notebooku. Můžu do zpráv poslat odkaz na eshop s repasovanými notebooky (ať se vyhnu reklamě tady), se kterým mám velmi dobré zkušenosti (máme od nich už několikátý notebook v rodině a vždycky bez problémů - notebook dorazil vždycky ve stavu, v jakém byl uveden, důkladně zabalen, žádná skrytá vada, nový adaptér, baterie se slušnou výdrží, velmi dobrá komunikace s prodejcem).

Já jsem na úplně běžné věci (surfování, psaní do práce a školy, přes den pohádky pro dítě, večer film pro nás) maximálně spokojená s HP Elitebook. Mám jej repas právě z toho eshopu, stál sice trochu více (asi šest a půl), ale připlácela jsem si za lepší estetický stav a nějaké blbinky typu podsvícení klávesnice a větší kapacita disku, kterou bys dost možná ani nevyužila a dá se to později vyřešit třeba externím diskem. Můžu doporučit tenhle, není to určitě žádné terno největší, ale je bytelný, přitom docela subtilní, je uživatelsky příjemný, dá se vybrat z mnoha subtypů, dobrý obraz, zvuk, prostě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
16.11.19 16:51
@Margery píše:
Tak podle toho, co od něj chceš a jaké máš štěstí na kus. Ber repas, připlat si za SSD, RAM, pak to bude fungovat.

Pokud potřebuje notebook na ty základní věci, co popisuje, a má i na repas docela napjatý rozpočet, tak bych se vyprdla na příplatek za SSD. To leda, kdyby od notebooku čekala něco více. I když na to co člověk, to názor, každému vyhovuje něco jiného a záleží na tom, jak je zakladatelka náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák