Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dcera je také atopik a od narození peru v Batoleti vyrabi to Qalt. Jedná se o českou firmu, která má ekologické atesty. I já mám problematickou pleť a 100% spokojenost i včetně ceny. Je velice dostupný, jen je problém ho sehnat v kamenném obchodě. Já ho nakupuji přes internet. Pere velice dobře včetně skvrn od ovoce (ani nepředpírám). Pro jistotu ještě vždy prádlo 2× v pračce máchám, ať mám jistotu. Dcera nikdy žádnoou reakci neměla. Avšak každé miminko je stejné a musí se to vyzkoušet. Držim palce.
podle testů DTEST vyhrál prací prášek od DM, určitě bude i nějáký dobrý pro mimča od DM, vyšel o polovinu levněji než Persil nebo Ariel (ty zkončily na druhém). Mám zatím persil sensitive, ale chystám se na DM. Už hodněkrát se mi rady z těchto testů osvědčily
Trojánková píše:Zdravím všechny maminky.Chtěla jsem se zeptat do jaké doby se používá prací prášek pro děti?Mám 9měsíční dvojčátka a u syna jsme zjistili,že je atopik,ale zatím to jde.Já používám lovelu,ale jaksi jsem slyšela o nákem lepším prášku,prýdobře pere a je vhodný pro atopiky.Nevíte náhodou a nemáte zkušenost s prášky?
Naše Dr. je na lovelu alergická!!!!
Doporučuje nějaký obyčejný prací gel. Neměli jsem sice žádný ekzém,ale malá byla po porodu hodně suchá, místy až šupinky, koupila jsem obyč. prací gel v kaufu, Levandulový baby krém od Atoku a bylo po problému.
Mišelin píše:
podle testů DTEST vyhrál prací prášek od DM, určitě bude i nějáký dobrý pro mimča od DM, vyšel o polovinu levněji než Persil nebo Ariel (ty zkončily na druhém). Mám zatím persil sensitive, ale chystám se na DM. Už hodněkrát se mi rady z těchto testů osvědčily
A to byl přímo prací prášek anebo gel, nevíš??
Holky, prosím, co to je za prášek DM, omlouvám se za blbý dotaz, jako že je z drogerie DM, nebo se tak jmenuje?
Děkuju.
culito píše:
Dcera je také atopik a od narození peru v Batoleti vyrabi to Qalt. Jedná se o českou firmu, která má ekologické atesty. I já mám problematickou pleť a 100% spokojenost i včetně ceny. Je velice dostupný, jen je problém ho sehnat v kamenném obchodě. Já ho nakupuji přes internet. Pere velice dobře včetně skvrn od ovoce (ani nepředpírám). Pro jistotu ještě vždy prádlo 2× v pračce máchám, ať mám jistotu. Dcera nikdy žádnoou reakci neměla. Avšak každé miminko je stejné a musí se to vyzkoušet. Držim palce.
Docela dobře se dá sehnat v kauflandu – u nás teď byl dokonce v akci, takže máme zásobu.
To DMko má ten prášek dobrý, také ho většinou používáme. Není to navíc nijak předražené… Používáme od nich také aviváž a tekutý přípravek na vlnu. Všechno DM Denk Mit a super, můžu doporučit. Kombinézu, bundy s membránou a funkční oblečení pak peru ve speciálních přípravcích od TOKO http://www.skibi.cz/…-impregnace/
Ahoj maminky, vybrala jsem si na praní těch rozkošných malinkých věciček Lovelu color a aviváž Lovela. Jaké máte zkušenosti?
@květinářka S Lovelou mám zkušenosti, že nijak úžasně nepere, nepř. skrvny nedává, navíc se po ní sousedky dítě pěkně osypalo - ale to je extrém, je spousta dětí, které s tím problém mít nebudou.
Já peru v Ecoveru a nedám na něj dopustit. Místo aviváže používám bzenecký ocet a prádlo mi příjemně, jemně voní po Ecoveru. Ten ocet je na to, aby se skutečně vymáchaly všechny zbytky prášku, a aby se pračka nezanášela vodním kamenem.
@Amber_1977
No já mám zatím Lovelu prášek a aviváž na vyprání všech věcí, aby bylo vše připravené a čisté. Ještě jsem viděla v drogerii prášek a aviváž Batole. A kolik se dává toho octa. Že bych to tam dala po vyprání ještě jednou na máchání. Mám pračku na 7kg, ale nikdy ji neplním uplně, dávám tak 5kg.
@Betyha píše:
kdybys náhodou neměla dostup k amway, tak stačí říct. můžu poradit.
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kde prášek koupím? děkuji Petra