Jaký prací prášek pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
5.2.13 17:58

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s pracím práškem z DM - Denk Mint, kamarádka mi ho poradila, že je super i pro děti, že ho používá i pro miminko, je sensitive a vypere i skvrny, samozřejmě někdy je třeba i žlučové mýdlo… prý Batole, Lovela atd. moc nevyperou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
5.2.13 22:09

@Radanka25

Je dobrý, dokonce v jednom D-testu patřil mezi nejlepší, ale suvereně nelíp si tenkrát vedl prášek (ne gel) Formil z Lidlu (2. místo), teď už dělají jen gel, ale hodně maminek si ho chválí…

Takže až dopoužiju nynější, tak zkusím Formil ;)

http://www.lidl.cz/…sl/19557.htm

• Citovat
  • Upravit
70
28.3.13 16:18

Já peru od narození malé v Dreftu sensitiva a jsem s ním max spokojená. Malá je citlivější a nemáme od narození žádný problém. Není nutné přidávat aviváž, protože prádlo nááádherně voní a je v něm přidaná změkčujícím látka. Navíc ta vůně vydrží opravdu dlouho a je velice příjemná:)). Lovela takto dobře neprala a nemusí se ho ani dávat moc. Máme tu strašně tvrdou vodu a i tak nemusím dávat půllitrovou dávku na jedno praní:))). :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.14 12:13

Ahoj maminky, z osobní zkušenosti mohu doporučit jen a jen prací prášek od firmy Amway. Používám z tohoto obchodu téměř vše a jsem spokojená. Prací prášek obyčejný na barevné prádlo mám už rok a spotřebovala jsem tak polovinu krabice a to peru fakt dost často a máme dost tvrdou vodu. Prádlo je po něm hezky čisté, měkké, pokud se objeví nějaká zákeřná skvrna, mají i sprej na skvrny, který odstranil snad vše. Nemám ráda, když vyperu prádlo a ono voní aviváží, tento prášek je jemný. To platí i u dětského prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.14 15:04

Ahojky, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s pracím prostředkem NUk a nebo Farlin? Dříve jsem prala v Lovele nebo Batoleti, ani jeden z těchto prášků mi moc nevoněl, poté jsem používala Persil Sensitiv, ale ten zas nevypral žádné skvrny. Nyní čekám druhé mimčo tak zjišťuji informace. V této diskuzi jsem se zatím dočetla, že hodně pere právě v těchto prášcích a nebo potom v tom z DM, tak možná zkusím ten. Vy co v něm perete jak voní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
9.7.14 15:41

NUK ani Farlin jsem nezkoušela, ale s tím z DM mám dobré zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.14 15:44
@bjetuschka píše:
NUK ani Farlin jsem nezkoušela, ale s tím z DM mám dobré zkušenosti :palec:

Ten si asi koupím, a kolik ho je za jakou cenu prosím? Já právě někde narazila na prací prostředek NUK a Farlin, tak mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.14 15:46

Ještě bych se chtěla zeptat, často tady čtu že třeba bílé prádlo perete na 90, to ho perete na tolik i když je na něm napsané že se má prát na 40 nebo 60? Na většině oblečení co mám je totiž ta 60. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
9.7.14 15:53

@anpa1 Jee, cenu nevím, promiň.. :oops: Zkus se ale zeptat v diskuzi „Co kupujete v DM“, občas tam nakouknu a ženský tam mají celkem přehled…

Dětský peru většinou na 60, něco na 40 (nové věci a věci, které nechci aby se brzy zničily). Na 90 peru jen látkové pleny a bryndáky.
Novorozencům jsem prala na 60 všechno, od těch cca 6 měsíců toho spoustu peru i na těch 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
9.7.14 16:28

@Silky123 Jen gel?..dle mého jsou stále k dispozici klasické prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.7.14 16:39

@anpa1 ahoj, peru v pracím gelu Frosch, je eko a hypoalergenní, voní hezky, pere dobře…zatím spokojenost!

• Citovat
  • Upravit
272
9.7.14 16:49
@verulicek píše:
@anpa1 ahoj, peru v pracím gelu Frosch, je eko a hypoalergenní, voní hezky, pere dobře…zatím spokojenost!

Voní ten prášek? mě právě lovela a batole vůbec nevonělo spíš naopak, pak jsem používala ten persil, ale to už jsem používala i aviváž, též persil. Z dm jsem používala chvíli kosmetiku babylove, ale taky mě právě nijak nevoněla :nevim: tak nevím. A kolik ho je toho prášku a kolik stojí, na kolik praní vystačí? Vypere hodně? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.7.14 17:19

@anpa1 je to prací gel…kupuju na netu v balení po 2L (v sáčku vyjde levněji) a na jednu pračku dávám půl klasické odměrky gelu. (pračku mám na 4kg) Peru v tom jen dětské věci a plenky takže to vydrží dost…na oblečení přidávám od stejné značky ještě aviváž…možná někdy zajdi do obchodu očichat :-) viděla jsem Frosche i v albertu…ale je tam drahý.

• Citovat
  • Upravit
7
14.10.14 21:21

Ahoj, jestli máš někde v okolí k dispozici Bochko prací gel, můžeš zkusit ten, teď ho používáme doma a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
11.1.16 15:21

Ja si koupila tekuty praci prostredek DM, ale teda nejak nevoni :-( Tak premyslim co dal…avivaž by se moc pouzivat nemela, co jsem slysela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí