Jaký sport pro puberťáka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.26 13:29

@acimedaca u nás to vzešlo od samotného dítěte, my ho vedli k plavání, sokol, bruslení, kolo, lyžování, občas koně, občas jsme s ním objeli závody na kolech, protože jsme byli součástí cyklo party a byli to super výjezdy s Karavany a obytnými auty…ve 4,5letech chtělo hodně dělat atletiku, přišly i medajle z běhu, to zůstalo, ale přidal se jiný výkonnostní sport, děti si to řekly ve školce, zkusili a už nechce jinak, takže ji teď celá rodina podporujeme a jezdíme fandit…mladší se jí snaží rychle napodobit…takže žádný náš nátlak, některé děti jsou soutěživé a ctižádostivé samy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.26 13:46
@marcellia píše: Více

Tak to je krásné u toho syna, že se to takto zlomilo. Takto by se to líbilo i mě. Já mám právě zkušenost, že ty děti, které strávily dětství u PC, tak tak jedou i na druhém stupni. Nemají žádný jiný koníček a kamarády.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.26 13:46
@Snopy123 píše: Více

Jo má úspěchy v hraní PC a programování.

• Citovat
  • Upravit
4110
31.3.26 19:44
@Anonymní píše: Více

Tak u nej to bylo i na 2.stupni, zacalo se to lamat prave nastupem na stredni. Poznal jine lidi, spoluzaky, vic se otrkal a pak uz to slo samo.
Neboj, to bude dobry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26461
31.3.26 20:06

Tak letos se u nás taky vykrystalizovala slečna, která hrát nechce… vyhodit ji nechceme my, protože k tomu není důvod. Takže chodí trénovat se svou kategorií a místo zápasů chodí vypomáhat na tréninky malých dětí. Slečnu to baví, trenéři jsou spokojení a prcci ji mají rádi. Za nás ideální řešení pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80510
31.3.26 22:20

já nevím, je mu 11 a mě připadá, jako bys nejraději vstoupila do jeho těla a běhala a trénovala za něho, nech to také trochu na něm, už není miminko, trochu zníš jako hyperprotektivní matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
1.4.26 06:47

Zakladatelko, co skaut? Ten mně přijde jako dobrá alternativa pro děti, co nechtějí sportovat závodně. Jak tu někdo psal, v 11 letech už buď je to výkonnostní sport a ty děti jsou dnes na velmi vysoké úrovni a nebo nic. Kroužků je pro takto velké děti minimum. A pro chytrého kluka je skat v partě podobných mimonů ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová