Jaký sušák na prádlo? Co tento?

316
19.9.11 22:13

Jaký sušák na prádlo? Co tento?

Ahojky, uvažuji o koupi nového „pořádného“ sušáku na prádlo na doma. Padl mi do oka :roll: třeba tento

http://www.leifheit-shop.cz/…0110-c-1098/

jestli je kvalitní, tak mi peněz nebude líto
Nemáte ho někdo?
A nebo jaký jiný dobrý máte? A který nekupovat?

Měla jsem vždycky takový ten klasický kovový sušák, který mají všude, ale třeba přes léto jsem ho měla venku a začíná rezivět :roll:

díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
19.9.11 22:20

Mám tento:
http://www.leifheit-shop.cz/…9756-c-1098/
a spokojenost.
Vejde se tam toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.9.11 22:22

Mam ho a jsem s nim moc spokojena, je stabilni, ma ten uchyt na ponozky… :-)

• Citovat
  • Upravit
3576
19.9.11 22:28

:palec: :palec: :palec:
ale mam pocit, ze jsem ho nekde videla pod 1000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
19.9.11 22:37

Ano, dá se koupit třeba Globusu, když je v akci za cca 1000,–Kč. A ty akce bývají docela často. Myslím i v Tescu, Bauhausu… Já ho mám, ale bez toho vylepšení, myslím, že bych to stejně na nic nevyužila.
Jinak jsem s ním velmi spokojená :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: a už ho mám dlouho a bez jediné vady.

LeaZbrna píše: :palec: :palec: :palec:
ale mam pocit, ze jsem ho nekde videla pod 1000kc.

Příspěvek upraven 25.07.15 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.11 22:49

Taky mám takový od Leifheitu, už asi 5 let. Je výborný, celé jaro-léto ho mám na balkoně, kde hodně svítí slunce, občas na něj trochu i zaprší, ale nezreznul, plasty nepraskly a hlavně je stabilní. Investice se vyplatila, takové ty sušáky za 200 Kč jsem vyhodila předtím už dva po roce (vždycky se nějaký drát na prádlo odlomil). Jinak mám ještě jeden sušák 5 let (Je myslím od Viledy.) a ten je horší v porovnání s Leifheitem (v kloubech jsou šroubky, které vypadávají, když jsem sušák přenášela nebo chtěla složit atd. Takže ho už radši nikam nenosím.) Snad už teď takové zmetky nedělají.

Petrusche píše:
Ahojky, uvažuji o koupi nového „pořádného“ sušáku na prádlo na doma. Padl mi do oka :roll: třeba tento

http://www.leifheit-shop.cz/…0110-c-1098/

jestli je kvalitní, tak mi peněz nebude líto
Nemáte ho někdo?
A nebo jaký jiný dobrý máte? A který nekupovat?

Měla jsem vždycky takový ten klasický kovový sušák, který mají všude, ale třeba přes léto jsem ho měla venku a začíná rezivět :roll:

díky za tipy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
19.9.11 22:50

Také ho mám už dlouho a kvalitně je Ok, ale je to heblo jako každý jiný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
19.9.11 22:55
Anielkha píše:
Mam ho a jsem s nim moc spokojena, je stabilni, ma ten uchyt na ponozky… :-)

anielkho, ten úchyt na ponožky je co? ta červená lišta? a jak se tam věší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
19.9.11 23:01

Kiwio, díky za podrobné info :potlesk: Naprosto s tebou souhlasím, ty levné sušáky jsou na...... :evil: takže ten už nechci.
Leifheit pořídím, možná bude v nějaké akcičce.
díky všem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.9.11 23:12

I v Lídlu mívají v akcích podobný věšák a rozhodně stál kolem 800,– .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
20.9.11 00:40

My máme asi 5 let sušáky z Tesca za 200 Kč a zatím jsou plně funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
20.9.11 04:51

Tak levné sušáky jsem vyhodila asi 3 ještě za studentských let, takže jsem se taky rozhodla nešetřit a mám tento stejný. Pořídili jsme jej v akci taky kolem tisícovky. Myslím, že to bylo v OBI.

Jsem s ním naprosto spokojená. Slouží už 3. rokem a žádný problém s ním nemám. Jen nemáme ten držák na ponožky, ale nevidím to jako zásadní problém :-)

Za mě doporučuju a ať slouží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
20.9.11 08:40

S leifheitem neudelas chybu, ale koukla bych se treba do kiky, obi atd. kde ty susaky mivaji s velkou slevou.

Mam jeste jeden, ktery stal „jen“ 500,– a je to takova rozhrkana koza. Vesim na nej plenky, neustale mi prepada, kdyz si na bok dam poskladanou hromadu pradla. Ten leifheit mi to nikdy neudelal, takze urcite to nejsou vyhozene penize :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
20.9.11 09:01

Taky máme tenhle sušák,kvůli sušení na balkoně,ty ostatní reznou a loupou se.V Bauhausu stál 850,–.Ty hejblata na ponožky nepoužívám,na tu trubku potřebuju věšet trika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.9.11 10:16
Petrusche píše:
Anielkha píše:
Mam ho a jsem s nim moc spokojena, je stabilni, ma ten uchyt na ponozky… :-)
anielkho, ten úchyt na ponožky je co? ta červená lišta? a jak se tam věší?

jj to cervene, normalne to tam za kraj prichytis, ja tam davam i spodni pradlo, proste vsechno prtavy s cim se mi nechce veset… ja u toho mam i nacvakavaci raminka, na ktere vesim kosile…

ano, taky jsem ho mela cele leto na balkone a vubec bys to nepoznala, za to druhy co mam doma, je takova ta klasika za tri stovky a ten se mi porad prevraci, kdyz tam povesim neco tezsiho, u tohohle se mi to nikdy nestalo :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák