DM baby bonus - záleží na velikosti plen?

18223
19.9.11 14:34

DM baby bonus - záleží na velikosti plen?

Ahoj, má někdo zkušenost? Přišla mi druhá knížka od baby bonusu z DM. Koukám na slevy na pleny, kde je napsáno-
gigantpack, plenkové kalhotky, 1 balení, více druhů

Ale na obrázku jsou pampers velikost 2..

Myslím si dobře, že je jedno jaká velikost se koupí? Nebo to platí jen pro dvojky? Daník už má totiž trojky a kuponků by mi bylo líto. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
19.9.11 14:35

plati na vsechny velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65461
19.9.11 14:35

Mě vždycky vzali ten koupnek,co jsem zrovna měla…na velikosti plen nezáleželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.9.11 14:38

super, děkuju :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 15:10

Mrkni na přední stranu kuponku, tam jsou vždycky podmínky napsané… Je tam 1 balení, více druhů 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.9.11 15:16

Jo, plati ti to na vsechno, vymenuju si kuponky s maminkama, takze mam i kuponky na mleko c. 3 a mala pije zatim dvojkove a berou mi to :palec:
I pleny jsem brala 3 a mela jsem kuponek na vel. 4 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.9.11 16:07

dneska jsem na ten kuponek s dvojkovými plenkami koupila vel. 4.. :)takže ne, je to na všechny velikosti, jen musí být dodržený typ balení (giantpack apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
19.9.11 17:43

Je to jedno, akorát se mi jednou slečna za kasou snažila tvrdit, že ty dvě balení musí být stejná velikost… Já brala jedny pro mrňouse a druhý pro většího.. Tak to taky nemusí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.9.11 21:48

Ano ano, díky :palec: , už jsem si vyzvedla dvě trojkový balení. A teď mi ještě řekněte… za ty dvě balení dáte jeden kupon, nebo dva? :think: On a mi odstřihla jen jeden, ale ten jeden kupon je na jedno balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.9.11 21:51
Nainuva píše:
Ano ano, díky :palec: , už jsem si vyzvedla dvě trojkový balení. A teď mi ještě řekněte… za ty dvě balení dáte jeden kupon, nebo dva? :think: On a mi odstřihla jen jeden, ale ten jeden kupon je na jedno balení…

Samozřejmě za 2 balení dávám 1 kupon. Stačí, když si to přečteš z přední strany toho kuponku. Tam vyčteš všechno. V červeném políčku je text: „při nákupu 2 ks giantpacku ušetříte 80 Kč“ Tož vezmu 2 balení, dám jeden kupon, dostaneš slevu 80 Kč, 40Kč na jeden balík a je to 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák