Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, má někdo zkušenost? Přišla mi druhá knížka od baby bonusu z DM. Koukám na slevy na pleny, kde je napsáno-
gigantpack, plenkové kalhotky, 1 balení, více druhů
Ale na obrázku jsou pampers velikost 2..
Myslím si dobře, že je jedno jaká velikost se koupí? Nebo to platí jen pro dvojky? Daník už má totiž trojky a kuponků by mi bylo líto. Děkuji.
Mě vždycky vzali ten koupnek,co jsem zrovna měla…na velikosti plen nezáleželo.
Mrkni na přední stranu kuponku, tam jsou vždycky podmínky napsané… Je tam 1 balení, více druhů ![]()
Jo, plati ti to na vsechno, vymenuju si kuponky s maminkama, takze mam i kuponky na mleko c. 3 a mala pije zatim dvojkove a berou mi to ![]()
I pleny jsem brala 3 a mela jsem kuponek na vel. 4 ![]()
dneska jsem na ten kuponek s dvojkovými plenkami koupila vel. 4..
takže ne, je to na všechny velikosti, jen musí být dodržený typ balení (giantpack apod.)
Je to jedno, akorát se mi jednou slečna za kasou snažila tvrdit, že ty dvě balení musí být stejná velikost… Já brala jedny pro mrňouse a druhý pro většího.. Tak to taky nemusí ![]()
Ano ano, díky
, už jsem si vyzvedla dvě trojkový balení. A teď mi ještě řekněte… za ty dvě balení dáte jeden kupon, nebo dva?
On a mi odstřihla jen jeden, ale ten jeden kupon je na jedno balení…
Nainuva píše:
Ano ano, díky, už jsem si vyzvedla dvě trojkový balení. A teď mi ještě řekněte… za ty dvě balení dáte jeden kupon, nebo dva?
On a mi odstřihla jen jeden, ale ten jeden kupon je na jedno balení…
Samozřejmě za 2 balení dávám 1 kupon. Stačí, když si to přečteš z přední strany toho kuponku. Tam vyčteš všechno. V červeném políčku je text: „při nákupu 2 ks giantpacku ušetříte 80 Kč“ Tož vezmu 2 balení, dám jeden kupon, dostaneš slevu 80 Kč, 40Kč na jeden balík a je to ![]()