Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ano prodávají, zrovna teď je mám, koupila jsem na zkoušku a nijak nadšená nejsem. Nezaschlé málo zašpiněné nádobí umyjou, to jo, ale hrnce a zaschlé talíře umyjí špatně, takže dodělám krabici a koupím jiné ![]()
Já kupuju W5 prášek do myčky a jsem spokojená velmi… ale plus k tomu sůl a leštidlo.
Měla jsem je z Lídlu a fakt to nebylo nic moc,já kupuju Finish,seženou se za dobrý peníze v akci.
Januliiik píše:
místo leštidla úplně stačí ocet
takže naleješ do té nádržky na leštidlo ocet nebo do toho kaslíčku na tabletku? Já mám takový ten gel i s octem ![]()
ocet liju do nádobky na leštidlo
oni výrobci sami ví, jak působí ocet a podle mě je to zbytečné ho takhle kupovat v gelu, akorát to víc stojí
Pipet píše:
Já kupuju W5 prášek do myčky a jsem spokojená velmi… ale plus k tomu sůl a leštidlo.
ten je super
ha, tak právě jsem si krabici koupila a ještě jsem jí nevyzkoušela..moc jste mě nepotěšily..
Jinak kupuji Domol tablety z Rosmanna a nemůžu si stěžovat.
to je ten gel, co se používá místo tablet, tak je v tom rovnou ocet, takže nekupuju zvlášť ještě gel s octem ![]()
Mají 2 druhy, kupuju ty all in one a dobrý. Co jsem četla tak ten druhů typ /myslím 3 v jednom/ nic moc.
Kupuji tablety z Lidlu už nějakou dobu a jsem s nimi velice spokojená. Všechno nádobí je krásně čisté. Dokonce i přischlé zapékací mísy se umyjí. Poměr kvalita:cena - bezkonkurenční.. ![]()
Ahoj,
prodávají v Lidlu tablety do myčky?Nikdy jsem je tam nekupovala,tak jsem si nevšimla.Kupuji je v DM,ale potřebuji dnes a DM je daleko,skákla bych do Lidlu.A jestli ano,jaké s nimi máte zkušennosti,jsou dobré,nebo raději koupit osvědčené