Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj holky, může mi někdo poradit, kde levně nakoupit někde v Brně a nebo okolí Brna pro miminko?celou výbavičku od hadříků až po výbavičku pro miminko.
Děkuji
Já se obávám, že v žádném obchodě nenajdeš všechno dohromady tak, aby to bylo ještě levné ![]()
Co se týče oblečení, pokud netrváš na tom, abys měla všechno nový, tak rozhodně mimibazar.cz, vybereš tam naprosto všechno a je tam i spousta nových věcí, navíc ti to příjde poštou, máš to bez práce a obrovskej výběr všeho, narozdíl od obchodů. Jinak na oblečení bych řekla, že je super Tesco, hlavně jsou tam akce a oblečení je pěkný a přitom ne předražený. Jinak veškerý dětský obchody s potřebama pro mimča jsou na oblečení šíleně drahý… Ale jinak je fajn obchod na Tomkově náměstí. Je to obchod na 3 patra a je tam asi největší výběr kočárků v Brně. Ale zase - nic zrovna levnýho…http://www.baby-line.cz/
Každopádně bych ti nerada brala iluze, ale nemyslím si, že bys v jednom obchodě byla schopná nakoupit úplně všechno, to určitě ne…
Ahoj,
tak já mám obavu, že na jednom místě všechno a ještě levně neseženeš. Pro nábytek a další vybavení do pokojíku bych si zajela do Ikei, oblečení levné např. v Tesku nebo Globusu. Taky bych zkusila HM nebo CA, ale netuším, kde v Brně jsou. A další kojenecké potřeby bych klidně objednávala přes net, i s poštou tě to vyjde levněji než v obchodech. Třeba již zmiňovaný mimibazar je na tohle fajn. Nebo si najdi nějaký eshop pro děti a tam dokup zbytek. Napadá mě malvik.cz, detskydum.cz, detskyraj.cz, slune-cz.cz, batolatko.cz atd.
musím souhlasit, levně a koupit vše na jednom místě se asi nedá. Někde mají levnější dupačky, jinde zase koj., potřeby. Je velmi málo obchodů kde by se dalo koupit vše:-( jediné co mne napadá jsou pak burzy pořádané organizacemi nebo dětské bazárky, tam by mělo být levno a možná že by tam bylo k sehnání vše, ale pravděpodobně většina použitá.
Kamenné obchody určite nie sú lacné, to by som skôr kupovala na internete. A určite to nenakúpiš všetko na jednom mieste. Ešte ma napadajú bazáre alebo sekáče. My budeme kupovať kočiar s príslušenstvom na internete, postieľku máme vyhliadnutú v Balli (Babyline) na Tomkáči, oblečenie mám nejaké zo sekáča, plus mi niečo kúpi moja mamka, na internete mám ešte vyhliadnuté nejaké obchodíky…
Jo a kdybys chtěla nějaký fakt pěkný dupačky třeba na cestu z porodnice nebo tak, tak podle mýho názoru nejkrásnější, i když teda ne nejlevnější, mají v Růžovým panterovi na Křenové ![]()
www.anicka.cz
mají toho tam hodně, podíváš se, koupíš pak třeba na místě ![]()
No anicka.cz, na to pozor, mám akorát negativní zkušenost
Objednala jsem si zboží, čekala jsem asi týden a žádná odpověď, dvakrát jsem jim psala a až pak mi konečně odpověděli. Jedna z věcí, co jsem chtěla, byl kolotoč nad postýlku. Napsali mi, že jim příjde 12.září (skoro měsíc od objednání). No asi 15. září mi napsali, že jim kolotoč nepřišel, takže bohužel. A já mám teď v září termín, tak mě to akorát nakrklo ![]()
Ale naprosto bezvadnej přístup, rychlost, komunikace, dobrý ceny a supr věci jsou tady: http://www.nejbaby.cz/
Mám odsud spoustu věcí a musím říct, že jsem s nima spokojená. Když jsem koupila moc velkou pláštěnku na kočárek, vyměnili mi ji, mohla jsem zboží i vrátit, všechno objednají maximálně do tří dnů, když jim napíšeš, okamžitě odpoví, fakt super ![]()
Balli na Tomkáči nebrat, pokud nechcete sponzorovat zloděje. Nebo do toho, ale počítat se cenou cíleně navýšenou o 100%. Pořádně si vše před odchodem zkontrolujte, at se pak nedivíte. Kradou jak prodavačky, tak arogantní majitel.
Ve středu otevřeli v Brně na Merhautce novej kšeftík S láskou next.
Maj tam nové i nošené věci v hodně pěkném stavu, žádnej tuctovej sekáč!
90% značku NEXT, ale i jiné anglické značky [:)] Převážně dámské, dětské, pánské jen okrajově, kabelky, pásky, šátky [:)]
Maj aj dětskej koutek, obsluha je příjemná [:)] ráda DOPORUČUJI!
Babycar který býval u zast. Antonínská se přestěhoval do Králova Pole na ulici Božetěchova, mají tam mnohem více místa a dětský koutek!-) Tuším že do konce září mají slevy na vybrané značky. Podmínkou je platba hotově.