Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Už hrozně dlouho sháním jednu holčičí mikinu od Nextu. Nevím podle čeho jí mám najít, znám jí jen podle obrázku je taková do oranžova, připomíná styl patchwork a mám pocit že má na sobě vyčité číslo 34, vůbec nikde nemůžu najít ani jeden obrázek, víte kterou mám na mysli?
nevim, koukni na www.next.co.uk - jestli je ze stare kolekce, tak ji najdes tezko, leda ze by nekdo prodaval nosenou…
tak díky za bezva rady, myslíte že tam nekoukám, to jsou první možnosti kam čučím každou chvilku ![]()
Šmudlajs píše:
tak díky za bezva rady, myslíte že tam nekoukám, to jsou první možnosti kam čučím každou chvilku
Holky Ti jen chtěly poradit, trochu nechápu tvůj způsob odpovědi ![]()
Šmudlajs píše:
tak díky za bezva rady, myslíte že tam nekoukám, to jsou první možnosti kam čučím každou chvilku
beruska2× píše:Šmudlajs píše:
tak díky za bezva rady, myslíte že tam nekoukám, to jsou první možnosti kam čučím každou chvilku![]()
![]()
tak si dej inzerat
asi tak..není nic jednoduššího než vložit na mmb koupím+fotku.
consi píše:Šmudlajs píše:Holky Ti jen chtěly poradit, trochu nechápu tvůj způsob odpovědi
já tu fotku ale nemám
![]()
přečetl si aspon někdo můj dotaz??
jo pardon jsem tam zapoměla dát milion tlemících se smajlíků že
Na Tvůj dotaz bylo napsáno kde se můžeš podívat.
Kupa mamin ani neví co třeba MMB je.
Tak se podívej jestli ji nenajdeš pod jinou velikostí a stahni si obrázek pak můžeš dát inzerát,že koupíš
Já si myslím, že si to všichni přečetli. Odkaz na next.uk se mi zdá jako správný vodítko. A jestli tam není, tak si zajdi na diskusi Nextomanie a zeptej se tam, mají docela přehled
http://www.mimibazar.cz/diskuse.php?…
btw. o smajlíky tady určitě nešlo
…ono je taky těžký hledat mikinu, aniž bys pořádně věděla jak vypadá. Ale přeji hodně štěstí.
na mimibazar a na aukro čučím každou chvilku
na ofiko stránkách není jelikož je to předminulá kolekce
rybano psala jsem holčičí, styl patchwork ![]()
consi díky kouknu
No s tvým stylem jednání se ti příště každej na nějaký hledání či pomáhání vytentočkuje, tak ještě že sis to našla sama…
![]()