Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kdo byl dnes v obchodě, jak to prosím vypadá se slevama na dětské oblečení v Tescu? děkuji ![]()
Myslím, že v Tescu už slevy na oblečení skončily
ale teď jsou slevy v Lidlu ![]()
Včera jsem tam kupovala klukům tři trička s dlouhým rukávem za 200, původní sleva 400.
já byla včera a koupila jsem malému krásnou vestičku, zateplenou, uvnitř flees a pův. cena 320,– zlevněno na 96,–…měli i 70% na holčičky a kluky, ale jak dnes, to nevím ![]()
Ahoj, byla jsem tam na nákupech předevčírem - natrefila jsem na to náhodou, ale dobrý, měli trika s potiskem za 160,– za 3 kusy, z dl. rukávem a potiskem stály 192,– 3 kusy, a pak obyč. trika bez potisku s krátkým za 84,– 3 kusy, pak pěkný letní kalhoty za 140,– - takže za mě dobrý - to je snad letos poprvé, co tam mají dobrý ceny ![]()
Vcera jsem v Tescu narazila na krasnou zimni zateplenou chlupatou kombinezu pro mimca, slevnenou na 420Kc. Je s motivem medvidka v barvach ruzova, modra, smetanovobezova a tmave seda. Fakt moc hezka, tak kdo shani, kouknete.
V tescu mají teď 50% slevy na dětské oblečení, ale nevím, jestlito neplatí jenom pro to naše
jsou to teda slevy spíš letního oblečení, ale tak na příští sezonu paráda - a nebo já koupila body s krátkým ve větší velikosti, tuniku s dlouhým rukávem a bundičku nepromokavou na jaro…bunda třeba ze 300,– na 90,– apod…
ja jsem byla v tescu v patek a na mimiko jsem nakoupila až se 70% slevou ale na větší dítě jsem tam nesehnala ![]()
Ahoj holky. Nevíte někdo, jak často mívá Tesco slevy na dětské oblečení? Teď jsem to prošvihla, byla jsem v šestinedělí. Děkuji
Ahoj maminky, tady se vi vse, tak se ptam. Nevite, zda jsou v Tescu na Zlicine slevy na detske obleceni? Ted jsem byla v malem Tescu a tam nemeli absolutne nic zlevneneho, tak jestli ma cenu se tahnout na Zlicin ![]()
Sleva 30% byla minuly tyden. Nebo to mate v Praze jinak nez ve zbytku republiky? ![]()