Kde koupit svatební šaty - Kudowa zdrój

1302
12.9.11 13:39

Svatební šaty - Kudowa zdrój

Ahoj,

prosím o radu, kde se v Polsku - Kudowa zdrój dají koupit svatební šaty. Vím, že je tam velký trh, ale jde mi o nějaký obchod třeba i v okolí…

A také jestli se zde dá sehnat těhu oblečení.

Děkuji všem na reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
12.9.11 13:43

Budeš se vdávat? Tak to gratuluju :kytka: se šatama neporadim, ve Zdróji jsem byla akorát na tržnici, ale těhu oblečení bys tam určitě měla sehnat. Jinak já teda za sebe, těhu oblečení neměla, stačily mi jen tuniky a elastické kalhoty o číslo větší než jsem nosila normální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
14.9.11 14:33

Ahojda, spousta šatů je v Kudowě na tržnici, jsou většinou plesové, ale myslím, že se tam dají vybrai i princeznovské bílé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.9.11 11:02

Ahoj v Kudowie Zdroj bohuzel nenasla jsem na internetu obchodu, ktery by mel svatebni saty. A nechces zkusit to v Klodzku (blizko Kudowy Zdroj )? Jestli ano tak nasla jsem neco: http://salonsukienanet.pl/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.9.11 21:24

Ahoj tak do Polska jezdim casto a v Kudowe zadne svatebni saty nejsou, je tam velka trznice kde nakoupis obleceni a jidlo a jak pise Libuse jenom Klodzko. maji tam opavdu pekne. take jsem se tam divala. ale nakonec nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.4.12 12:00

A nevíte kde koupit svatební šaty v polském těšíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 10:50

Ahoj, a maji tam kacarky? A náhodou otevírací dobu nevis? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.14 10:56

Myslis v Kudove nebo v Klodzku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.14 11:01

Ja jsem osobne kupovala kocar v roce 2011. jezdili jsme do Klodzka take, a nakonec jsme to koupili v Kudowe. vysel nas na 6000. Zima-leto. byla moznost dokoupit ese vajicko, ale to jsme jiz meli. a vyber velky take byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 11:11

Myslela jsem v Kudowe. Chystame se tam. A maji je na tržnice, nebo v kamenným obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.1.14 16:17

Normalne na trznici, trznice pracuje kazdy den od 8-14. akorat v nedeli maji zavreno. maji tam krasne postylky a proste vse pro mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.6.15 18:47
@Libusha píše:
Ahoj v Kudowie Zdroj bohuzel nenasla jsem na internetu obchodu, ktery by mel svatebni saty. A nechces zkusit to v Klodzku (blizko Kudowy Zdroj )? Jestli ano tak nasla jsem neco: http://salonsukienanet.pl/

ahoj chci se zeptat.. koukala jsem na tvůj příspěvek ohledně svatebních šatů v klodzku.. prosím o info. Je to prodejna nebo půjčovna? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.7.15 18:19

Ahoj podle jejich webove stranky je to i prodejna i pujcovna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák